x

Tercih Koleji

Tercih Koleji

 

Özel Tercih Koleji eğitim verdiği alanlarda sunduğu modern alt yapısı, deneyimli ekibi ve nitelikli mezunlarıyla öncü bir eğitim kurumu olma hedefiyle kurulmuştur. Amacı sorgulayabilen, sorumluluk sahibi, bilgiye ulaşmayı bilen, farklı kültür ve görüşlere saygılı, etik değerlere sahip nitelikli bireyler yetiştirmektir.

 

Tercih Koleji İstanbul Sancaktepe'de 2  ve Çamlıca'da (Üsküdar) 1 olmak üzere toplam 3 farklı kampüste hizmet vermektedir.

 

Sancaktepe'deki ana kampüsünde Tercih Koleji anaokulu, ilkokulu, ortaokul seviyelerinde, Sancaktepe'deki 2. kampüste ise Tercih Anadolu Sağlık Meslek Lisesi bulunmaktadır. Çamlıca Üsküdar'daki kampüste ise Tercih Anadolu Lisesi ve Tercih Akşam Lisesi bulunmaktadır. Sancaktepe'deki kampüste anaokulu, ilkokul ve ortaokul eğitimi verilmektedir.

 

Tercih Koleji Anaokulu

 

Tercih Anaokulu

 

Tercih Koleji anaokulunda ortalama sınıf mevcudu 18 kişidir ve 3-6 yaş grubu çocuklar okula kabul edilebilmektedir. Anaokulu eğitimindeki asıl prensip, çocukların "yaşarak öğrenmesidir." Çocuklara aktiviteler eşliğinde uygulamalı eğitimler verilerek, yaşarak ve deneyimleyerek öğrenme fırsatı verilmektedir.

 

Günümüzde yabancı dilin ve özellikle İngilizce'nin çok önemli olduğunu bilerek, çocuklara yoğun bir programla, yarım gün İngilizce eğitimi verilmektedir.

 

Tercih Koleji İlkokulu & Ortaokulu

 

Tercih Koleji

 

Tercih Koleji ilkokulu ve ortaokulu sınıflarında ortalama sınıf mevcudu 20 kişidir ve ana yabancı dil olarak İngilzce dil eğitimi verilmektedir.

 

Özel Tercih Koleji eğitim felsefesi, öğrencilerin yeteneklerini keşfetmek, doğru yönlendirmeler yapıp, uygun eğitim materyalleri kullanarak, yaratıcı, özgüvenli, insana ve doğaya duyarlı, sevgi dolu öğrenciler yetiştirmektir.

 

 

Tercih Koleji Ortaokulu'nda TEOG sınavına hazırlık yapmak için, öğrenme stili testleri ve TEOG hazırlık testleri yapılır. Dershanecilik geçmişimiz TEOG hazırlık aşamasında öğrencilerimizin en iyi şekilde TEOG sınavlarına hazırlanmasına yardımcı oluyor.

 

 

Özel Tercih Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

 

Tercih Koleji'nin Sancaktepe'deki ikinci kampüsünde hizmet veren Özel Tercih Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde

 

Hemşirelik - Eğitim 4 yıl sürmektedir. 11 ve 12. sınıflarda haftada 3 gün hastanelerde staj yapılmaktadır.

Hemşire Yardımcılığı

ATT (Acil Tıp Teknisyenliği) - Eğitimin süresi  4 yıldır. 11 ve 12. sınıflarda haftada 3 gün olmak üzere hastanelerde staj yapılmaktadır.

 

bölümleri vardır.

 

 

Özel Tercih Anadolu Lisesi Çamlıca

 

Tercih Koleji'nin Çamlıca'daki kampüsünde hizmet veren Özel Tercih Anadolu Lisesi fiyatları, puanları, bursluluk sınavı, erken kayıt avantajları ve kampüs hakkında bilgi almak için aşağıdaki linke tıklayınız.

 

Özel Tercih Anadolu Lisesi Çamlıca

 

 

Özel Tercih Akşam Lisesi

 

Tercih Koleji'nin Çamlıca'daki kampüsündeki diğer okulu olan Özel Tercih Akşam Lisesi fiyatları, bursluluk sınavı, erken kayıt avantajları ve kampüs hakkında bilgi almak için aşağıdaki linke tıklayınız.

 

Özel Tercih Akşam Lisesi

 

Tercih Koleji fiyatları için bu sayfayı ziyeret edip bilgi formunu doldurun.

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım