YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Çakıltaşı Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
İngilizceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

MİSYONUMUZ 
Öğrencilerimizin tüm alanlarda bireysel farklılıklarına göre gelişimlerini desteklemek, özgüveni gelişmiş, sorumluluk sahibi, edindiği bilgi, becerileri gerçek yaşantısında kullanabilen sağlıklı iletişim kurup tartışabilen, üretken ve yaratıcı, öğrenmeyi seven, girişken ve toplumla barışık bireyler yetiştirerek çocuğun gelişimde anne babaları eğitimsel programlarla güçlendirmek. Tüm çocuklarımızı Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, özgüvenleri gelişmiş, yaratıcı, sevgi, saygı ilkeleri doğrultusunda yetiştirebilen, bir üst kuruma en iyi şekilde hazırlayan ve örnek alınan bir kurum olmaktır. 

VİZYONUMUZ 
Okulumuzda araştıran, sebep-sonuç ilişkisi kurabilen, toplumsal değerlerine bağlı, proje çalışmalarına önem veren, yaparak-yaşayarak öğrenme metodunu kullanan, biz bilinciyle kaliteli gelecek sağlama yoluna giderek öğrenme ortamlarının çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde oluşturan, öğrencilerimizi en üst düzeyde kalıcı davranış kazanan bireyler yetiştirmek. 

TEMEL DEĞERLERİMİZ 
1- Çocuklarımızın beden, zihin ve duygu gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak,
2- Çocuklarımızın Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak,
3- Çocuklarımızı İlköğretime hazırlamak,
4- Çocuklarımızın gereksinimlerini karşılamak amacıyla demokratik eğitim anlayışına uygun eğitim ortamları hazırlamak,
5- Verilen eğitim ile çocuklarımızda sevgi, saygı, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi duygu ve davranışları geliştirmek,
6- Çocuklarımızın kendine saygı ve güven duymasını sağlamak, çocuklarımıza öz denetim kazandırmak, 
7- Bilimsel temelli eğitim programları düzenlemek,
8- Çocuklarımızın bağımsız davranışlar geliştirmesini desteklemek, yardıma gereksinim duyduklarında yetişkin desteğini, rehberliğini ve güven verici yakınlığını sağlamak, 
9- Eğitim sürecine çocuğun ve ailenin etkin katılımını sağlamak, 
10- Çocuklarımızın gelişimini düzenli olarak değerlendirmek, 
11- Okul Öncesi Eğitimde değerlendirme sonuçlarını çocukların, öğretmenin ve programın geliştirilmesi amacıyla etkin olarak kullanmak, 
12- Her öğrenciye değer vermek, eşit fırsat tanımak, 
13- Ben yerine biz anlayışı ile problemleri çözmek, 
14- Sürekli gelişmektir.

KALİTE POLİTİKAMIZ 
T.C. M.E.B. Özel Çakıltaşı Anaokulu olarak , Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitimi ve yasal – mevzuat şartlar kapsamında; çocuklarımızı Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, özgüvenleri gelişmiş, yaratıcı ve sevgi, saygı ilkeleri doğrultusunda yetiştirirken, bir üst eğitim kurumuna en iyi şekilde hazırlamak. Tüm bu çalışmaları Kalite Yönetim Sistemi ve veli / öğrenci memnuniyetini sağlamak üzere yerine getirmek. Sürekli iyileştirme çabalarımızı; çalışanlarımız, tedarikçilerimiz, velilerimiz ve tüm paydaşlarımızın etkin katılımı ile yapmak. Okulumuzda araştırma ve geliştirme çalışmaları ile yaparak- yaşayarak öğrenme metodunu kullanan, biz bilinciyle kaliteli gelecek sağlama yoluna giderek öğrenme ortamlarında kalıcı davranış kazanan bireyler yetiştirmek. Eğitimde lider ve örnek kurum olmak. Kalite politikamızdır. 

GENEL BİLGİLER 
2 Katlı müstakil, depreme dayanıklı ve tüm bölümleri yenilenmiş binamızda, 2-5 yaş çocuklarımızın tüm ihtiyaçları düşünülerek en iyi şekilde eğitim almalarını sağlayabilmek için gerekli tüm detaylara özen gösterilmiş, eğitim ve oyun malzemelerinin en iyileri ve doğal olanları tercih edilerek onların aynı zamanda sağlıklı ortamlarda oyun oynayarak eğlenebilmeleri de amaçlanmıştır. 

Trafik gürültüsünden uzak sadece kuş cıvıltılarının duyulduğu bahçemizde bol bol oynadığımız gibi sabah jimnastiğimizi yapıyor, bazen kahvaltılarımızı, bazen de balonlarla süslediğimiz bahçemizde doğum günü partilerimizi yapıyoruz. Geniş bahçemizde çocuklarımız tamamen doğal bir ortamda her gün açık hava oyunları ile hem eğlenecek hem de toprakla tanışıp sebze bahçemizdeki bitkileri, yedikleri yiyeceklerin nasıl büyüdüklerini görüp gelişimi ve değişimi fark ediyorlar.Ayrıca kaplumbağalarımız, tavşanlarımız ve köpeğimiz "KÖPÜK" ile hayvan sevgisini küçük yaşlarda kazanmalarını sağlıyoruz. 

Eğitimcilerimiz, çocuk gelişimi eğitimi ve pedagoji konularında bilgili ve tecrübeli, uzman sınıf öğretmenleri ve mesleğinde başarılı çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünden mezun öğretmen ve idarecilerden oluşmaktadır. Çalışma saatlerimiz 08.00 – 18.00 saatleri arasında devam etmektedir. Programlarımız kısa ve uzun gün olarak planlanmıştır. Kısa günlük programlarımız saat 10.00-16.00 arasında uygulanmaktadır. Programda kahvaltı hariç, öğlen yemeği ve ikindi dahildir. 

 

Gruplarımız; 2 , 3 ve 4 yaş anaokulu grupları ve 5 yaş okulöncesi ilkokula hazırlık grubu olmak üzere 4  gruptan oluşmaktadır. Ayrıca Cumartesi günleri anne ve bebeklere yönelik eğitim, sağlık, ve rehberlik desteklerini içeren 0-24 ay “Q Bebek” programı, yine Cumartesi günü  12-18 ay grubu bebeklere yönelik “Anneli Bebek Grubu”, Pazartesi ,Çarşamba ve Cuma günleri saat:10.00-12.000 arasında uygulanan 18-24 ay grubuna yönelik olarak "Oyun Grubumuz" mevcuttur.


Hedeflerimiz, uyguladığımız çağdaş eğitim programlarıyla gerçekleştirilmektedir. Her çocuğun farklı bireysel özelliklerini ve yaş gruplarını göz önüne alarak zihinsel, dil, sosyal, ince ve kaba devinsel, özbakım gelişimlerini destekleyen, yaratıcı düşünce ve özgüvenlerini geliştiren, öğrenme istek ve merakı uyandırmayı, becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeyi hedefleyen, temel kavramları hem ana dilinde, hem de İngilizce öğrenmeyi sağlayan, yaşayarak, beş duyuyu kullanarak ve etkin öğrenme yöntemi uygulanarak oluşturulan programımızla özgün ve kişilikli bireyler yetiştirilmesi hedeflenmektedir. 

Eğitim Programımız; Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Programı temellidir. Ayrıca programımız Değerler& Doğru Davranış eğitimleri ve Proje Çalışmaları ile desteklenmektedir. Kurumumuzda uygulanan eğitim programı; her yaş grubunun gelişimsel süreçlerine, ilgi ve yeteneklerine uygun olarak hazırlanır. Bu anlamda program çocuk odaklıdır. Her bir gelişim alanı farklı ele alınır, amaç ve kazanımlar çocukların gelişim alanları göz önüne bulundurularak detaylandırılır. Yaratıcı deneyimlerle yaşam boyu eğitim anlayışını kavratacak, çok yönlü gelişimi desteleyen ve belirtilen tüm argümanların temel dayanak noktası olan kaliteli oyun yöntemlerini içeren, oyunlaştırılmış bilgi aktarımını hedef alan ve aile katılımı ile desteklenen bir süreçtir. Programlarımız konulara göre sık sık yaptığımız gezilerle ve her gün uygulanan branş dersleri ile desteklenmektedir. Anaokulumuzda uygulanan PROJE TABANLI EĞİTİM PROGRAMI ile tamamen uyumlu ve birbirlerini destekleyen eğitim programlarıdır. 

Çakıltaşı Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel ücretler için lütfen iletişime geçiniz.

Yaş Grubu 3 - 6
Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Oyun Parkı

ETKİNLİKLER

Bale
Binicilik
Drama
Görsel Sanatlar
Halk Dansları
Jimnastik
Modern Dans
Müzik
Satranç
Yüzme

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Çakıltaşı Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Çakıltaşı Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Çakıltaşı Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN

BU OKULU İNCELEYEN ŞU OKULLARI DA İNCELEDİ


Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım