YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
İstanbul Avrupa Yakası
İngilizceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

 

Anaokulumuz MEB’e bağlı Özel anaokulu statüsünde hizmet vermektedir. Eğitim saatlerimiz 9.00/16.30 saatleri arasına göre düzenlenmiştir. Tam/ yarım gün/ kahvaltılı/ kahvaltısız program alternatiflerimiz vardır. Kurumumuz sabah 08.00 / akşam 19.00 arası açıktır. Anaokulumuz 45 kişilik kontenjana sahiptir. 3, 4, 5,ve 6 yaş öğrencilerimiz için ayrı sınıflarımız mevcuttur.

           22 yıllık deneyimiyle  Güngörendeki Anaokulları arasında seçkin bir konuma sahip olan Güngören Özel KÜBRA ANAOKULU, kaliteli ve sağlıklı eğitimin uzman ve özverili personel ile mümkün olduğuna inanmaktadır. Öğrencilerimiz düzenli psikolog gözetimi altındadır. Sınıflarımız yaş gruplarına göre tasnif edilmiştir. Kapalı ve açık oyun alanlarımız yeterli düzeydedir. Okul içi faaliyetlerde Milli Eğitim Bakanlığı’nın anaokulları için belirlemiş olduğu resmi müfredat uygulanmaktadır. Kullanılan materyal ve eğitici dergilerin standartlara uygun ve MEB tavsiyeli olmasına özen gösterilmektedir.

Sabah Kahvaltısı, Öğle yemeği ve ikindi ara öğünü olarak sunulan yemek ve kahvaltılarımız kendi mutfağımızda ve kendi aşçılarımız tarafından hazırlanmaktadır.  Açık oyun bahçemizin yanı sıra kapalı oyun salonumuz, Sinema ve Tiyatro salonumuz da bulunmaktadır.  Müze, gezi, fidan dikimi ve hayvanat bahçesi ziyaretleri gibi dış etkinliklerimiz ayda en az bir kez yapılmaktadır.   Örf ve geleneklerimizin, manevi değerlerimizin yavrularımıza  tam olarak yerleştirilmesi  en önemli hedeflerimizdendir. Bu maksatla ayrıca değerler eğitimi öğretmenlerimiz mevcuttur. Okul içi ve okul dışı etkinliklerimiz her ay sonu hazırlanan bültenlerle velilerimize duyurulmakta, etkinlik fotoğrafları web  sitemizin yanı sıra facebook/kubraanaokulu sayfamızda da yayınlanmaktadır. Tam/ yarım gün/ kahvaltılı/ kahvaltısız program alternatiflerimiz vardır.  Güngörendeki anaokulları ve çocuk yuvaları arasında seçkin bir konuma sahip olan yuvamız, Güngören’de Merkez Mahallesi zübeyde hanım cad. no: 24 GÜNGÖREN adresinde hizmet vermektedir. 2013-14 eğitim sezonunda “Merkez mahallesi Ünlü Sokak No: 37 GÜNGÖREN adresinde hizmet verecektir.” Yeni adresimiz Soğanlı Tramvay Durağına yaya olarak  3 dk., Güngören Köyiçi’ne 4 dk.,  Güngören Kaymakamlığı binasına 2 dk.lık mesafededir. Güngörenin en güzel dinlenme mekanlarından Cevher Dudayev Parkının tam karşısındadır. Esenler, Bahçelievler, Haznedar ve Merter, Ataköy gibi çevre ilçe ve semtlere servisimiz vardır. Servis hizmetlerimize usta öğreticiler refakat etmekte, evden alış ve eve teslim mutlaka bu görevlilerimiz tarafından yapılmaktadır.

Kübra Park Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel ücretler için lütfen iletişime geçiniz.

Yaş Grubu 3 - 6
Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Oyun Parkı

ETKİNLİKLER

Bale
Drama
Görsel Sanatlar
Halk Dansları
Jimnastik
Modern Dans
Müzik
Satranç

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Kübra Park Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Kübra Park Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Kübra Park Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım