YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Özel Meleğim Çocuk Evi
İstanbul Anadolu Yakası
İngilizceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Okulumuz:
 2007 - 2008 eğitim ve öğretim yılında hizmete başlayan, Çocuk Gelişimi ve eğitimi uzmanı Melek Şahin Başar tarafından kurulmuştur. Atalar mahallesi Doğu  Caddesi Avcı Sok No : 8 Kartal adresindedir. Okulumuz 2 katlı olup 300 m2 alana sahiptir. 5 derslik, 2 mutfak, 1 yemekhane, 1 müdür odası, 1 depo, 6 adet wc ve 250 m2bahçe vardır. 12 kişilik sınıflarda yaş gruplarına ayrılmış olarak, tam ve yarım günlük eğitim ve öğretim sunuyoruz.  Okulumuzun kadrosu 1 müdür, 4 öğretmen, 4 yardımcı öğretmen, 1 aşçı, 1 temizlik görevlisi, 1 servis şöföründen oluşmaktadır.

Güvenlik: Okulumuz depreme dayanıklı ve kalite standartlarına göre inşa edilmiş dizaynı ile çocuklara göredir. Yangın ve diğer doğal afetlere karşı okulumuz da yetkili mercilerin desteğiyle her türlü güvenlik önlemleri düşünülmüştür. Deprem etüdü yapılmış, olası tehlikelere karşı uyarı sistemleri ile donatılmış, güvenliği sağlanmıştır. Elektrik sistemimiz, mutfak, tuvalet ve merdivenler çocuklarımızın güvenliği için özenle hazırlanmıştır. Bahçe duvarlarının dört bir tarafı yüksek olup  aynı zamanda bahçe giriş kapısı çocukların güvenliği açısından uygun hale getirilmiştir.

Okul Saatleri: Tam Gün: 07: 00 - 19:00 Bu saatler içinde en geç 09:00′ a kadar gelinip en erken 17: 00′da çocuklarımız istenirse alınabilir. (sabah kahvaltısı + öğle yemeği + ikindi kahvaltısı)
Yarım Gün Sabah: 07: 00 - 12:30 (Sabah Kahvaltısı)
Yarım Gün Öğle: 13:00 – 17:30 (İkindi Kahvaltısı)    +cumartesi günü 07.00- 15.00 arası açığız.  

Okulumuzun  Bahçesi (Okul ön cephe):300 metre kare bir alanımız olup, 250 metrekare bir bahçemiz vardır. Bahçemizde 2 oyun parkı, 1bisiklet sürüş alanı, kaydırak, salıncak v.b. bahçe oyuncakları bulunmaktadır. Bahçe duvarlarımız yüksek olup, çocuklar bahçede oynarlarken öğretmenler tarafından devamlı olarak gözlenmektedir.
 
Sınıflarımız: Sınıflarımız; 2 yaş grubu 5 kişiliktir. 3 yaş grubu 9 kişiliktir. 4 yaş grubu 10 kişiliktir. 5 yaş grubu 12 kişiliktir. 6 yaş grubu 12 kişiliktir. Okulumuz yaş gruplarına ayrılmış olarak, öğretmen ve yardımcı öğretmen ile eğitim ve öğretim sunmaktadır.

Sağlık: Okulumuz  temizlik ve hijyen konusunda oldukça hassasiyet gösterilmektedir. Okulumuz sürekli olarak havalandırılmaktadır.
Okula yeni başlayan çocuklarımızın sağlık kontrolleri tamamlanmış, tahlilleri yapılmış başlatılır. 
Çocuğun okul bünyesinde yaşadığı bir sağlık sorunu söz konusu olduğunda aile bu durumdan hemen haberdar edilir ve gerekli tedavinin yapılması istenir.

Yemekhanemiz: Yemekhanemizde hijyen birinci esastır. Yemeklerde kullanılan besin malzemeleri seçkin markaların ürünlerindendir. Tüm yemekler dengeli beslenme ilkelerine göre sağlıklı koşullarda günlük taze, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı onaylı ve kanserojen maddeler  içermeyen ürünler kullanılarak , okul mutfağında hazırlanmaktadır.Menüler  okul idaresi tarafından hazırlanır ve diyetisyenler tarafından onaylanır.

Ulaşım: Öğrencilerimiz okul taşıtı Nergiz turizm  araçlarıyla deneyimli kadrosuyla, öğretmenlerimiz refakatinde yolculuk etmektedirler. 

EĞİTİM PROGRAMIMIZ:*Türkçe Dil Etkinliği*Fen Doğa ve Matematik Etkinlikleri *Okuma Yazamaya Hazırlık Çalışmaları*Sanat Etkinlikleri *Oyun Etkinlikleri  *Yaratıcı Drama *Görsel Eğitim Etkinlikleri*İngilizce*Müzik ve Ritm çalışması*Bale  ve Plates çalışması*Satranç*Folklör ve Beden Eğitimi *Jimnastik*Proje Çalışmaları  *Sinema,*Tiyatro ve Geziler  *Görsel Eğitim Etkinlikleri

Özel Meleğim Çocuk Evi Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel ücretler için lütfen iletişime geçiniz.

Yaş Grubu 2 - 6
Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Oyun Parkı

ETKİNLİKLER

Bale
Drama
Görsel Sanatlar
Halk Dansları
Jimnastik
Modern Dans
Müzik
Orff
Satranç
Tiyatro
Yüzme

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Özel Meleğim Çocuk Evi Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Özel Meleğim Çocuk Evi yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Özel Meleğim Çocuk Evi İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım