YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Özel Bağcılar Sihirli Orman Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
İngilizceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

SİHİRLİ ORMAN ANAOKULLARI GÜNEŞLİ - BAĞCILAR

 Sihirli Orman Anaokulu Çekmeköy Merkez Anaokulu ' muz 2008 yılının temmuz ayında faaliyete geçmiştir. 2010 yılında yeniden yapılanma ve kurumsallaşma yolunda önemli bir adım atarak, yeni eğitim - öğretim döneminde faaliyetine kendini geliştirerek devam etmektedir. Sihirli orman Anaokulu Bağcılar Güneşli Şubesi Mayıs 2012 yılında Eğitim - Öğretim hayatına başlamıştır.

 Sihirli Orman Anaokulu Bağcılar Güneşli Şubemiz ' in  mimari projesi, okul öncesi eğitim kurumuna uygun olarak hazırlanmıştır.  Bahçemiz, ferah ve aydınlık sınıflarımızla çocuklarımız için en uygun eğitim ortamı hazırlanmıştır. Farklı materyallerle zenginleştirilmiş oyun köşeleriyle, çocuklarımızın akademik ve sosyal gelişimini destekleyen oyun odalarının yanında, harekete dayalı etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı salonlarımız oluşturulmuştur. Otoparkımızdan başlayarak, oyun bahçemiz ve binamızda her noktayı çocuklarımızın güvenliği düşünülerek tasarlanmıştır.

 Sihirli Orman Anaokulu Güneşli Şubemiz çocuk güvenliğine verdiği önemle çocukların yaşam alanlarını çocuk  güvenliğine uygun hale getirilmiştir. Sihirli Orman Anaokullarında çocuk her şeyden önce gelmektedir. Çocuklarımızı sadece velilerine veya bize önceden bildirilen kişilere teslim etmekteyiz. Oyun odalarımızda tüm oyuncaklarımız, mobilyalarımız, zemin kaplamaları, kapıları kısacası her şeyi miniklerimizin güvenle oynayabilmeleri için düzenlenmiştir. Ayrıca okulumuzda gün boyunca bizimle birlikte olan bir güvenliğimiz ve ECUDA alarm sistemimiz mevcuttur.

 Velilerimize eğitim yılı başlangıcında çeşitli seçeneklerin bulunduğu bir sağlık hizmeti formu sunulur. Öğrencilerimizin sağlık sorunları olduğunda yapılan tercihler doğrultusunda hareket edilir. Çocukların biraz ateşli veya keyifsiz olmaları durumunda evde kalıp dinlenmeleri hem kendi yaşantıları açısından hem de arkadaşlarına bulaştırmamaları açısından önemlidir. Hastalık tedavisinde nekahet döneminin önemi büyüktür. Hasta çocuklar diğer çocukların sağlığını tehdit ettiğinde okula alınmazlar. İlaç kullanması gereken çocuklarımızın ilaçlarının üzerine isimleri, kullanma saatleri ve miktarları yazılır ve öğretmenlerimiz tarafından ilaç izleme formuna işlenir.

 Sihirli Orman Bağcılar Anaokulu 'nda,  henüz tuvalet eğitimi kazanmamış çocuklara yaş ve gelişim düzeylerine göre rehberlik servisimizin belirlediği dönemde tuvalet eğitimi verilmeye başlanır. Bu çocuklarımızla gün içinde temizlikleriyle ilgili alanında eğitim almış ve deneyimli eğitmenlerimiz yardımcı olmaktadırlar. Okul-aile işbirliği ile tuvalet eğitimi kazandırılması desteklenmektedir.

Öğrencilerimize her gün, sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısından oluşan üç ana, üç ara öğün verilmektedir. Menü, dengeli beslenmeyi gözeterek, diyetisyen eşliğinde titizlikle hazırlanmaktadır. Malzemelerimizi güven duyduğumuz markalardan seçiyor, alışverişlerimizi haftalık ve günlük olarak yapmaktayız. Tıpkı annelerimizin yemekleri gibi kendi mutfağımızda günlük pişirmekteyiz.

 Sihirli Orman Bağcılar Anaokulları  ' nda, özel gün ve kutlamalarda aramızda görmekten her zaman mutlu olacağımız ailelerimizle kaynaşmakta ve hoş zamanları beraber paylaşmaktayız. Temiz havanın çocuk sağlığına olumlu etkilerini göz önünde bulundurarak yağışlı havalar dışında her mevsimde bahçemizi kullanmaktayız. Bu zaman dilimini sağlıklı geçirmeleri için de gerekli tedbir ve özen tarafımızdan gösterilmektedir.

 "SİHİRLİ ORMAN ANAOKULLARI , her gün çocuklarınızın hayatında mutlu bir öykünün yeni bir sayfasını oluşturur."

Özel Bağcılar Sihirli Orman Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel ücretler için lütfen iletişime geçiniz.

Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Oyun Parkı

ETKİNLİKLER

Basketbol
Futbol
Müzik
Seramik Kulübü
Voleybol
Yüzme

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Özel Bağcılar Sihirli Orman Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Özel Bağcılar Sihirli Orman Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Özel Bağcılar Sihirli Orman Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım