YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
İstanbul Bilim Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
İngilizceYabancı Dil
2010 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Bilim’in temelleri eğitim ve öğretimin önemini kavramış, değişik meslek gruplarına ait yaklaşık 80 kişinin ekonomik katılımıyla 1997’de atıldı. Okulumuz İSTANBUL ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI TİC.AŞ. tarafından eğitime hizmet vermek amacıyla kuruldu. Bahçelievler- Yenibosna’da 1998-1999 eğitim-öğretim sezonuna kapılarını açan okulumuz güçlü kadrosuyla, eğitim kalitesiyle, okul olmanın ötesinde sıcak bir aile ortamı ile adını başarılara yazdırmıştır.
Her geçen yıl öğrencilerimizin başarı grafiği, açık ve net olarak yükselmiştir.2004 -2005 eğitim-öğretim yılı sonunda mezunlarımız Anadolu ve Fen Liseleri’ne giriş sınavlarında oldukça başarılı sonuçlar aldılar. 33 mezunumuzdan 29’u Anadolu ve Fen liselerini kazanarak ciddi bir başarıya imza atmıştır.
2005-2006 OKS’de %95’e ulaşan başarımız, 2006-2007 öğretim yılında ise 0 ‘e ulaşmıştır. Okulumuz son yıllarda SBS başarımızı Türkiye ortalamasının üzerinde tutarak başarı grafiğini hep yükseklere çıkarmıştır.
2011-2012 Eğitim-öğretim yılında hizmete başlayan Atakent-Halkalı kampüsümüz ise bilgisini hayatına yansıtan, dürüst, çalışkan ve ahlaklı, öz değerlerini benimsemiş, bu değerlere karşı saygılı, kendine güvenen, uyumlu, sahip olduğu hakların farkında olan ve onları koruyan, ülkesinin köklerini iyi bilen, bugünü ve geleceği iyi planlayan öğrenciler yetiştirmektir.

Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi bulunan okulumuzda tüm okulların giriş, çıkış ve bahçeleri ayrı olarak düzenlenmiştir. Mimarı olarak Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi mimarı tarzı hâkim olan okulumuz, uluslararası standartlarda hazırlanmıştır. Sınıflardan laboratuvarlara, atölyelerden drama salonlarına, spor salonlarından yarı olimpik yüzme havuzuna ve özel iklimlendirmeye kadar fiziki tüm koşulların çok üstünde olan okulumuz eğitim-öğretim kompleksi olarak öğrencilerimize sunulmuştur.
Okulumuzda fizik, kimya, biyoloji, fen ve teknolojinin alan araştırmaları bilimsel araştırma laboratuvarlarında gerçekleştirilmektedir. Kulüp proje odaları, sanat atölyeleri, animasyon,3d gösterim salonlarının yanında basketbol, futbol, eskrim, çim saha alanları mevcuttur. Her derslikte akıllı tahtalar, sinevizyon uygulamaları bulunmaktadır. Özel AR-GE birimi, Ölçme-Değerlendirme Merkezi okulumuz kapsamında ayrı bir öneme sahiptir.
Bilim Koleji’nin eğitim-öğretim kadrosu mesleğine kedini adamış olan, alanının en iyisi, yenilikçi, bilgi çağının gereği olan bilgi teknolojisinin değişimlerini yakından takip eden ve bu değişikleri eğitime aktarabilen, öğrencileri ve ebeveynleri ile iletişimi en üst seviyede tutan profesyonel eğitim kadromuz bulunmaktadır.

İstanbul Bilim Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

Ort. Sınıf Mevcudu 20

FİZİKSEL İMKANLAR

Atletizm Koşu Pisti
Bahçe
Bilgisayar Laboratuvarı
Kapalı Havuz
Kapalı Spor Salonu
Kütüphane
Oyun Parkı
Yarı Olimpik Havuz

ETKİNLİKLER

Basketbol
Binicilik
Fotoğraf Klubü
Futbol
Müzik
Satranç
Tenis
Voleybol

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

İstanbul Bilim Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

İstanbul Bilim Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

İstanbul Bilim Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım