x

Sınav Koleji Fiyatları

Sınav Koleji Fiyatları 2019

 

Dershanelerin kapatılma sürecini başarıyla yönetim kurum, kolejleri ve dershaneden dönüşen okulları ile ülke genelinde bir eğitim öğretim ağı oluşturmuştur. 2014 yılında Aspendos Bulvarı üzerinde faaliyete geçen Antalya Sınav Koleji Anadolu Lisesi ise, bu eğitim öğretim ağının güzide bir parçasıdır.

Sınıf kademelerine göre ayrı rehber öğretmeni ve müdür yardımcısının her öğrencinin sosyal ve akademik gelişimini yakından takip ettiği Sınav Kolejinde, eğitim iki aşama olarak ele alınır. İlk aşamada; lise 1 ve 2. Sınıfta yabancı dil eğitimiyle temel dersler daha ön plandadır. Bunlara ek olarak, After School ve Değerler Eğitimi çerçevesinde kültür, sanat ve spor etkinlikleri sürdürülür.

İkinci aşamada ise; lise 3 ve son sınıfta yabancı dil eğitimi boşlanmaz ama bu dönemde üniversite giriş sınavına hazırlık çalışmaları ciddi bir şekilde ivme kazanır.

 

Sınav Koleji Fiyatları
 

Sınav Koleji kampüslerinde eğitim teknolojisinin getirdiği tüm yenilikleriyle donatılmış derslikler, fen, bilgisayar ve teknoloji laboratuvarları, açık ve kapalı spor alanları, kütüphane, yüzme havuzu, salon okçuluğu, fitness ve jimnastik salonu, ekoloji dersliği, gözlemevi, buz pisti, kafeterya, yemekhane olanakları ile değerli öğrencilerine çağın önünde bir eğitim ortamı sağlanmaktadır.
 

Sınav Koleji Lise Ücretleri
 

Sınav Koleji fiyatları 2019 öğretim yılında şöyledir;

Eylül ayında yani okulların açılması ile ödenmesi gereken yıllık ücret 18.650 TL’dir.
 

Ancak erken ödeme fırsatları ile veliler daha az ücret ödeyerek kayıt yaptırabilmektedir. Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında kayıt yaptıran veli, yüzde üçlük bir indirimle yıllık ücreti 18.091 TL olarak öder.

Mayıs ayından çocuğunu kayıt yaptıranlar ise yüzde dörtlük bir indirimle 17.904 TL öder. Nisan ayında uygulanan indirim yüzde altıdır ve ücret 17.531 TL. Çocuğunu bu okulda okutacağını mart ayından karar veren, yüzde sekizlik indirim fırsatında yararlanır ve 17.158 TL öder. Son olarak Şubat ayı indirimi ise tam yüzde ondur ve ödenmesi gereken sadece 16.785 TL’dir.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım