YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN

Biltes Koleji Anaokulu Kağıthane

İstanbul Avrupa Yakası
İngilizceYabancı Dil
2015 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

Biltes Koleji Sadabad Kampüsü Anaokulu, Kağıthane

 

Misyonu, öğrencilerini ‘’Başarıya Taşımak ‘’ olan kurumumuzun amacı; ahlaklı, disiplinli ve 21. yy. becerilerine sahip olan, girdiği tüm ulusal ve uluslararası sınavlarda başarıyı hedefleyen, problem çözme becerilerine sahip bireyler yetiştirmektir.
 
 
AHLAKLI VE DİSİPLİNLİ KOLEJ ÖĞRENCİSİ
BİLTES Koleji’nin temel prensibi; öğrencilerini örf, adet ve ananelere vakıf bireyler olarak yetiştirmek ve özgün akademik disiplin içerisinde eğitim almalarını sağlayarak hayatın içinden kopmadan hedeflerine ulaştırmaktır.
 
NASIL BİR İNGİLİZCE METODU
Toplumumuzun ortak İngilizce sorunu “Anlıyorum ancak konuşamıyorum.” söylemidir. Bu problemin ancak ve ancak pratik yaparak aşılabileceği akademisyenlerimizin ortak görüşüdür. Bu nedenle öğrencilerimizin açık ve akıcı konuşma becerilerini geliştirmeleri amaçlarımız arasındadır. BİLTES Koleji’nde İngilizce dersleri Türk ve native öğretmenler eşliğinde iletişim ve dili kullanma odaklı işlenir ve öğrencilerimiz okul yaşantısında İngilizce öğretmenleriyle sadece İngilizce’yi kullanarak iletişim kurarlar.  Farklı kültürlerin buluşmasını hedefleyen farklı çalışmalar sayesinde öğrencilerimiz dünyanın dört bir yanından gelecek sınıf arkadaşları sayesinde öğrencilerimiz İngilizce pratik yapma imkanı bulur.
 
SINAV SİSTEMLERİNE UYGUN AKADEMİK PROGRAMLAR
Bilfen Okulları liderliğinde, değişen sınav sistemlerine uygun güncel yayınlar, güçlü akademik kadro ve teknolojik alt yapısı ile BİLTES Koleji, öğrencilerini akademik ‘’BASARIYA TASIR’’. BİLTES Koleji öğrencileri, belli periyotlarda Bilfen Okulları öğrencileri ile beraber girecekleri sınavlarla kendilerini Türkiye genelinde görme sansına sahip olurlar.
 
AKILLI OKUL KONSEPTİ İLE 7/24 EĞİTİM
 
Öğrencilerimiz;
- İnternet tabanlı eğitim uygulamamız sayesinde, günlük anlatılacak konular, ev ödevleri ve sınavlarla ilgili bilgileri öğrenci ekranlarından takip edebilir.
-Genel ders tekrarlarıyla bilgilerini tekrar etme ve geliştirme fırsatı bulurlar.
 
Öğretmenlerimiz;
- Bu sistemle, teknolojiyi sınıflarında kullanma ve ders içeriklerini geliştirme imkanı bulurlar.
 
VİS (VELİ İLETİŞİM SİSTEMİ)
BİLTES Kolejleri’nde, “Her öğrencimiz ve her velimiz, okulumuzun tek öğrencisi ve tek velisidir.” prensibi ile hareket edilir. Bu yoldan hareketle, öğrencilerimizin tüm gelişimini profesyonel bir şekilde etkileşimli olarak izleriz. Modern çağın iletişim araçları kullanılarak okul - aile iş birliği ile öğrencilerimizin gelişimini desteklemek gerçek anlamda sağlanmış olur.

 

BİLFEN LİDERLİĞİNDE

 

Bilfen Eğitim Kurumları’nın eğitim felsefesinin temelinde bilmek ve öğrenmek için araştırmanın, uygulama ve bunu hayatının her evresine taşıyabilmenin önemi yadsınamayacak kadar büyüktür. Bunun yanında pratik işlemler yapabilme, kısa sürede çözümlere ulaşabilme öğrencinin hayatında büyük önem teşkil etmektedir. Bilfen Eğitim Kurumları’nın bakış açısı içinde kurulan BİLTES Koleji de bu temel prensip ve öngörü içinde ortaya çıkmıştır. Öğrencilerimizin hem akademik çözümlemeler yapabilen, hem de sosyal bakış açısı sahibi gençler olması temel amacımızdır. BİLTES Koleji rutin aralıklarla Bilfen Okulları’ndan danışmanlık ve denetleme hizmeti almaktadır. BİLTES Koleji öğretmenleri, hizmet içi eğitimlerin bir parçası olarak Bilfen Okulları’ndan da aldıkları eğitimlerle kendilerini mesleki anlamda geliştirme fırsatı bulurlar.

 

Vadi Biltes Koleji Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

EĞİTİM

Anaokulu Eğitim Programı

 

Birçok çağdaş eğitim yaklaşımından ilham alan eğitim programımız, anlamayı öne çıkaran, araştırmaya dayalı, çocuğun tüm gelişim alanlarını eşit oranda destekleyen bir modeldir.

Eğitim programımız; her çocuğun farklı zihin yapıları, farklı ilgileri ve öğrenme biçimleri gerçeğinden yola çıkarak, etkinliklerin çocukta anlam kazanacak, öğrenmeye karşı pozitif yaklaşım ve öz güven geliştirecek şekilde birbiriyle ilişkilendirilerek bir bütünlük içinde hazırlanmıştır. Bu program daha önceden belirlenmiş cevapları bulmak için değil, merak duygusunu uyandırarak kendi kendine öğrenme, seçim yapma, tahminde bulunma, mantıklı ve yaratıcı kararlar alma ve karmaşık problemleri çözmesi için çocukları destekler. Çocuklar bu öğrenme sürecine yaparak, yaşayarak ve deneyerek doğrudan katılır.

Ses temelli okuma yazmaya hazırlık programımız ise; öğrencilerimiz için aşamalı olarak hazırlanmıştır.

Çoklu zekâ teorisine göre zekâ, sorun çözme, yaratıcı çözümler, yaklaşımlar ve yenilikler üretme ayrıca topluma yararlı ürünler ortaya çıkarma sürecinden oluşan bir bütündür. Bu nedenle eğitim programı çocuklar için, eğitim ve öğretim süreçlerine her bir zekâ türünün geliştirilmesi adına çeşitli ve farklı fırsatlar sunar. Bu fırsatları da çağdaş bilgi ve öğretim teknolojisi ile birleştirerek eğitimi daha çekici hâle getirir ve öğrenmeyi kolaylaştırarak yaşam boyu öğrenen bireyler yetiştirme yolunda ilk adımları atar.

Anaokulu eğitim programımızda İngilizce dil kazanımı ön plandadır. Küçük çocuklarda dil edinme kendiliğinden gelişen bir süreçtir. Yaş grupları ve gelişim özellikleri dikkate alınarak hazırlanan bu program, zengin eğitim materyalleriyle desteklenmektedir. Çocuklarımız sınıflarında bu dili konuşan öğretmenlerle aktif olarak , anlamlı bir etkileşim içinde olurlar.

Sonuca odaklanan değil, süreci ve çabayı dikkate alan anaokulu eğitim programımızla; çocuklarımız, ulusal ve evrensel değerlerin birleştiriciliği ile kendine inanan, yaşadığı çevreye saygılı, sorumluluk sahibi, iyi ve mutlu bir birey olarak geleceğin ilk temellerini atar.

Ort. Sınıf Mevcudu 16
Yaş Grubu 4 - 6
Ana Sınıfı
Kreş

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Bilgisayar Laboratuvarı
Buz Pateni Pisti
Görsel Sanatlar Atölyesi
Kapalı Spor Salonu

ETKİNLİKLER

Basketbol
Futbol
Görsel Sanatlar
İngilizce
Jimnastik
Modern Dans
Müzik
Uzay Gözlemi

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Vadi Biltes Koleji Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Vadi Biltes Koleji Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Vadi Biltes Koleji Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN

BU OKULU İNCELEYEN ŞU OKULLARI DA İNCELEDİ


Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım