YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
İstanbul Avrupa Yakası
İngilizceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Atatürk ilke ve devrimlerinden ödün vermeden, kendini özgürce ifade edebilen, araştırmacı, sorgulayabilen, çağdaş, laik düşüncelere sahip, sevgi dolu, mutlu çocuklar yetiştirebilmemiz için öğrenci- veli- okul üçgeni içinde KOCAMAN BİR AİLE olmayı hedefliyoruz.

Eğitim Programımız

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak çalışmalarını sürdüren okulumuzda yeni uygulamaya geçilen eğitim-öğretim sistemi gereğince, yaş gruplarına uygun olarak hazırlanmış, yıllık planlar ve Akademik Kurulumuz tarafından belirlenen sınıf etkinlikleri ve proje çalışmalarıyla eğitim-öğretim verilmektedir.

Çoklu zeka, yaparak yaşayarak öğrenme metotları kullanılmaktadır. Çocukların kendilerini rahatça ifade edebilecekleri, birlikte paylaşarak, sorumluluk üstlenerek yaptıkları proje merkezli çalışmalara çok önem verilmektedir.

Ders programlarımızda yer alan Türkçe Dil Etkinlikleri, Fen-Doğa saatleri ve Sanat etkinlikleri öğrenci merkezlidir. Çocuğun hayal dünyasının gelişmesini sağlamak içinse öğretmen yönlendirici konumdadır.

Uygulanan branş derslerimiz de çocuklarımızın gelişimlerini destekler nitelikte ve alanında uzman eğitimciler eşliğinde yapılmaktadır.

Çocuklarımızın gelişimi, uygulanan eğitim-öğretim programımız ve proje merkezli çalışmalarımızla beş alanda takip edilir. Bunlar zihinsel, psikomotor, dil, sosyal-duygusal ve öz bakım becerileri gelişim alanlarıdır. Bu gelişim her Cuma veliye gönderilen Gözlem Raporu Defteri’yle bildirilir. Sene sonuna gelindiğinde bu defter sayesinde çocuğumuzla ne kadar olumlu bir gelişim gösterdiğimizi anlayabiliyoruz.

Katıldığımız sosyal sorumluluk projeleri ve Minik TEMA Okulu olarak yaptığımız çalışmalarla, okul-öğrenci-veli hep birlikte sorumluluk alıp birlikte başarmayı öğreniyoruz.

Aylık olarak belirlenmiş, ünite konularımızla çocuklarımız pek çok alanda bilgi sahibi olurlar. Yapılan okul gezilerimizle de öğrendikleri konuları perçinleştirirler.

Fen ve doğa saatlerinde yapılan deneylerle yaşayarak öğrenme sağlanır. Sınıf içi drama saatlerinde özgüven gelişimi, sorumluluk alma, grup olarak bir şeyler başarma ve kendini ifade edebilme yetenekleri gelişir. Sanat saatlerinde boyama, katlama, kesme, yapıştırma, püskürtme, baskı metotları kullanılarak küçük motor kas gelişimi sağlanmakta, keyifli saatler geçirilirken de 1. Sınıfa hazırlık çalışmaları yapılmış olur.

Uygulanan eğitim programımızın amaçları; özgüven duygusunu, problem çözme, iletişim kurma becerilerini geliştirmek, beden, zihin, dil, sosyal ve duygusal yönden gelişimlerini sağlamak, akademik yönden 1.sınıfa hazır hale getirmek olarak belirlenmiştir.

Kendini özgürce ifade edebilen, araştırmacı, sorgulayabilen, özgüveni gelişmiş sevgi dolu ve mutlu çocuklar yetiştirebilmemiz ve her çocuğun içinde var olan gizli potansiyellerini açığa çıkarabilmemiz için bu yolda birlikte yürümeliyiz.

 

Atik Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel fiyatlar için lütfen iletişime geçin.

Yaş Grubu 3 - 6
Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Çok Amaçlı Salon
Kütüphane
Oyun Parkı

ETKİNLİKLER

Bale
Drama
Modern Dans
Müzik
Satranç

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Atik Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Atik Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Atik Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım