x

Sınav Koleji Bursluluk Sınavı

Sınav Koleji Bursluluk Sınavı


Sınav Koleji Bursluluk Sınavı 16-17 Şubat 2019 tarihlerinde 2 gün olarak yapılacaktır.

Sınava 4.5.6.7.8.9.10. ve 11. sınıf öğrencileri katılabilecektir.


kurum 2018 yılının şubat ve mart aylarında olmak üzere iki adet bursluluk sınavı düzenlemişti. İlkokul 4. Sınıf, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. Sınıf, lise 9, 10 ve 11. Sınıflarda okuyan öğrenciler için yapılacak olan Sınav Koleji Bursluluk Sınavıyla öğrencilere 2019 - 2020 eğitim ve öğretim yılında burslu eğitim alma fırsatı sunulacaktır.

 

Sınav Koleji Bursluluk Sınavı

 

Sınav Lisesi Bursluluk Sınavı
 

Sınav Liseleri, aynı şekilde lise 9, 10 ve 11. Sınıflarda okuyan lise öğrencileri için de Sınav Temel Lisesi Bursluluk Sınavıyla öğrencilere 2019 - 2020 eğitim ve öğretim yılında burslu eğitim alma fırsatı sunulacaktır. Liseye kabul için Sınav Koleji Bursluluk Sınavı 16-17 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacaktır. 
 


 

Özgün yöntem ve teknikler ile eğitim ve öğretime yeni bir soluk getiren Sınav Koleji, öğrencilerinin doğru ve yararlı bilgiye ulaşmalarında öncülük ederek, yeniliklere ve gelişmeye açık bir yaklaşımla çalışmalarına tüm hızla devam etmektedir. Yüksek ihtimalle şubat ve mart 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Sınav Koleji Bursluluk Sınavının başvuruları ve Sınav Koleji ücretleri ile ilgili bilgilere kurumun resmi internet sitesinden rahatlıkla ulaşılabilecektir.

 

Sınav Kolejinin Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?
 

Sınav Koleji Bursluluk Sınavı 2019 sonuçları, sınavların okul yönetimi tarafınca değerlendirilmesinin ardından kurumun internet sitesinden açıklanacaktır.

 

Sınav Koleji ve Sınav Temel Liseleri Hakkında

1992 senesinde Ankara’da elli metrekarelik bir alanda beş çalışanla faaliyetlerine başlayan Sınav Eğitim Kurumları, halihazırda Türkiye’nin her köşesinde okul, kolej, kurs ve etüt merkezleri olan herkes tarafından bilinen bir ulusal markadır. Özel dershanelerin faaliyetlerine son verilmesinin ardından bu süreci başarı ile atlatan kurum, elit kolejleri ve dershaneden dönüşen okulları ile yurt genelinde bir öğretim ağı oluşturmuştur. İsmi, hedefleri, felsefesi, sloganları, renkleri, amblemi, tanıtımı, reklamı, her şeyi en ufak ayrıntısına kadar kafa yorulmuş, sorulmuş, danışılmış; özetle kolektif bir zihnin ürünü olarak piyasadaki yerini bulmuştur.
 

Eğitim kurumları ve dergi yayınları ile ulusal bir marka haline bürünen Sınav Eğitim Kurumu, ülkeye seçkin kurumlar kazandırmak için canla başla çalışmalarına devam etmektedir. 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım