YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Boğaziçi Bilim Anaokulu
İstanbul Anadolu Yakası
İngilizceYabancı Dil
1987 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Boğaziçi Bilim Koleji, etkin öğrenme yöntemi ve çoklu zeka yötemi ile çocuklarımızın gelişim düzeylerini, ilgi ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak kalıcı öğrenmeyi sağlayabilmek için bilgiyi aktarma yerine onları araştırmaya yöneltiyor ve yaşayarak, görerek, dokunarak öğrenmelerini sağlıyoruz.

Her yaş grubuna uygun olarak belirlenen hedef ve hedef davranışlar, çok yönlü ve zengin içerikli etkinlikler ile uzman öğretmenlerce yapılmaktadır.

 

Okulumuzda,
etkin öğrenme yöntemi ile çocuklarımızın gelişimsel hedefleri dikkate alınarak psikomotor, bedensel, sosyal, duygusal, zihinsel, bilişsel ve dil alanlarında gelişimlerini desteklemek,


çoklu zeka yöntemi ile de çocuklarımızın baskın yeteneklerini ve yönlerini belirleyip onları daha iyi seviyelere taşıyabilmek, dolayısıyla çocuklarımızın sadece bir yönde değil bütün ilgi alanlarında ulaşabilecekleri maksimum bilgi ve beceriye eriştirmek hedeflenmiştir.


Günlük programlar;

 


 

Sohbet saati :   Ay içinde işlenen konuların doğrultusunda kazanılan bilgi ve kavramları pekiştirmeyi, dil becerilerini geliştirmeyi ve okul dışındaki yaşamlarını paylaşarak, iletişim becerilerini geliştirmeyi hedeflemek..

Etkinlik saati : Drama teknikleri, kuklalar ve görsel materyaller ile desteklenen konu anlatımları, grup oyunları, masa oyunları,  dikkat attırıcı oyunlar, .puzzle, yaratıcı drama,   deney ve gözlem,  jimnastik animasyon, tiyatro, belgesel, film vb etkinlikler ile aylık programın uygulanması hedeflenmektedir.

Faaliyet saati : Farklı teknikler ve malzemeler kullanarak, ince kas becerilerini geliştirmeyi, el- göz koordinasyonlarını arttırmayı ve yaratıcılıklarını desteklemeyi hedeflemektedir. Ör. Artık materyaller, hamur, sulu boya vb

Serbest Oyun  saati : Paylaşma, sorumluluk alma, kuralları takip etme, sıra bekleme vb sosyal davranışların oyun aracılığı ile geliştirilmesi

Anadil etkinlikleri : Eğitim programımız, çocuklarımızın dil becerilerini geliştirmek amacıyla planlı etkinlikler içermektedir. Yaşıtlarıyla ve yetişkinlerle duygu  ve deneyimlerini  paylaşma, dinleme, sosyal oyun, hikaye oluşturma, kitap okuma-inceleme, masal anlatımı-drama, müzik, farklı duyguları kullanmayı geliştiren materyaller sunma.

İlkokul hazırlık Çalışmaları : Çocuklarınızın  gelişimsel evrelerine uygun bir seviyede, çizgi,  sayı çalışmaları yapılmakta, okulu destekleyici çalışmalar sürdürülmektedir.

Paylaşım saatleri : Çocukların paylaşım davranışlarını desteklemek amacıyla okulumuzda, öğrencilerimiz ; haftanın belli günlerinde evlerinden, kendilerinden getirecekleri çeşitli eşyaların   paylaşımı. Bu amaçla haftanın günlerini ;  oyuncak günü, kitap günü, puzzle günü, eşya günü ve sağlıklı yiyeceklerin paylaşıldığı sürpriz günü olarak düzenir.

Branş Dersleri : Modern Dans - BALE : Kaba motor kasların gelişimi. Çocuğun bedenini tanıması ve kontrol etmesi, bedeni doğru biçimde kullanma, esneme, eş zamanlı çalışma, estetik algısının gelişimini hedeflemek.

Drama : Eğitim programımızda, çocuklarımızın bilişsel, dil, psikososyal, öz bakım ve psik motor gelişimlerini destekleyici drama-oyun etkinlikleri çok önemli bir yer tutmaktadır. Her ay eğitimcilerin rehberliğinde yaş gruplarına ve programa göre belirlenen yaratıcı drama, rol oynama ve  doğaçlama, oluşum ve değerlendirme aşamaları vardır.

Müzik  : Çeşitli müzik enstrümanları ve bedenimizi kullanarak  çocuklarda ritim duygusunu geliştirmeyi ve çocuklarımızın farklı sesleri ayırt etmesini hedefleyen çalışmaları içerir.

İngilizce : Yaş gruplarına göre haftada 2 gün yapılan bir dersimiz.  Çocuklarda ilgi ve öğrenme isteği uyandırmak, yabancı dil sevgisini aşılamak, geniş bir kelime dağarcığı kazandırmak, teknik olarak İngilizce dersinde oyun, şarkı, ve dramatizasyon yer almaktadır.

Boğaziçi Bilim Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel ücretler için lütfen iletişime geçiniz.

Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Boğaziçi Bilim Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Boğaziçi Bilim Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Boğaziçi Bilim Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım