Dilko Temel Liseleri Dilko Koleji Kadıköy ve Dilko Koleji Bakırköy Olarak Hizmete Giriyor

 

Temel Lise - Dilko Koleji 

 

Temel Lise Nedir ?

 

Teme Lise, dershaneden özel okula (Özel Lise.9,10,11 ve 12 sınıflar) dönüşen eğitim kurumlarına geçici olarak verilen isimdir. Temel Lise kavramı 2018-2019 eğitim öğretim yılında kaldırılacak ve temel liseye dönüşen kurumlar, özel okul'a dönüşmüş olacaklardır. 

 

Dilko Koleji

 

DİLKO Dil Okulları, yabancı dil eğitimi hizmet vermek için 1977'de kuruldu. Çağdaş bir dil eğitiminin gereksinimleri düşünülerek hazırlanan yapısıyla, sektörüne öncelik ediyor. İngilizce kursu olarak hizmete başlayan Dilko, günümüzde Dilko Yayıncılık, Dilko English, Dilko Dershaneleri, Dilko Online, Dilko İlkokul, Dilko Ortaokulunun yanında, Dilko Koleji Temel Liseleriyle kapsamlı bir yapıya kavuşarak, Dilko Eğitim Kurumları çatısı altında hizmetleri sürdürmektedir. 

 

Dilko Koleji 2015 yılında Bakırköy ve Kadıköy olmak üzere 2 lokasyonda Temel Lise olarak hizmet vermeye başlayacaktır. Genel üniversiteye hazırlık çalışmalarının yanısıra, özellikle yabancı dil alanındaki LYS 5 (LYS Dil) deneyimi ve başarısını öğrencileriyle paylaşacak bir eğitim modeli benimsenecektir. Dilko Koleji MEB belirlediği kontenjan dahilinde burslu öğrenci alır. Buna ek olarak her yıl seviye tespit sınavlarındaki başarı durumunda göre ek indirimler de uygulanmaktadır. Dilko Koleji, Özel Okul Devlet Teşvik programına dahil olduğu için, teşvik almaya hak kazanan öğrenciler, hak ettikleri teşvik kadar az ödeme yaparak eğitim alabileceklerdir. 

 

Dilko Koleji Kadıköy veya Bakırköy hakkında yetkililerin sizi bilgilendirmesi istiyorsanız, aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz ;

 

Dilko Koleji Kadıköy Temel Lisesi

 

Dilko Koleji Bakırköy Temel Lisesi