YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Ecemiş Masal Evi Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
İngilizceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Çocuklarını klasik anaokulu sisteminden farklı bir anlayışla yetiştirmek isteyen anne-babalara müjde… Aile-Çocuk Merkezi olma felsefesinden yola çıkarak Bakırköy'de kurulan merkezimiz hizmetinizdedir. Çocuklara seçme şansı tanıyan bir gelişim modelini ortaya koyan Ecemiş Masal Evi Çocuk Atölyesi'nde, çocuklar kendilerine sunulanı değil, kendi seçtiklerini uyguluyor, öğreniyor. Atölye Programı'nda her yaş grubuna göre birçok etkinlik sınıfları bulunuyor. Çocuklar bu etkinlik sınıflarında yaş ve dikkat süreleri göz önünde tutularak, her gün belirli saatlerde gelişim destekleyici programa alınıyor. Üstelik alındıkları programda etkinliklerini tamamen kendileri seçiyorlar.

Özellikle 0-6 yaş, çocukların kişiliğinin gelişmesinde ve eğitiminde çok önemli bir dönemdir. . Çocukların çevresindeki olayları en iyi algılayıp öğrendikleri bu süreçte onların gelişim düzeylerine ve bireysel özelliklerine uygun, zengin, uyarıcı çevre olanaklarını sağlayan, çocukların bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönlerden gelişimlerini destekleyen, ilköğretime hazırlayan kaliteli bir program sunulmaktadır. Faal öğrenmeyi temel alan çocuk merkezli bir program uyguluyoruz. Okul öncesi eğitiminin, yaşamın temelini oluşturduğunu ve her çocuğun farklı bir birey olduğunu düşünerek sevgi, güven, sabır ve özveri ortamı içerisinde öğrencilerimize eğitim veriyoruz.

Bu eğitim programımızla okul öncesi eğitiminden hedeflediğimiz neler?
Bizim okul öncesi eğitimimizde hedeflediğimiz; iş birliği yapabilen, araştıran, gözlemci, paylaşımcı, yardımsever, bağımsızlık duygusu gelişmiş, özgüvenli, sorumluluk sahibi, iç denetimi olan, başladığı bir işi sonuçlandırabilen, kendisine ve çevresine değer veren ve kendisini ifade edebilen çocuklar yetiştirmektir.

Çocuklarımızın psikolojik gelişimleri yani sosyal, duygusal, kişisel ve davranışsal gelişimleri günlük yuva ortamında yakından takip edilir. Çocuk doğal ortamında; oyun oynarken, uyurken, yemek yerken izlendiği için rahat gözlem yapılabilir; bu sayede çocukların, en az fiziksel gelişimleri kadar önemli olan psikolojik gelişimleri de düzenli olarak kontrol edilir.

Çocuğumuzun gelişimiyle ilgili bir gecikme şüphesi söz konusu ise standardize edilmiş testler yardımıyla çeşitli alanlardaki gelişimi değerlendirilir ve gerekli terapi veya eğitim sürecine yönlendirilir. 

Çocuklarımızın çeşitli gelişim alanlarındaki durumlarıyla ilgili olarak aylık ve dönemlik raporlar hazırlanıp ailelerimize sunulur.

Anne Baba Çocuk merkezimizde, çocuklarımızın gelişimi ile ilgili aileler bilgilendirilir ve sorunların paylaşımını amaçlayan seminerler ve toplantılar yapılır.

Çocuk psikolojisi ve aile terapisi konularında uzman olan psikoloğumuz tarafından yönetilen toplantılarımızda, anne-babalar tecrübeli-uzman kişiyle konuşmanın rahatlığını yaşarlar.

Anne-baba konulu toplantılarımızda, bilgi akışı tek yönlü değildir. Psikoloğumuz bilgilendirme yaparken, anne-babaların konuyla ilgili paylaşımları konunun çok daha iyi anlaşılmasını sağlar.

Ecemiş Masal Evi Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel ücretler için lütfen iletişime geçiniz.

Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Oyun Parkı

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Ecemiş Masal Evi Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Ecemiş Masal Evi Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Ecemiş Masal Evi Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım