YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Özel Amerikan Kültür Derneği Ataşehir Anaokulu
İstanbul Anadolu Yakası
İngilizce
İspanyolcaYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Amerikan Kültür Derneği Ataşehir VIP Temsilciliğimiz de çocuklarımızın emniyeti ve hijyeni gözetilerek fiziksel olanakları en üst düzeyde tasarlanmıştır.

30 yılı aşkın süredir eğitim camiasında bulunan İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi,Çocuk Psikiyatrisi Anabilimdalı öğretim üyesi Prof.Dr.Kemal Çakmaklı,Eşi Pedegog,öğretmen Aysel Çakmaklı,Oğlu Göktürk Çakmaklı tarafından kurulmuştur.

Her sınıfımızda biri anadili İngilizce olan yabancı İngilizce Öğretmeni (Native Speaker English Teacher) ve bir de Türk anaokulu öğretmeni aynı anda daimi olarak bulunur.

Yabancı İngilizce öğretmenlerimiz günün her saati (yemekte,gezilerde,spor aktvitelerinde bahçe oyunlarında vs.) çocuklarımızla birliktedir.Bu sayade çocuklarımız İngilizceyi ders gibi değil hayatın bir parçası olarak yaşayarak-duyarak-konuşarak öğrenmektedir.Okulumuzda ezbere dayanan bir eğitim veya ders sistemi uygulanmamaktadır.

Ayrıca gene her sınıfımızda çocuklarımızın öz bakımına yardımcı olmak üzere anaokulu öğretmenliği mezunu yardımcı öğretmen daimi bulunur.

Amerikan Kültür Okul Öncesi Eğitim Kurumları Türkiye’nin eğitim sektöründeki en büyük ve en yaygın kuruluşlardan biridir. Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde eğitim sektöründe yatırımlar yapmaktadır. Türkiye’deki Amerikan Kültür Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının tüm yöneticileri de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup tamamı eğitim kökenli öğretmenlerden oluşmaktadır.100' ün üzerinde temsilciliği ile Türkiye' nin En Büyük Dil Okulları network'ü, Amerikan Kültür® Dil Okulları, çocuklara özel bir yapılanmayı AKD Kids Ana Okulları ile sunmaktadır.

AKD Kids Ana Okulları, çocuk güvenliği maksimum düzeyde gözetilerek hazırlanan binalarda, özel yöntemler uygularak İngilizce öğretir ve çocukların kişisel gelişimlerini destekleyen ders ve aktiviteler sunar. 

Okullarımız, uygulanan yüksek kalite standartları sayesinde; 2011 Yılı Avrupa Birliği Kalite Ödülünü, 2010-2011-2012 Yılları, üç yıl üst üste, Tüketici Kalite Ödüllerini almaya hak kazanmış ilk ve tek okul öncesi eğitim kurumlarıdır.

Özel Amerikan Kültür Derneği Ataşehir Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel ücretler için lütfen iletişime geçiniz.

Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Oyun Parkı

ETKİNLİKLER

Bale
Binicilik
Denge ve Hareket
Drama
Jimnastik
Müzik
Satranç
Yoga
Yüzme

FOTO/VİDEO

YEMEK

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kurslarına bağlı AKD Kids Anaokullarında çocuklarımıza KESİNLİKLE organik süt ve serbest dolaşımlı doğal ortamlarda yaşayan tavuklardan temin edilen organik yumurtalar ikram edilmektedir. Ülkemizdeki tek doğal mutfağa sahip anaokulu zinciri AKD Kids Anaokullarıdır.

Diğer tüm gıdalarımızda, HACCP belgesi sahibi, ülkemizin tanınan markalarının kaliteli gıda marketlerinde satılmakta olan en üst kalite ve doğala en yakın ürünlerini kullanmaktayız. 

AKD Kids Anaokullarında EN ÖNEMLİ dikkat edilen konu temizlik ve temizlik kontrolüdür. Tüm kuruluşlarımız bu konuyla ilgili 2010-2011-2012 yıllarında Tüketici Akademisi tarafından kalitesine en çok güvenilen marka seçilmiştir. Bu sebeple anaokullarımız ülkemizin en sağlıklı ürünlerini sunmaya gayret eden en güvenilen ve hijyen anaokulu zinciridir.

Anaokullarımız yukarıdaki hususlarla ilgili A.C.A. tarafından düzenli olarak denetlenmektedir.

Organik Beslenme

Özel Amerikan Kültür Derneği Ataşehir Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Özel Amerikan Kültür Derneği Ataşehir Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Özel Amerikan Kültür Derneği Ataşehir Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım