Avrupa Koleji Acıbadem

Avrupa Koleji Acıbadem Hakkında

 

1995’ten bu yana Avrupa Koleji 4 ayrı İstanbul lokasyonunda hizmet vermeye devam ediyor. Anaokulundan başlayarak liseye kadar devam eden bir eğitim öğretim hayatı sunan Avrupa Koleji, seçkin bir eğitim kurumu olmayı hedefliyor. Bu hedefini çağdaş değerler üzerine kuruyor ve yabancı dil ağırlıklı bir öğretim sergiliyor.

 

 

Acıbadem Avrupa Koleji Ne Zaman Kuruldu?

 

İlk anaokul olarak  2010 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan Acıbadem Avrupa Koleji; 2013 yılında da inovasyon okulu olarak ilkokul hizmetine başlamıştır. Avrupa Koleji Acıbadem Kampüsü İstanbul’da Altunizade mahallesinde yer almaktadır.

 

 

İnovasyon Okulu Nedir?

 

Yenilikçi bir yaklaşım olarak adlandırılan inovasyon okullar, inovatif sistemi esas alarak öğrencileri yetiştirirler. Öğretmen, bilgilerini en iyi şekilde aktarmaya çalışırken bunu tüm ek yöntemler kullanarak yapmalıdır. Bu sayede de hem eğitim kalitesi artar hem de ülke gelişimine katkı sağlanır. Avrupa Koleji Acıbadem yerleşkesi de inovasyon okul olarak Türk eğitim sistemine uygun ancak farklı bir bakış açısı ile öğretimi hedeflemiştir. Öğrenci becerilere uygun fikirler üretmeye odaklanan bir model temel alınmıştır.

 

 

Avrupa Koleji Acıbadem Kampüsü Anaokulu

 

Anaokul öğrencileri deneyerek öğrenme yöntemini esas alarak, sorgulayan bir sisteme dayalı eğitim görüyorlar. Avrupa Koleji Acıbadem kampüsünde çocuklar zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimlerini geliştirerek okul hayatına hazırlanıyor. Anaokulunda ‘Bütüncül Yöntem’ merkezi benimsenerek eğitim öğretim uygulanıyor. Bu bütüncül yöntem, hem yabancı dil eğitimine katkı sağlıyor hem de konu ve öykü odaklı süreçte eğlendiriyor.

Anaokulunda sınıflar teknolojik olarak tam donanımlıdır ve her tür beceri odaları yer almaktadır.

 

Bu aya özel fiyat ve okul hakkında bilgi almak için tıklayın.

 

Avrupa Koleji Acıbadem Kampüsü İlkokulu

 

Anaokulundan sonra ilkokula başlayan öğrencileri inovatif bir eğitim sistemi ile hayata ve ortaokula hazırlayan kampüs, öğrenme ortamını sadece sınıfla sınırlandırmadan her türlü ortamda gerçekleştirmektedir. Ayrıca eşit bir öğrenme ortamında eğitim öğretim gören öğrenciler becerilerini geliştiren bir yaklaşımda ders görürler. Yabancı dil ağırlıklı dersler uygun laboratuvar ortamında görülür ve her türlü imkan sağlanır. Tüm teknolojik alt yapı ile öğretim yapılan sınıflarda sorgulayan, yaratıcı ve düşünen öğrenciler yetiştirilir. Sadece derslerde değil, yabancı dili sosyal ortamları içerisinde öğrenen öğrenciler bu sayede hızlıca yabancı dili kendi hayatlarına entegre edebilirler.

 

Bu aya özel fiyat ve okul hakkında bilgi almak için tıklayın.

 

Anahtar Kelimeler
avrupa koleji avrupa koleji hakkinda bilgi avrupa koleji kuruluşu