x

Ataşehir Yönder Okulları Okul Tanıtım Günü

Ataşehir Yönder Okulları Okul Tanıtım Günü
 

Yönder Okulları olarak on yıl önce “Yarınlara Sözümüz Var” diyerek çıktığımız eğitim yolculuğumuza ilk günkü heyecanımızla ve söz verdiğimiz gibi her yıl sistemimizi güncelleyerek, uluslararası yenilikleri & içerikleri eğitim modelimizin içine katarak sürekli geliştirmeye devam ediyoruz. 


Bu yıl Yönder Okullarının 10. Yılını kutlamanın yanı sıra 7 Kampüsümüzde  güven ve istikrar ile büyümeye devam etmenin gurunu yaşıyoruz.

Hayatını bilime ve eğitime adamış kurucularımızın bilgi, deneyim ve vizyonu ile YÖNDER OKULLARI; özgün bir eğitim yaklaşımı ile fark yaratıyor.

Akademik Başarının ve Sosyal – Duygusal Gelişimin bir bütün olarak ele alındığı bir eğitim anlayışı ile fark yaratıyor, uyguladığımız yöntemler ve kendine has Eğitim Modeli ile % 100 Başarı Oranı ile hedeflerimizi gerçekleştiriyoruz.

Söz verdiğimiz gibi birlikte nice başarılı ve aydınlık yarınlar için sizi okulumuzu tanımaya  davet ediyoruz.

 

Ataşehir Yönder Koleji Okul Tanıtım Günü Ne Zaman?


28 Mart 2020 Saat : 11.00 ‘de Kurucumuz Uzm. Klinik Psikolog Süleyman Hecebil’in de katılımıyla gerçekleşecek tanıtım gününe, okulumuzu tanımak isteyen herkes davetlimizdir.

Eğitim sistemimiz, PYP ve hangi uygulamalar ile nasıl fark yarattığımız gibi pek çok içeriğin paylaşılacağı tanıtım gününde, veli adayları akıllarındaki tüm sorulara cevap bulabilecekler.

 

Ataşehir Yönder Koleji Okul Tanıtım Gününe Katılım

 

Kayıt ve bilgi için psoylu@yonderkoleji.com adresine mail atabilir, 0216 455 07 07 nolu telefonu arayabilir veya aşağıdaki formu doldurabilirsiniz ;
 

 

Özel Ataşehir Yönder İlkokulu
 

Özel Yönder Ataşehir Ortaokulu

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım