YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN

Giresun Uğur Anadolu Lisesi

Giresun
İngilizceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Uğur Okulları Giresun Anadolu Lisesi

 

İlk defa 1968′de İstanbul Laleli’de öğrencilerini üniversiteye hazırlayan Uğur Dershaneleri bugün, dönüştüğü Uğur Okulları ile Türkiye’nin her noktasında, konusunda uzman öğretmenleriyle Türkiye’nin en donanımlı eğitim olanaklarını sunmaktadır. Uğur Okulları, başarısını kanıtlamış ilke ve modellerle, her sene yeniden şekillendirdiği eğitim programlarıyla 45 yıldan beri ortaöğretime ve üniversitelere hazırlıkta ilklere imza atmaktadır.

 

Uğur Okulları, anaokulundan üniversiteye kadar, modern fiziki şartları, deneyimli öğretmen kadrosu, analitik düşünceyi destekleyen STEM & erken STEM yaklaşımları, kişiye özgü rehberlik hizmeti ve sınava hazırlık merkezleriyle, eğitime yeni bakış açısı kazandırmaktadır. 

 

Uğur Okulları, hoşgörülü, paylaşımcı, toplumu ve aile yapısını tanıyan, inanç ve geleneklere saygılı, eğitimin ve öğretimin erdemine inanan bir yapıdır.

 

Uğur Okullarındaki eğitim modeli, öğrencilerin ek olarak hiçbir eğitim kurumundan destek alma ihtiyacı hissetmemesi üzerine tasarlanmıştır.

 

Uğur Okullarında, 5. sınıftan itibaren yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi verilmektedir. Lise son sınıfa kadar verilen yabancı dil eğitiminde hem yüz yüze hem de online ortamda öğrenme imkanı sunulmaktadır.

 

Uğur International ile hem yurt içi hem de yurt dışı gezilerine katılma imkanı bulan Uğur Okulları öğrencileri, gittikleri yerlerin kültürünü öğrenerek kendilerine yeni bir vizyon katmaktadır. Aynı zamanda yurt dışı yaz okulu programları bulunan Uğur International, öğrencilere hem yurt dışı deneyimi yaşatmakta hem de yabancı dil eğitimlerini pekiştirme imkanı sunmaktadır.

 

Uğur Okulları, öğrencilerinin sınavlara hazırlanırken gereksinim duyduğu rehberlik hizmetlerini en kaliteli şekilde almalarına olanak tanır.

 

Uğur Okulları, anaokulu müfredatında yer alan erken STEM yaklaşımı ile 4 ile 10 yaş arasındaki öğrencilerin üreten, sorgulayan, analitik düşünen, deneyimleyerek öğrenen ve ezbercilikten uzak nesiller olarak yetişmesini sağlamaktadır.

 

Uğur Okulları kampüslerinde hizmete açılan sınava hazırlık merkezleri, 9. Sınıftan itibaren okul içi ve dışındaki tüm öğrencilere sınava hazırlık desteği verirken ektin kariyer planlaması desteği sunmaktadır. Kişiye özgü Uğurlu Mentorlar’ın hizmet verdiği merkezler vasıtasıyla öğrenciler sadece Türk üniversitelerine değil dünya üniversitelerine hazırlanabilmektedir.

 

Uğur Okullarının temel amacı; vizyoner bakış açısına sahip, yenilikçi bireyler yetiştirmek; lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin hedeflerine en verimli, en ekonomik ve en huzurlu şekilde ulaşmalarını sağlamaktır.

 

Uğur Okulları, öğrencilerinin üniversite sınavlarına hazırlanırken gereksinim duyduğu rehberlik hizmetlerini en kaliteli şekilde almalarına olanak tanır.

 

Uğur Okulları Giresun Anadolu Lisesi eğitim ücreti, fiyatları, taban puanı, eğitim felsefesi ve kampüs hakkında detaylı bilgi için lütfen sağdaki formu doldurun.

Uğur Okulları Giresun Anadolu Lisesi Fiyatları

Ort. Sınıf Mevcudu 24

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Uğur Okulları Giresun Anadolu Lisesi Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Uğur Okulları Giresun Anadolu Lisesi yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Uğur Okulları Giresun Anadolu Lisesi İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN

ETİKETLER

 
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım