YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN

HİT ULUSLARASI EĞİTİM Ankara

 

Hit Uluslararası Eğitim Logo

Tarih boyunca ülkelerin olduğu kadar bireylerin de geleceğini belirleyen eğitim, öneminden hiçbir zaman bir şey kaybetmedi ve bu gerçek bundan sonra da değişmeyecek. Bu nedenledir ki; gençlerimizin ve ailelerinin kaliteli, doğru ve üstün bir eğitim alma konusunda yapacakları her türlü fedakârlık, hem kendileri hem de ülkeleri için yapacakları en önemli yatırımdır. Eğitim, tam da bu özelliği nedeniyle ticari kaygılardan uzak olmalıdır. Büyük özveri isteyen bu meslek, maddiyattan ziyade idealleri peşinde koşan, yüreğini ortaya koyan, iş sahibi, yönetici ve çalışanlar ister. HİT Uluslararası Eğitim işte bu amaçları gerçekleştirmek adına, Sedat Simavi ve Dr. Yaşar Eroğlu tarafından bir vakıf zihniyeti ile kurulmuştur. Türkiye’de kurulduğu günden bu yana başarısı aşılamayan Hürriyet Gazetesi’nin eski sahibi ve Türkiye’de doğru, tarafsız, bağımsız, gerçek Haber Gazeteciliğinin sembolü olan Sedat Simavi de, gençlerimizin en doğru, en kaliteli eğitimi alabilmeleri için eğitim alanına yönelmiştir. Dr. Yaşar Eroğlu, Danıştay’da mesleki kariyerine başlayıp, birçok Holding ve Kamu Kuruluşlarında, önemli Sanayi ve Ticari Kuruluşlarda Danışmanlık, Avukatlık, Yönetim Kurulu Üyeliği, Öğretim Üyeliği yapmıştır. Daha sonra Hürriyet Gazetesi CEO’luğu, Doğan Medya Grubu Başkanlığı, Kanal D CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanlığı ile Medya alanında yoğunlaşmış, 1998 yılı sonunda ise kendi isteği ile medya sektöründen ayrılıp, zamanının önemli bir bölümünü eğitime ayırmıştır. HİT Uluslararası Eğitim’in kurucuları olan Sedat Simavi ve Dr. Yaşar Eroğlu, gençlere ihtiyaç duydukları bilgilerin sunulması için hiçbir özveriden kaçınmadan yola çıkmışlardır.

HİT Uluslararası Eğitim’in çalışanları da bu amaç doğrultusunda bir araya gelmiş, yurt dışında öğrenim görmek isteyen öğrencilere yararlı olabilmek için sürekli eğitim içinde kendini yenileyen, geliştiren ve küresel eğitimin gelişimini izleyen, hiçbir yeniliği ya da yönelimi kaçırmadan, göz ardı etmeden, öğrencilere iletme çabası içinde olan eğitim gönüllülerinden oluşmaktadır.

 

MİSYONUMUZ

Dinamik ve tecrübeli eğitim danışmanları ile Türk öğrencilerinin dünya insanı olmasını sağlayacak eğitimi, yurt dışında almaları için köprü görevi görmek ve geleceklerine giden yolda ışık olmak. Bu amaçla, her bir öğrencimizin eğitim alt yapısına, akademik ve kariyer hedefine, en önemlisi bütçelerine en uygun, aynı zamanda, önceliklerini ve beklentilerini karşılayan okul ve programa yerleşmelerine yardımcı olmaktır.

Öğrencilerimizin ülkeye varış ve okula yerleşme sürecinde ve sonrasında iletişimde kalarak kendilerine gerektiğinde destek sağlamak HIT Uluslararası Eğitim ayrıcalığıdır.

 

VİZYONUMUZ

Özel hizmet anlayışımızla ve sektördeki deneyimimizle dünya çapında mevcut durumumuzu hem temsil ettiğimiz okullarla olan ilişkiler, hem de öğrencilerimize verdiğimiz hizmet anlamında daha da güçlendirerek sektörün öncüsü olmaya devam etmektir

 

FAALİYET ALANI

hit yurtdışı eğitim faaliyetleri

Öğrencilerin eğitim altyapılarına, kişisel özelliklerine, kariyer hedeflerine ve ekonomik güçlerine en uygun eğitim programlarının belirlenmesi ve seçilen program için gerekli kayıt kabul & vize işlemlerinin en hızlı ve doğru şekilde yürütülmesi ve öğrencilerin eğitimlerini en başarılı şekilde tamamlayabilmeleri için gerekli oryantasyon ve destek hizmeti sunan HİT yurt dışı Eğitim, Türkiye’nin bu alandaki en eski, en deneyimli, yurtiçi ve yurt dışı itibarı en yüksek kurumudur. Hit kuruluşundan bu yana Amerika,İngiltere, Kanada, Almanya, Hollanda, Rusya, Çin ve diğer bir çok ülkenin devlet ve özel eğitim kuruluşlarına 10.000’in üzerinde öğrenci yerleştirmiştir. Yurt dışındaki birçok saygın Dil Okulu ve Üniversitenin Türkiye Temsilciliğini yürütmekte olan HİT’in, tecrübeli kadrosu, öğrenci ve velileri bir araya getirerek, öğrencinin eğitim geçmişine, kariyer planlarına, istek ve yeteneklerine en uygun eğitim kuruluşunu bulmaktan, öğrencinin orada yerleştirilmesine ve eğitimi boyunca tüm problemlerinin çözülmesine kadar tüm servisleri sağlamaktadır.

Hit Uluslararası Eğitim Ankara Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Hit Uluslararası Eğitim Ankara Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Hit Uluslararası Eğitim Ankara yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Hit Uluslararası Eğitim Ankara İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım