Geo Koleji

Geo Koleji

 

Geo Koleji, geleceğin okulları sloganıyla 2018 yılında öğrencileriyle buluştu.  Geo Koleji, geleceğe özgü eğitim içerikleriyle, çocukların tutku, irade, ilham, erdem ve esneklikle öğrenmelerini sağlayarak geleceğe ivme kazandırıyor. 

 

 

 

Geleceğin Eğitimi : GEO Eğitim 4.0 Modeli

 

GEO Eğitim 4.0 modeli dört temel başlıkta yapılandırılmıştır; değerler, kurucu okuryazarlıklar, akıcılık ve yeterlilikler.  Bu kapsamda GEO Eğitim 4.0 modeli doğrultusunda hazırlanan eğitim içerikleri bireyin okulundaki, aile yaşamındaki, profesyonel yaşamına hazırlığındaki ve hayatındaki başarısına yöneliktir.  GEO Eğitim 4.0 ile çocukların sadece bugün içinde bulundukları iyi olma durumunu değil, gelecekteki yaşam kalitelerini de belirleyen bir eğitim modeli ve felsefesi ile hareket ediyor.  

Eğitimin Yeniden Tasarımı : GEO Felsefesi

 

Türkiye'de binlerce özel okul varken GEO Koleji neden kuruldu ? Gelecek, ne kadar öngörürsek görelim, hep bilinmezliğini koruyacak. Bizim geleceğe hazırlığımız da bu bilinmezliğe rağmen, bireyleri evrensel öngörüler çerçevesinde gelişmelere bilgi ve beceri ile yetiştirmek olmalı. Geleceğin Eğitimi ile 21. yüzyıl pedagojisi çerçevesinde öğrencilerin tutku, irade, ilham, erdem ve esneklikle öğrenmelerine fırsat vermek için, Geleceğin Öğretmeni ile bireysel farklılıkların değerli olduğu bir iklimde akademik destek stratejileri geliştirerek kişisel öğrenme planları oluşturmak için, Geleceğin Teknolojisi ile yaşamın ve öğrenmenin her alanında teknolojiyi aktif kullanarak yüzyılın dinamiklerine değer katan bir öğrenen toplumu yetiştirmek için,  Geleceğin Mimarisi ile yenilikçi öğrenme mekanları tasarlayarak öğrencilerin öğrenme ve yaşam kalitesini yükseltmek için kuruldu.   

Geo Koleji Kampüsleri  

Geo Koleji Balmumcu ve Geo Koleji Ataşehir kampüsleri 2018 Eylül ayında hizmete girmiştir.

 

Geo Koleji Bursluluk Sınavı  

Geo Koleji bursluluk sınavı 5 Ocak 2019 tarihinde saat 10:00'da 2-3-4-5-6-7-8. sınıf öğrencilerinin katılımıyla iki kampüste de yapılmıştır.

 

Geo Koleji Fiyatları

 

Anahtar Kelimeler
geo koleji geo okulları