YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Erse Eğitim Kurumları Anaokulu
İstanbul Anadolu Yakası
İngilizceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Misyonumuz

Çocukların problem çözme, değişen koşullara uyum sağlama, yeni bilgiler oluşturma konusunda ve bir sonraki eğitim basamağına hazırlanabilmeleri noktasında çeşitli gereksinimleri vardır. Yaptığımız bireysel ve grup çalışmaları ile amacımız; etkin, yaratıcı, kendine güvenen, çevreye karşı duyarlı, problemlerini çözebilen, olaylar arasında neden-sonuç ilişkisi kurabilen, gözlemci, araştırmacı, merak eden ve deney yapan, kitap okuma alışkanlığı olan, yardımlaşmayı seven, iş birlikçi, kendiliğinden sorumluluk alan, yerine getiren ve kendi ilgi alanlarına yönelik desteklenen bireyler yetiştirmektir; eğlenerek, keşfederek, deneyimleyerek öğrenmenin keyfini yaşayan mutlu bireyler.

Vizyonumuz

Gelişmekte olan yüzyıla ayak uydurmak hedefi ile, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, her zaman yenilikleri,gelişmeleri takip etmek ve eğitim anlayışımız ve çocuklarımızın bireysel farklılıkları doğrulrusunda bu gelişmelerden her daim faydalanmaktır.

Erse Eğitim Kurumları Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel fiyatlar için lütfen iletişime geçin.

EĞİTİM

Eğitim Anlayışımız

Okul öncesi dönemde çocuklarımızın en iyi, en etkili bir biçimde desteklenebilmesi adına kurumumuzda çok çeşitli çalışmalar yürütürken çocuklarımıza en iyi eğitimsel yöntemleri ve etkinlikleri sunmaktayız.

Erse Eğitim Kurumları çocuk merkezli bir kurumdur. Eğitim anlayışı gereği çocuklarımızın duygularını, tüm ihtiyaçlarını ve bireysel farklılıklarını ön planda tutarak eğitimsel yaklaşımlarında da tüm gelişim alanlarını desteklemeyi hedeflemektedir. Bu noktada temel hedefimiz çocuklarımızın; içinde bulundukları; her şeye açık, öğrenmeye istekli ve en verimli oldukları dönemde merak, farkındalık, ilgi, okuma alışkanlığı kazanmalarını ve en önemlisi her şeyle olumlu deneyim kazanmalarını sağlamaktır.

Bu anlamda sunduğumuz bu sevgi ortamımızda hedeflerimize ulaşabilmek adına gerek branş ve etkinlik derslerimiz gerek etkinliklerimiz, farklı düşünme uygulamalarımız gerekse gezi ve eğlence etkinliklerimiz en iyi yöntem ve uygulamalarla sürdürülmektedir.

Öğretmenlerimiz de bu anlayış çerçevesinde çocuklarımıza birer rehber olarak onların düşünce ve eylemlerine katılır,  gözler, yeni yollar açarlar.

‘ Tüm çocuklarımız bizim için çok özel ve değerlidir. ‘

Erse Eğitim Kurumları olarak ;

•Aile ve insan sevgisini benimseyen ve özümseyen, milli ve manevi değerlerimize bağlı, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler yetiştirmek,

•Hayal güçlerini, yaratıcı düşünme, iletişim kurma becerileri ve duygularını anlatabilme davranışları kazandırırken, bedensel, zihinsel ve duygusal gelişmelerini ve iyi alışkanlıklar kazanmalarını sağlamak,

•Çocukların, beslenme, uyku, öz bakım becerileri gibi konularda doğru ve sağlıklı temel alışkanlıklar kazanmalarının yanı sıra doğa sevgisiyle de çevreye duyarlı olmaları konusunda eğitim vermek.

Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Oyun Parkı

ETKİNLİKLER

Bale
Modern Dans
Müzik

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Erse Eğitim Kurumları Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Erse Eğitim Kurumları Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Erse Eğitim Kurumları Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım