x

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Soruları Nelerdir?

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınav Soruları Nelerdir ?

 

Türkiye’de 1994 yılından bu yana eğitim anlayışı ve eğitim standartları ile yenilik anlayışından ödün vermeyen Bahçeşehir Koleji, Türkiye’nin gelecek nesillerini evrensel değerlerle yetiştirmeye devam ediyor. Anasınıfından, üniversiteye kadar tüm eğitim kurumlarında, geleceği şekillendirecek olan bireyleri, insani değerlerle yoğurarak yetiştiren Bahçeşehir Koleji, başarılı öğrencilere kapılarını aralıyor.

 

Her yıl gerçekleştirilen Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı ile yetenekli ve başarılı öğrenciler tespit edilerek yüzde 100’e kadar burslu olarak eğitim öğretim imkanı sağlanmaktadır. Bursluluk sınavı bu sene 16-23 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacaktır. Bursluluk sınavında başarılı olan öğrenciler, yerleştirildikleri Bahçeşehir Kolejinde, tüm eğitim imkanlarından kapsamlı olarak faydalanabilmekte ve eğitim hayatını şekillendirebilmektedir.

 

Burslu, Kaliteli Eğitim

 

Özel okullarda verilen kaliteli eğitimin temelinde aslında kurumlara yapılan devlete göre ekstra yatırımlardır. Bu anlamda Bahçeşehir Koleji, profesyonel ve yenilikçi eğitim modülünü uygulama amacı içerisindedir. Uzman öğretmenler tarafından uygulanan bu eğitim modelinde, öğrencilere aynı zamanda tüm bilgileri uygulayabilecekleri alanlar yaratılır ve böylece öğrenciler deneyimsel kazanımlar elde ederek, edindikleri bilgileri hayatları ile bütünleştirirler. Bu durumda da öğrenci ileriki hayatında kazandığı değerlerle ve deneyimlerle, karşılaştığı sorunları ve olayları çözebilecek, müdahale edebilecek kapasiteye gelir.

 

 

Bahçeşehir Koleji'nde öğrenciye en temelinde sevgi, saygı ve özgüven kazandırılır. Öğrenci çevresindeki insanlara, doğadaki canlılara ve olaylara karşı anlayışlı, hoşgörülü ve sorgulayıcı olarak yaklaşır. Temel ahlaki değerleri de bu anlamda kazanan öğrenci, sosyal ilişkilerinde başarılı olarak, odaklandığı konularda yalnız yürümeyi değil, birlikte hareket etmeyi öğrenir.

 

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına Hazırlık

 

Bahçeşehir Koleji’nde okuma imkanını burslu olarak elde etmek isteyen öğrenciler bahçeşehir koleji bursluluk sınavına hazırlanırken şu hususlara dikkat etmelidirler;
 

Sınavlarda müfredata dayalı olarak, hangi sınıf grubundan sınava giriyorsanız o derecedeki eğitiminize göre sorular yöneltilmektedir. Sorular uzman bir ekip tarafından anlaşılabilir ve iyi bir ölçüm sonucu verebilir şekilde hazırlanmaktadır.

 

 

Soruların zorluk seviyesi değişkenlik gösterip kolay, orta, zor şeklinde eşit sayıda sorular bulunur.
 

Sorular genellikle IQ ve temel yetenek ölçmeye dayalı olup, bilgi ölçümlemesine yönelik ezber sorularla pek sık karşılaşılmamaktadır.

 

 

Diğer Eğitim & Özel Okul Haberleri

Bahçeşehir Koleji Fiyatları

Bahçeşehir Koleji Kampüsleri

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım