YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Ninni  Anaokulu
İstanbul Anadolu Yakası
İngilizceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Ninni Kreş ve Çocuk Evi olarak her çocuğun kendi becerilerini kendi dünyasında keşfetmesini desteklemekte ve kendisi ile ilgili olumlu düşünceler edinmesini istemekteyiz. Her çocuğun kendi gelişim düzeyinden bir üst düzeye çıkarabilmek amacıyla bireysel ve grup etkinlikleri düzenlemekteyiz. Programımızda yaratıcı ve duygusal tecrübelere yer verilmesi, sosyal ve sözel becerilerin gelişmesini kolaylaştırmaktadır. 

Müzik, bilim, bahçe işleri, mutfak etkinlikleri ve çevresel gezileri her yaş grubunun eğitim programı içinde düzenli olarak yer almakta ve çocuklarımıza bu alanlarda yeni deneyimler kazanmaları için rehberlik edilmektedir. 

Okulumuz 0- 6 yaş arasındaki çocuklarımıza hizmet vermektedir. Gruplarımızı yaşlara göre 4 sınıfa ayırarak her grubun başında alanında uzman öğretmenler ve yardımcı öğretmenler bulunmaktadır.

Sabah 07:00 ile akşam 19:00 saatleri arasında tam gün, yarım gün ve oyun gruplarını içeren program uygulanmaktadır. 

Okulumuz 420 m2 yeşillikler içindeki müstakil 2 katlı binasında hizmet vermektedir. Binamız çocuklarımızın oyun oynayacağı ve öğrenme ortamı oluşturacak şekilde düzenlenmiştir.

Tarım alanı olarak kullandığımız bölümde ise çocuklar tam anlamıyla doğa ve bitkilerle iç içe oluyorlar.


Neden Ninni Çocuk Evi?
Ninni Kreş ve Çocuk Evi, çocuklarınız bizim için değerlidir felsefesiyle yola çıkıp, onları çağdaş eğitim yöntemlerini kullanarak yaratıcı, kendi başına düşünen, araştırarak ve oynayarak öğrenen, özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirerek geleceğe hazırlıyoruz. 

Hedefimiz; çocuklarınızın bizler ile geçirdiği zaman içinde öğrendikleri ve kazandıkları iyi davranışları en üst düzeye çıkarmak ve onları ilköğretime hazırlarken eğlenceli bir oyun ortamında sosyal beceriler donatmak.

Eğitim

Ninni Çocuk Evi’nde bizim için önemli olan çocuklarınızın bizler ile geçirdiği zaman içinde neler öğreneceği ve neler edineceğidir. Bu prensiple çocukları ilköğretime hazırlarken eğlenceli bir oyun ortamında sosyal beceriler kazandırmaktır.  

Müzik, bilim, bahçe işleri, mutfak etkinlikleri ve çevresel gezileri her yaş grubunun eğitim programı içinde düzenli olarak yer almakta ve çocuklarımıza bu alanlarda yeni deneyimler kazanmaları için rehberlik edilmektedir.

Okul öncesi çocuklar için en iyi öğrenme yöntemi oyundur. Çocuk oynadıkça duyguları ve yetenekleri gelişir, becerisi artar. Oyun çocuğun duyduklarını, gördüklerini sınayıp denediği, öğrendiklerini pekiştirdiği bir deney odasıdır.

Ninni Kreş ve Çocuk Evi olarak her çocuk özeldir anlayışı ile yola çıkarak çoklu zekâ kuramı ve etkin öğrenme (High Scope) yöntemi ile eğitim vermekteyiz.

Çoklu zeka teorisini oluşturan Harward Üniversitesi eğitim profesörleri Howard Gardner'a göre;

 " ...tüm çocuklar bu zeka türlerine çeşitli düzeylerde sahip olarak doğarlar, bu zeka türlerinden bazılarına daha çok eğilimleri olabilir herkes bu zeka türlerinde sahip oldukları potansiyellerini geliştirebilir( Gardner, N. ve Walters, J. M.,1985 ).

Okulumuzda bulunan eğitim ve ilgi köşeleri şu

İlköğretime hazırlık

Fen ve Doğa Köşesi

Kitap Okuma Köşesi

Evcilik ve Drama Köşesi

El sanatları Köşesi

Masa oyunları

Yap- Boz ve İnşa Oyunları

Müzik (Orff)

Jimnastik ve Dans Bahçe Oyunları

Anaokuluna Başlarken…..

 

Anaokuluna yeni başlayan çocuk için bu ortam çok yabancı ve farklıdır. Çocuğunuz belki de ilk defa evinin dışında bir dünyaya çıkacak, yeni insanlarla tanışacak ve yeni sosyal kurallarla karşılaşacaktır.

Ninni Çocuk Evi’nde uyguladığımız alıştırma programıyla çocuğunuzun yeni ortamına uyum sağlamasını kolaylaştırmaktayız.

İlk günlerde öğretmenlerimiz yeni başlayan çocukla birebir ilgilenir ve onu tek tek arkadaşlarıyla yakınlaşarak gruba katılmasın 

• Anne-babasından ve alıştığı ortamdan ayrı kalma endişesi
• Okulda unutulma endişesi
• Kalabalık ortamda kendisiyle ilgilenilmeyeceği, fark edilmeyeceği düşüncesi
• Kuralları anlama ve uygulamada zorluk çekeceği düşüncesi
• Başarısızlık endişesi
• Kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacağı endişesi (yemek, su, tuvalet vb.)

Bu dönemde tüm sorularına cevap arayışı içinde olan çocuğunuza her zamankinden daha yakın olarak, alışma döneminde ona yardımcı olabilirsiniz. nkinden daha yakın olarak, alışma döneminde ona yardımcı olabilirsiniz.

Anaokuluna yeni başlayacak çocuğunuz için neler yapabilirsiniz?

·Çocuğunuzu okulla ilgili olarak önceden bilgilendirin ve okulu onunla birlikte gezin. Çocuğunuz okul ortamı ve personel hakkında ne kadar bilgi sahibi olursa okuluna alışmak o kadar kolay olacaktır.
·Okulla ilgili detaylı bilgi edinin. Yeni kurallar  hakkında bilginiz olursa çocuğunuzun tüm sorularını rahatça cevaplayabilirsiniz. Örneğin: “Okula nasıl geleceğim?”, “Orada ne kadar kalacağım? “ gibi.
·Çocuğunuza güven verin ve çocuğunuzu rahatlatın. Yanında olmadığınızda onun mutlu ve rahat olacağına ilişkin ona güven verin. Öğretmeninin onu kendi sınıfında olmasını sabırsızlıkla bekleyeceğini ve gereksinim duyduğunda ona yardımcı olacağını söyleyin.
·Sakin kalmaya çalışın. Kaygı ve gerginlikten uzak mutlu görünmeye çalışın. ilk günün heyecanıyla, çocuğunuzun yanında ağlamayın!
·Okul çıkışında onu tam zamanında alacağınızı ona açıklayın. Kesinlikle yanıltıcı bilgi ve tutamayacağınız sözler vermeyin.
·Vedalaşmayı uzun sürdürmeyin.
·Çocuğunuzdan, onun anlayabileceği bir ayrılma cümlesiyle ayrılın. Örneğin: “Seni öğle yemeğinden  sonra almaya geleceğim” gibi
·Eve geldiğinde onu dinleyin. Yuvada olanlar ile ilgili onu sıkılmadan dinleyin. Okul yaşantısı hakkında konuşmak istemiyorsa ısrar etmeyin.

Ninni Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel ücretler için lütfen iletişime geçiniz.

Kreş

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Kapalı Havuz
Oyun Parkı

ETKİNLİKLER

Bale
Drama
Görsel Sanatlar
Halk Dansları
Jimnastik
Modern Dans
Müzik
Satranç
Yüzme

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Ninni Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Ninni Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Ninni Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım