YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Vakıfcan Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
İngilizceYabancı Dil
1989 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

VAKIFCAN ANAOKULU HAKKINDA;

Okulumuz 01.01.1989 tarihinde kurulmuştur. Okulumuzun kapalı alanı 450 metre kare ve açık alanı 200 metrekaredir. Açık alanımızda çocuklarımızın hem kumla oynayabileceği bir kum bahçemiz hem de düşmekten korkmadan rahatça koşabilecekleri ve oynayabilecekleri yumuşak zemine sahip oyun alanımız bulunmaktadır. Binamız prefabrik bir yapı olduğundan ve giriş katında bulunduğundan depreme dayanıklıdır. Okulumuzun toplam kapasitesi 80 - 85 öğrencidir. Okulumuz 3 - 6 yaş öğrencilerine eğitim vermektedir. Kurumumuz yılın 12 ayı açık bulunmakta ve vakıf üyesi olan THY personeline hizmet vermektedir.

Okulumuz sabah saat 06.20’de açılmaktadır. Her gün bir öğretmenimiz sabah vardiyasında görev almakta ve öğrencilerimizi karşılamaktadır. Okulumuz akşam ise saat 17.30’da kapanmaktadır. Fakat saat 18.30’a kadar öğretmenlerimizden bir tanesi akşam vardiyasında görev almakta ve öğrencilerimizi ailelerine teslim etmektedir. Okulumuz tam gün eğitim vermektedir. İsteyen üyelerimiz, 7 gün 24 saat olmak üzere çocuklarını yuvamıza bırakabilmektedirler.

Okulumuzda 4 sınıf bulunmaktadır. Gruplarımız; Mavi Sınıf ( 3 - 4 Yaş ), Turuncu Sınıf ( 4 - 5 Yaş), Yeşil Sınıf (4 - 5 Yaş ), Kırmızı Sınıf (6 Yaş ). Her sınıfta bir sorumlu öğretmen ve bir öğretmen görev almaktadır. Sene içerisinde belirlenen stajyer öğretmenler de bu 4 sınıfa kanalize edilmektedirler. 

Her ay işleyeceğimiz konularla ilgili bilgileri içeren eğitim bültenleri, aylık yemek listesi ve her ay farklı bir konu hakkında pedagogumuz tarafından yazılmış olan makaleler velilerimize gönderilmektedir.

Çocuklarımızın günlük gözlemleri sınıf öğretmenleri, yardımcı öğretmenler ve pedagogumuz tarafından yapılır. Velilerimiz özel durumlardan ve olaylardan günlük olarak haberdar edilir.

Okulumuzda çocuklarımızın gelişimlerini incelemek ve ailelere danışmanlık vermek amacıyla bir pedagog bulunmaktadır. Çocuğunuz ile ilgili pedagogumuz ve sınıf öğretmeninden bilgi alabilmek için önceden randevu alınması gerekmektedir. Yuvamızda velilerimize ve öğretmenlerimize yönelik, uzman pedagoglar eşliğinde eğitim seminerleri verilmektedir. 

Yuvamızın eğitim anlayışında sosyal etkinliklere de sıkça yer verilmektedir. Bunlar; tiyatro, sinema, müzeler, gıda fabrikaları, itfaiye, postane gezilerinden oluşmaktadır. Yuvamızda özel günlere yönelik etkinliklere de yer verilmektedir. Animatörler eşliğinde yeni yıl kutlaması, doğum günü kutlamaları, milli bayram kutlamaları, her yıl gelenekselleştirmiş olduğumuz anneler ve babalar günü kutlamalarına yer verilmektedir. Ayrıca çocuklarımız kendi el emekleriyle anne ve babalarına hediyeler hazırlamaktadır. Bu hediyeler kokteyl eşliğinde, velilerimize verilerek keyifli bir gün geçirilmektedir.

23 Nisan tarihinde çocuklarımız bütün bir eğitim ve öğretim yılı içerisinde, kendi el becerileri ile hazırlamış oldukları resim ve elişi etkinliklerinden oluşan bir sergi açarak THY Genel Müdürlük Binası giriş katında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na coşkuyla katılmaktadırlar. Bütün bir yıl boyunca çocuklarımız, branş öğretmenleri ve sınıf öğretmenleri ile birlikte hazırlamış oldukları modern dans, bale, halk oyunları, drama, İngilizce ve Türkçe koro çalışmalarından oluşan kapsamlı bir yıl sonu gösteri programını velilerimize sunmaktadırlar. Yılsonu gösterisinin ardından çocuklarımız karne ve diploma almanın sevincini aileleri ve bizlerle birlikte tatmaktadırlar. 

Vakıfcan Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel fiyatlar için lütfen iletişime geçiniz. 

EĞİTİM

EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ 

Eğitim programımız; aktif öğrenme metodu, çoklu zeka, montessori ve high scope eğitim sistemi birlikte kullanılarak uygulanmaktadır.
Zekanın günümüze kadar farklı tanımları yapılmıştır. Zeka akıl yürütme, plan yapma, problem çözme soyut düşünme, karmaşık fikirleri kavrama, çabuk ve deneyimlerden yararlanarak öğrenme yeteneklerini içeren zihinsel bir kapasitedir. (Çıkrıkçı, N.) Ayrıca zeka çevreyi sevme, onu biçimlendirme, ve ona uyum için gerekli olan zihinsel yeteneklerdir diye tanımlanabilir. Teorisyenlenler zekanın tanımı ve ayrıntıları konusunda aynı görüşte olmayabilirler, ama zekanın çevreye uyum sağlamanın altında yatan bilişsel bir yeti olduğu konusunda birleşirler. Zeka ve zihin arasında dolaylı bir ilişki vardır. Zekanın yapısı zihni kavramsallaştırmanın yolunu sağlar.
Alternatif zeka kuramları aşağıdaki gibidir;
• Duygusal zeka kuramı (Goleman, 1995) Duygulan anlamak ve düzenlemek olarak ifade eder.
• Üç aşamalı zeka kuramı (Stenberg 1985).
• Sosyal zeka kuramı (Keating 1978,Canter ve Kihlstrom, 1987) Özellikle sözel olmayan iletişim becerilerini ifade eder.
• Geleneksel testlerle ölçülen akademik yönelimli zeka kuramı (analitik zeka) yaşam boyu önemlidir. Bilgiyi hatırlama, onu değerlendirme ve onun önemliliğine karar verme yeterliliğidir.

• Çoklu zeka kuramı (Gardner, 1983) Zekanın biyolojik yapı ve kültürle ilişkisinin önemini vurgulamış zekanın bireysel ayrılıkları oluşturan önemli bir özellik olduğunu kabul etmiştir. (Ülgen 1995 23) Campbell (1997), çoklu zeka kuramının sınıf uygulamaları konusunda pek çok çalışma yapıldığını ancak bunların içinde en doğrusunun belirlenemeyeceğini; öğretmenin sınıf ortamına, hedeflere, ve topluma bakarak uygun yöntemleri seçmesi gerektiğini vurgulamaktadır.
 

Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

ETKİNLİKLER

Bale
Drama
Modern Dans

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Vakıfcan Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Vakıfcan Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Vakıfcan Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım