YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Dragos Küçük Şeyler Anaokulu
İstanbul Anadolu Yakası
İngilizceYabancı Dil
2006 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Küçük Şeyler Anaokulu, 2006 yılında Prof. Dr. Üstün Dökmen ve Uzm. Psi. Süleyman Hecebil tarafından çocuklar için yola çıkarılmış bir projedir. Anaokulu (okul öncesi dönem) çağı  insan yaşamı için en kritik dönemdir: Kişiliğin biçimlendiği, bireyin kendisi, yakın çevresi ve dünya hakkında kararlar verdiği, yaratıcılığın, merakın ve öğrenme hızının en yüksek olduğu dönem...

Eğitim, araştırma, deneyim ile kazandığımız birikimlerimizi Küçük Şeyler Anaokulları aracılığı ile toplumuzla paylaşmak, ülkemizin dört bir yerindeki aile ve çocuklara taşımak istedik. Bunu aynı zamanda toplumumuza bir vatandaşlık görevi olarak da gördüğümüzü gururla ifade ediyoruz.

15 ilde hizmet veren 24 okulumuzla Anaokul eğitimindeki alışkanlıkları, standartları değiştirmeye devam ediyoruz. Tüm okullarımızın öğretmen seçimlerinden, yönetici seçimlerine, günlük, haftalık planlardan yemek menüsüne, aile eğitimlerine ve öğretmen eğitimlerine kadar tüm süreçlerine katkı yapıyoruz. Okullarımızla sadece bir tabela (isim  logo) ortaklığı değil tam bir işbirliği ve partnerlik yapıyoruz. Çünkü biz bu faaliyetimizle çocuklara ve ailelere söz vermiş olmanın bilincindeyiz ve bu sorumluluğu keyifle, onurla ve başarıyla taşıyoruz.  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Küçük Şeyler Anaokulu markasıyla eli ve yüreği temiz dostlarımızla eğitim dünyasında söz sahibi olmaya devam edeceğiz. Kısa bir süre sonra anaokullarımızın devamı olan ilköğretim ve lise eğitimi veren okullarımızla hizmet alanımızı genişleteceğiz.YÖNDER markasıyla İlköğretim ve Lise eğitimi verecek okullarımızda klasik eğitim kavramlarının dışında ve öğrencilerinisonu "S" ile biten sınavlara hazırlamayan bir okul projesiyle veli ve öğrencilerimize nefes aldıracağız. 

Ülkemizin aydınlık geleceğine birlikte katkı yapabilmek dileği ile..

Dragos Küçük Şeyler Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel ücretler için lütfen iletişime geçiniz.

EĞİTİM

Biz eğitim, birikim ve deneyimlerimizle uzmanlaştığımız işi yapıyoruz.

Üniversitelerin "Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği" bölümlerinden mezun öğretmenlerle çalışıyoruz. Bu nedenle "olması gerektiği gibi" bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

Okulumuzun müstakil ve korunaklı binaları ile çocuklarınıza güvenli ve doğal bir ortam sunuyoruz.

Beslenme, temizlik ve güvenliğe özel bir önem veriyoruz.

Uzman ekip tarafından seçilen oyuncaklar ve eğitim materyalleri ile 3-5 yaş grubu öğrencilerimizin tüm gelişim alanlarını destekliyoruz.

Prof. Dr. Üstün Dökmen başta olmak üzere uzmanlarımız yıl boyunca; çocuk psikolojisi, aile içi ve eşler arası iletişim, çocuk yetiştirme tutumları, çocukla uzlaşma, yaratıcı çocuk yetiştirme, kendine güvenen çocuk yetiştirme, çocuklarda kişisel vizyon oluşturma gibi çeşitli konularda deneyimlerini siz değerli ailelerimizle paylaşarak, bir "aile akademisi" hizmeti veriyorlar.

Öğretmenlerimizin sınıflarında uygulayacakları aylık, haftalık ve günlük eğitim planların değerlendirilmesi Üstün Dökmen Akademisinin uzmanları tarafından yapılıyor.

3 yaşından ilköğretim I.sınıfa kadar okullarımızda eğitim gören öğrencilerimiz herhangi bir yabancı dili kolayca öğrenebilmesini sağlayan yabancı dil alt yapısına sahip oluyorlar.

Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Dragos Küçük Şeyler Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Dragos Küçük Şeyler Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Dragos Küçük Şeyler Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım