YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Özel Okan Koleji Dragos Anaokulu
İstanbul Anadolu Yakası
İngilizce
İspanyolca
Fransızca
Rusça
ÇinceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.
  • Değerli Velilerimiz,

    Okan Üniversitesi’nin bilgi birikimi ve gücüyle kurulmuş Okan Koleji’nde, anaokulundan üniversiteye bütünlük taşıyan eğitim sistemi ile, akademik, sosyal ve kültürel açıdan tam donanımlı, evrensel değerlere sahip, yaşam boyu öğrenen, girişimci, özgüvenli, Cumhuriyetin temel değerlerini özümsemiş, farkındalık sahibi bireyler yetiştirmek temel amacımızdır.

    Okul Öncesi dönemde Eğitimin bilimsel ve sistematik bir şekilde yürütüldüğü okullarımızda; MEB okul öncesi programının yanı sıra uluslararası standartlara uygun programlar uygulamaktadır. Öğrencilerimizin gelişim düzeylerine ve bireysel özelliklerine uygun, mutlu ve güvende olacağı zengin uyarıcı ortamlar sunarak, onların bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişimlerini en üst düzeyde gerçekleştirmelerini sağlanmaktayız.

    Okulumuzda, İngilizce Dil Eğitimin yanı sıra hazırlık grubu öğrencilerimize haftada iki saat 2. yabancı dil seçeneği sunulmaktadır. Bu sayede hedefimiz; Öğrencilerimize; seçmiş oldukları Çince, Rusça, Fransızca veya İspanyolca dillerinden birini, lise son sınıfa kadar ikinci yabancı dil olarak öğreterek, İngilizceyi doğru ve güzel bir biçimde kullanma becerisi kazandırmanın yanı sıra, ikinci yabancı dili de sosyal ve akademik yaşamlarında etkin olarak kullanabilecek düzeye getirmektir. Öğrencilerimizin evrensel düşünebilmelerinde yabancı dilin önemine olan inancımızla tüm yaş gruplarında programımız, alanında uzmanlaşmış Native ve Türk öğretmenler tarafından uygulanmaktadır. Native öğretmenlerimiz öğrencilerimize öğrenmekte oldukları dili kullanmalarına fırsat sunan konuşma ağırlıklı uygulamalar gerçekleştirmektedir.

    Okulumuzda öğrencilerimizin spor, sanat ve kültür etkinliklerinde bireysel yetenekleri gelişmiş, özgüven sahibi bireyler olarak yetişmeleri sağlamak amacıyla çeşitli branş dersleri haftanın belirli gün ve saatlerinde alanında branşlaşmış uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır. Yaratıcı drama, Müzik(Orff),Satranç, Dans, jimnastik-Yüzme, Görsel Sanatlar, dersleri sayesinde öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini keşfederek gelişmelerini sağlıyoruz.

    Çocuklar hepimizin bildiği gibi dünyanın en meraklı varlıklarıdır. Büyüme ve gelişmenin çok hızlı olduğu okulöncesi dönemde, kendilerini çevreleyen sosyal ve fiziksel dünya ile ilgili tecrübelerden anlam çıkaracağı aktif bir öğrenme yaklaşımını savunan PYP-IB eğitim anlayışıyla öğrencilerimizin düşünen ve eleştirebilen, aynı zamanda insanların düşüncelerine ve tecrübelerine saygılı, farklılıklara duyarlı, insanlık değerlerinin bilincinde, yerel ve küresel konularda bilgili ve yaşam boyu öğrenmeyi hedefleyen bireyler olarak yetişmelerini hedefliyoruz.

    Okan koleji olarak, eğitime başladığımız ilk günkü heyecanımız, eğitim disiplinimiz, samimi ve gerçekçi hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Mutlu bir geleceğe hazırladığımız öğrencilerimizin, gelecekte kişisel gelişimleri, akademik ve sosyal başarıları ile toplumda fark yaratacak bireyler olacağı inancıyla bu yolda attıkları ilk adımlarında yanlarında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Okan Eğitim Kurumları olarak Anaokulundan üniversiteye kadar eğitim zincirinin tüm halkalarını tamamlamış olmanın verdiği gururla hedeflerimizi büyüterek öğrencilerimize Okanlı olmanın ayrıcalığını yaşatmaya devam edeceğiz. Okanlı olmaktan gurur duyan öğrencilerimiz ve her yıl aramıza yeni katılan, bize güvenen yepyeni yüreklerle beraber nice başarılı yıllar diliyorum.

    Sevgi ve saygılarımızla
    Fulya ÖZDEMİR
    Okan Koleji Dragos A.O Müdürü

Özel Okan Koleji Dragos Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel fiyatlar için lütfen iletişime geçin.

Yaş Grubu 3 - 6
Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Bilgisayar Laboratuvarı
Çok Amaçlı Salon
Kapalı Havuz
Kütüphane
Oyun Parkı

ETKİNLİKLER

Bale
Drama
Görsel Sanatlar
Jimnastik
Modern Dans
Müzik
Satranç
Yüzme

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Özel Okan Koleji Dragos Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Özel Okan Koleji Dragos Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Özel Okan Koleji Dragos Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım