YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Özel Akıllı Okul Gölbaşı Anaokulu
Ankara
İngilizceYabancı Dil
2013 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Akıllı Eğitim Teknolojileri ve Dijital Yayıncılık olarak 17 yıllık eğitim deneyimini; Kişisel Yayıncılık, Evde Okul Online Eğitim Sistemi, Eğitim Yazılımları ve Okul Otomasyon Sistemleri, Özel Okul Çözümleri konusunda ürün ve hizmetler sunarak Eğitim Kurumlarına ve TÜBİTAK, KOSGEB, Belediyeler (27 ayrı belediye) ve uluslararası (Azerbaycan) yürüttüğümüz Sosyal Sorumluluk Projelerine uygulamaktadır.

 Akıllı Okullar Villa, Stüdyo ve Tematik konseptinde bilhassa Mesleki ve Teknik eğitimde referans olan 6 okulumuz ve 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında açılışı yapılacak 6 okul ile birlikte büyük ve kurumsal bir özel okul zincirini oluşturmaktadır.

Anaokulundan Üniversiteye kadar (Eğitimde Dönüşüm Vakfı bünyesinde Yenimahallede Akıllı Meslek Yüksek Okulu ve Akıllı Teknoloji Üniversitesi kurulum çalışmaları devam etmektedir) farklı uygulamaları ve uluslararası akreditasyonu ile öğrenci ve velilere profesyonel hizmet sunan akıllı okullar ülkemizin ilk proje okuludur.

Özel Akıllı Okul Gölbaşı Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

TANITIM GÜNLERİ : 01 Mayıs 2014 - 10 Eylül 2014

KAYIT BİLGİLERİ

Resim1.jpg

2013-2014 Eğitim ücretidir. Yemek ücreti fiyata dahildir.
Güncel ücretler için lütfen iletişime geçiniz.
 

AÇIKLAMALAR

1- Öğrenci ücretlerine %8 (yüzde sekiz) KDV dahildir.

2- Öğrenci ücretlerine 3 öğün yemek dahil, servis, kıyafet, kitap ve kırtasiye gibi ücretler hariçtir. 3- Anaokulu ve kreş yıllık öğrenci ücretinin %30´u kayıt sırasında peşinat olarak alınacak, kalan tutar 9 taksitte tahsil edilecektir.

4- İlkokul öğrenci ücretinin %20´si kayıt sırasında peşinat olarak alınacak, kalan tutar 9 taksitte tahsil edilecektir.

5- Öğrenci ücretlerinde % 5 kardeş indirimi uygulanır.

6- T.C. Milli Eğitim Bakanlığınca 20 Mart 2012 tarih ve 28239 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan “Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği”nin 55. Maddesinin 2. fıkrası "Okullar, çalışma takviminde belirtilen tarihte yeni ders yılına ait ücretini ödemeyen öğrencilerin kayıtlarını yenilemeyebilir." hükmünü içermekte olup, bu ifadeden hareketle, kayıt yenileme takviminde kayıt yenilemeyen, peşin, peşinat ve/veya taksitleri ödenmeyen öğrencilerimiz 2014-2015 öğretim yılında okulumuza devam edemezler.

7- T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği´nin 56/3.maddesi; "Yeni kaydolan öğrencilerden; anaokulu, ilkokul öğretim yılı başladıktan sonra ayrılanlara yıllık ücretin yüzde onu ile öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanan miktarın dışındaki kısmı iade edilir." hükmünü içermekte olup, Kurumumuz okullarına yeni kayıt yaptıran öğrencilerin kayıtları öğretim yılı başladıktan sonra alınır ise öğrencinin kayıt yaptırdığı sınıf için belirlenmiş olan (tercih edilen ödeme seçeneğine göre ayrım yapılmaksızın) yıllık ücretin yüzde onu ile öğrencinin öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanacak ücret veliden tahsil edilecektir. Yapılan hesaplama ve mahsuplaşma sonunda; veli tarafından ödenmiş bulunan tutar, Kurum tarafından tahsil edilecek tutardan fazla ise bakiyesi velinin bildireceği banka hesap numarasına iade edilecektir. Velinin borçlu çıkması halinde ise bu tutar veliden tahsil edilecektir

. 8- Okullarımızda öğrenim görmekte olan ve kayıtları yenilenen öğrencilerimizin kayıtlarının, öğretim yılı başlamadan alınması halinde, öğrenci velisi tarafından ödenmiş olan tutar herhangi bir kesinti yapılmaksızın iade edilecektir.

9- Okul ücretleri ile ilgili iade işlemleri için ödenen ücretlere karşılık verilen (peşin, peşinat ve taksit) fatura asıllarının veliler tarafından Kurum’a iade edilmesi gerekmektedir.

10- KDV oranlarının değişmesi veya yeni vergilerin yürürlüğe konulması halinde, vergi farkı öğrenci ücretlerine aynen yansıtılır ve veliden tahsil edilir.

11- Ödeme planı tarih ve tutarlarında bireysel değişiklik yapılmayacaktır.

12- Nakit ödemelerde TL dışında başka bir para birimi ve döviz kabul edilmeyecektir.

13- Okullarımızda; öğrenci ücretinin tespit ve tahsili ile peşin, peşinat, taksit ve peşin ödeme indirim ve oranları, yeni kayıt, kayıt yenileme, kaydın geri alınması, ücretsiz ve burslu okuma, öğrenci ücreti indiriminden yararlanma gibi işlemler MEB ve Kurumumuz mevzuatı kararları doğrultusunda yürütülmektedir.

14- 5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu ve bu Kanuna dayanılarak MEB tarafından yayınlanan "Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği" gereğince ilan olunur.

Ort. Sınıf Mevcudu 20

FİZİKSEL İMKANLAR

Akıllı Sınıf
Bahçe
Bilgisayar Laboratuvarı
Kapalı Havuz

ETKİNLİKLER

Görsel Sanatlar
Satranç

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Özel Akıllı Okul Gölbaşı Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Özel Akıllı Okul Gölbaşı Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Özel Akıllı Okul Gölbaşı Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım