YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Bayrampaşa Sihirli Orman Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
İngilizceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

    SİHİRLİ ORMAN ANAOKULU  BAYRAMPAŞA

 

Sihirliorman Anaokulu Bayrampaşa T.C. Milli Eğitim Bakanlığı'nın anaokulları için hazırladığı mevzuata uygun olarak 2 –6 yaş arası çocuklara eğitim sunan Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı özel eğitim kurumudur. Bayrampaşa da  bulunan Sihirli Orman Anaokulu " AKTİF ÖĞRENME " modelini benimsemiş, ATATÜRK ilke ve inkilaplarına sonuna kadar bağlı eğitim anlayışıyla, çok yönlü, araştıran, sorgulayabilen, çözüm üretebilen  ve mutlu bireyler yetiştirmeyi ilke edinmiştir.Sihirli Orman Anaokulu Bayrampaşa Şubesi  olarak sizlere, çocuklarınızın kişiliğinin ve gelecek yaşantısının temellerinin atıldığı bu önemli yılları, mutlu, huzurlu bir güven ortamında,  keyifle yaşayacakları bir yer haline getirmiş bulunmaktayız. Sihirli Orman Anaokulu Yıldırım Mahallesi Bayrampaşa, çocuklarımızın sesine her zaman kulak veren, farklı öğrenme durumlarına göre biçimlendirilmiş, aktif öğrenme metodunu kullanan, onların duygularını ve ne hissettiklerini anlamaya çalışan, etkin dinleme ve ben mesajı yöntemleriyle çocukla her zaman doğru iletişim kurabilen, profesyonel eğitim veren bir kurumdur. Her çocuğu ayrı bir birey olarak değerlendirip, hiç bir durum karşısında kıyaslama yapmadan, her çocuğu olduğu gibi kabullenen, yenilikçi, çağdaş,  bir eğitim anlayışına sahiptir. Sihirli Orman Anaokulu Bayrampaşa, Okul aile işbirliğine verdiği önemle okul öncesi eğitimini, danışmanlık hizmeti ile bütünleştirerek farklı bir yaklaşım sunmaktadır. Eğitim anlayışı, uzman kadrosu, doğa ile iç içe ortamıyla çocukların hayata ve yaşama hazırlanması için evinden sonraki ilk yerdir. Sihirli Orman Anaokulu Bayrampaşa olarak, eğitimdeki yolumuz, ezberlenen bilgiyi doğru yanıt olarak tekrarlayan birey yerine, nasıl öğrenileceğini ve düşünmeyi bilen bireyler kazandırmaktır. Aktif Öğrenme Metoduyla;

  • Problem çözme becerilerini geliştirmelerini,

  • İletişim becerilerini geliştirerek kendilerini rahatça ifade edebilmelerini,

  • Sorumluluklarını bilmeleri ve yerine getirmelerini,

  • Sosyal becerilerini geliştirmelerini,

  • Üretken ve yaratıcı mutlu birer bireyler olarak yetişmelerini hedeflemekteyiz.

Sihirli Orman Anaokulu Bayrampaşa, günümüz teknolojisini çok yakından takip etmekte, bu anlamda eğitim ve öğretim için geçerli tüm teknolojik imkânları kullanmaktadır. Çağımızın en son teknolojilerinden biri olan SANAL TUR u hayata geçirmiş, Sihirli Orman Anaokuluna gelmeden, 360 derece, sanki okulun içindeymiş gibi gezebilme imkânı sağlamış, böylece çalışan anne ve babaları da düşünmüş, zamanlarını en iyi şekilde kullanmalarına yardımcı olmuştur. Sadece Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarının kullandığı k12.tr web sayfası uzantısını da alarak yenilenen web sayfasını hayata geçirmiş ve bu anlamda da ana okullar, anaokulları, anaokul ve anaokulu arasında ilkler arasına girmiştir. Sihirli Orman Anaokulları Bayrampaşa olarak,  her türlü parti, doğum günü, kutlama, özel gün ve organizasyonlar tarafımızdan sizler için düzenlenmektedir. Sizin için unutulmaz olan günlerinizi, siz hayal edin bizler gerçeğe dönüştürelim.

 

 

Okulumuz

 

GÜVENLİK STANDARTLARIMIZ: 

Sihirli Orman Anaokulları,  çocuk güvenliğine uygun, özel dizayn edilerek güvenlikli hale getirilmiştir. 

SAĞLIK STANDARTLARIMIZ:

Sihirli Orman Anaokullarında, her ayın ilk haftası gerçekleştirilen rutin sağlık taramaları yapılmaktadır. Ayrıca altı ayda bir periyodik olarak diş ve göz kontrolünden geçmektedirler.

Okulumuzda acil durumlar ve ilkyardım uygulamaları için ilkyardım dolabımız bulunmaktadır. Öğretmen ve gerekli personeller ilkyardım eğitimi almış durumdadır.

BESLENME VE TEMİZLİK STANDARTLARIMIZ:

Sihirli Orman Anaokulları Bayrampaşa, temizliğinde çocuklara zarar vermeyen kimyasal içermeyen temizlik maddeleri kullanmaya özen göstermektedir. Temizliğimiz kendi bünyemizde çalışan temizlik personellerimiz tarafından hergün yapılmaktadır. Beslenme için alınan tüm gıdalar büyük market zincirlerinden yapılmaktadır. Markasız yiyecekler asla kullanılmamaktadır.

FİZİKSEL ŞARTLAR:

Sihirli Orman Anaokullarının mimari projeleri, Milli Eğitim Bakanlığı standartlarında olup, deprem, yangın ve olası tüm tehlike durumlarına karşı uygun hale getirilmiştir. Okulumuz için bayındırlıktan alınan deprem raporlarımız mevcuttur. Yangın merdivenleri uygun alanlara 
yerleştirilmiş durumdadır. Her bölümde acil çıkış yön levhaları ve yangın merdivenlerinin kapıları panik barlar ile güvenli konuma getirilmiştir. Bahçemiz, tamamen çocuk güvenliğine uygun hale getirilmiştir.

OKULLARIMIZDAKİ STANDARTLARIMIZ:

Okullarımızda Bayındırlık İl Müdürlüğünden alınmış, onaylı depreme dayanıklılık raporu bulunmaktadır. Okullarımızda yangın tahliye merdivenleri, yangın söndürme tüpleri, yangın alarm sistemi, yangın dedektörleri bulunmaktadır. Okullarımızda, sürekli kayıt yapan  kamera bulunmaktadır ve güvenlik tarafından 24 saat izlenmektedir. Okul kapılarımızın giriş ve çıkışları kontrol altındadır. Okulumuz mutfak ve temizlik standartı İl Sağlık Müdürlükleri tarafından kontrol edilmektedir.

Sihirli Orman Anaokulu Bayrampaşa

Bayrampaşa Sihirli Orman Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel ücretler için lütfen iletişime geçiniz.

EĞİTİM

Eğitim Anlayışımız

 

TÜRKÇE ANADİL ETKİNLİKLERİ

ANADİLDE KONU ANLATIM TÜRKÇE ETKİNLİKLERİ

Yıllık plan doğrultusunda belirlenen konular AKTİF ÖĞRENME metoduyla işlenmekte ve konularla ilgili değişik çalışmalar da verilmektedir. 

YARATICI DÜŞÜNME ETKİNLİKLERİ

Çocuklarımızda yaratıcı düşünmeyi teşvik etmek amacıyla değişik aktivitelere yer verilmektedir.

PROBLEM ÇÖZME BECERİLERİ

Problem durumlarında öncelikle öğrencilerin yaşadığı problem davranışsal açıdan mı yoksa bu becerileri davranışa dönüştürmede mi yaşanıyor belirlenir.Belirlenen problemler gerçekçi bir çözüm yolu ile sonuçlandırılır. 


DEĞER EĞİTİMİ

Çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için, içinde bulundukları toplumun evrensel değerlerini bilmeleri ve bu değerlere sahip olmaları gerekmektedir.Değerleri bilmeleri ve günlük hayatta kullanabilmeleri için yaratıcı drama vb. çalışmalar yapılarak,çocukların değerleri davranış haline getirmeleri sağlanır.



SPORTİF ETKİNLİKLER

Çocuklarımız güne sabah sporu ile başlamaktadır. Çocuklarımızın bedensel gelişimlerini destekleyerek ,sosyalleşmelerini sağlayıp yeteneklerini ortaya çıkartmak, spor branşlarına olan ilgilerini arttırmak amacımızdır.
Çocuklarımızın spora olan ilgileri, yaptığımız değişik spor dallarıyla her gün artmaktadır. Güne zinde ve daha sağlıklı başlamaları için spor aktivitelerimiz okulumuzda her gün tekrarlanmaktadır.

MÜZİK VE RİTİM

Çocuklarımızın ilgi duyduğu alanlardan olan müzik ve ritim çalışmaları, milli eğitim konularına göre genişletilerek uygulanmaktadır.
Müzik ve ritim derslerinde amacımız, onların müziğe olan ilgilerini arttırmaktadır.
Müzik ve ritim hayatımızın her döneminde vardır ve onu en iyi şekilde kullanmalarını sağlamak bizim görevimizdir.
Müzik ve ritim derslerinde, ritim tutma, şarkılar öğrenme ve söyleme, farklı sesleri birbirinden ayırt etme, ritim ve müzik aletleri ile tanışma, dans gibi birçok farklı becerileri öğrenmektedirler.

OYUN ETKİNLİKLERİ 

Okul öncesindeki çocuklarımızın eğitim alırken oyun saatlerinde de çok eğlenmektedirler. Oyun etkinlik zamanlarında çocuklarımız birbiriyle paylaşmayı, beraber oynamayı, birbirlerine saygı duymayı öğrenirler. Çocuklarımız eğitim programlarına göre ilgi köşelerinde çeşitli oyunlar oynarlar ve bunun yanında, grup oyunları, bireysel oyunlarla öğrenmeleri desteklenmektedir.

DOĞA KULÜBÜ

Sihirli Orman Anaokulu Bayrampaşa, konum itibariyle çam ağaçlarının dibinde yer almaktadır. Bunun çok güzel bir avantaj olduğunu düşündüğümüz için, çocuklarımızla beraber doğa kulübünde çevreden çeşitli materyaller toplayıp konularımıza göre farklı çalışmalar yapmaktayız. Çocuklarımızın doğa ile iç içe olmalarını sağlayarak, temiz hava ile vakit geçirmelerini ve çevre bilincinin oluşmasını sağlıyoruz.

FEN MATEMATİK KULÜBÜ


Fen - Matematik alanında öğrencinin ilgi ve yeteneklerini keşfederek,merak duygusu uyandırarak çevresindeki problem ve olayları çözmeyi öğretmektir.

Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

ETKİNLİKLER

Müzik

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Bayrampaşa Sihirli Orman Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Bayrampaşa Sihirli Orman Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Bayrampaşa Sihirli Orman Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım