YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Parıltı Yuva Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
İngilizceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Parıltı Yuva Anaokulu

 

Okul öncesi eğitim,çocuklarda okul hayatının başlangıcı ve zihinsel gelişimlerinin neredeyse (%80)'ini tamamladıkları zaman dilimi olarak ,artık herkes tarafından en önemli eğitim dönemi kabul edilmektedir. Nufusu hızla artan Başakşehir'de Özel Anaokulu sayısı da hızlı artmış ve 2012 yılı itibarıyla 30'u geçmiştir.(Bahçeşehir hariç).

Halk arasında anaokulu ,kreş ,yuva,diye adlandırılan okul öncesi kurumlarının önemi anlaşıldıkça veliler daha araştırıcı olmakta,eğitimde kaliteyi tanımlayabilmektedirler.Anne-babaların çocukları için yapabilecekleri en hayırlı iş, ilk bakışta birbirine benzeyen çok sayıda anaokulu arasından, işini hakkıyla yapabilen bir okul seçebilmektir.Böylece çocuklarımızın yarınlarına umutla bakabilmenin keyfini yaşayabiliriz.

Bizlerde PARILTI AİLESİ olarak 12 yıllık tecrübeyle ve Başakşehir'in en gözde anaokulu olarak,hey yıl daha iyi olma hedefiyle çalışmaya devam ediyoruz. 

1.Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı özel anaokulu statüsünde olduğundan,her yıl Devlet anaokulları gibi eylülde eğitim yılına başlar,haziranda tamamlar.Temmuz- Ağustos aylarında da  okulumuz açık olup yaz okulu programı uygulanır. 

2.Okulumuzun normal eğitim saatleri:09.00-17.00 arasıdır.Ancak çalışan velilerimiz için okulumuz,nöbetçi öğretmen nezaretinde 07.00-19.00 arası açık tutulur.

3.Hafta sonu tatili Cumartesi-Pazar günleridir.Sömestr tatilinde , resmi tatil günlerinde ve kış mevsiminde olabilecek kar tatillerinde M.E.B-devlet anaokulları ile aynı uygulama yapılır,bu durum okul ücretlerini etkilemez,hiçbir indirim yapılmaz.Ancak özel sektörde çalışan anneler için resmi tatil uygulaması sınırlı uygalanır,ihtiyaca göre nöbetçi öğretmen nezaretinde okul açık tutulur.Kendi isteğiyle yada hastalık nedeniyle okula gelinmeyen günler içinde herhangi bir ücret indirimi yapılamaz.Ancak uzun süreli ara vermek isteyen öğrenci velimiz,konuyu okul idaresiyle görüşebilir.

4.Herhangi bir nedenle okuldan ayrılmak isteyen öğrenci (veli)idareye başvurarak,çıkış belgesi imzalar ve ilişiğini keser,hizmet alınan günlerin hesabında iskontosuz tarife uygulanarak,kalan bakiye(varsa) kapatılır...Kırtasiye ücretlerinde geri ödeme yapılmaz.

5.Okulumuz normal eğitim dönemi(eylül-haziran) sonrasında yaz okulu uygulamasına geçer. Yaz okulu için ücretler yeniden belirlenir.

6.Bulaşıcı hastalık halinde mutlaka okula haber verilmelidir.Hasta çocuklar okula kabul edilmezler.

7.Velilerin öğretmenle eğitim saatleri içinde telefon görüşmesi yapması,idaremizce uygun görülmemektedir.Önemli hususlarda idareye not bırakılır.Öğretmen – veli direkt telefon görüşmeleri saat :17.00-18.00 arası yapılabilir.

8.Okulumuzda kamera hizmeti olduğundan,veliler çocuklarını sınıfta iken izlemek istediklerinde okula gelerek dahili kameradan yararlanabileceklerdir.

10.Okul servisimiz öğrenciyi 1 dk.dan fazla beklemeyecek,veli belirtilen saatten birkaç dakika önce yola çıkarak servise hazır bekleyecektir.Bu nedenle,servisi kaçıran öğrencilerden okul idaresi sorumlu değildir.

11.Okul ücretlerini sözleşmede belirtilen tarihlerde yapmayan velilere yazılı/sözlü hatırlatma yapılır. Okul ücretini 10 gün geciktiren ve idareye makul bir açıklama yapmayan velilerimize sunulan eğitim ve servis hizmeti,ikinci bir uyarı yapmadan kesilebilecektir.

12.Çocuklarını kendi getirip götüren velilerimizin, sözleşme yapılan saatleri aşmamaları önemle rica olunur.

13.Peşinatla birlikte 1 defaya mahsus yıllık kırtasiye ücreti alınır.

14.Ayda en az 1 kez düzenlenen gezi,sinema,tiyatro v.s etkinlikler ve yıl sonu müsamere masrafları için ayrıca ek ücret alınır.

Parıltı Yuva Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel ücretler için lütfen iletişime geçiniz.

Yaş Grubu 3 - 6
Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

ETKİNLİKLER

Drama
Görsel Sanatlar
Halk Dansları
Jimnastik
Müzik
Satranç

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Parıltı Yuva Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Parıltı Yuva Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Parıltı Yuva Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN

ETİKETLER

 
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım