YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN

1992’den bugüne…

ÖZEL BEYLİKDÜZÜ SINAV TEMEL LİSESİ
İstanbul Avrupa Yakası
-
Yabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

ÖZEL BEYLİKDÜZÜ SINAV TEMEL LİSESİ

İMKÂNLAR SINIRLI AMA HEDEF BÜYÜKTÜ

Sınav Eğitim Kurumları, 1992 yılında bir aile şirketi olarak 50 metrekarelik bir mekân, 5 çalışan ve kısıtlı sermayeyle kuruldu. Mekân küçük, imkânlar sınırlı ama hedef büyüktü.

Küçük bir adımla başlayan enerji, gün geldi ülkeyi saran bir sinerjiye dönüştü. O günün 50 metrekaresi bugün 500 bin metrekarelik kapalı alana, 5 personeli 10 bini aşkın çalışana ulaştı ve ciddi bir gelecek tasarımının, geniş ölçekli bir vizyonun bütün kararlara ve çalışmalara eşlik ettiği bu süreçte yayınları, dershaneleri, kursları, okulları ile Türkiye’nin en büyük eğitim zincirine dönüştü.

KOLLEKTİF AKLIN ÜRÜNÜ

İlk kez Ankara’da faaliyet göstermeye başlayan Sınav Eğitim Kurumları, bugün ülke genelinde yaygın, öncü ve örnek bir kurum olarak saygın bir marka hâline gelmiştir.

Sınav Eğitim Kurumları, öylesine kurulmuş bir işletme değildir. Felsefesi, hedefleri, ismi, renkleri, sloganları, amblemi, reklamı, tanıtımı, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, danışılmış, sorulmuş; kısaca kolektif bir aklın ürünü olarak ortaya çıkmıştır.

“İLK”LERİN KURUMU

Sınav Eğitim Kurumları, sınavlara hazırlık yayınlarındaki öncülüğünü, dershanecilik alanına da taşıyarak bu alanda pek çok yeniliğe imza atmıştır. Soru ağırlıklı bol testli dergiler, kitap ekleri, dershaneciliği eksen alan dergicilik gibi birçok ilk Sınav Eğitim Kurumları ile başlamıştır. Hepsinden önemlisi, birbirinin karşıtı olarak sunulan “dergi ve dershane birlikteliği”nin temeli Sınav Eğitim Kurumları ile atılmıştır.

250’ye yakın dershanesi, yüzlerce bayisi, binlerce çalışanıyla Türkiye’nin yaygınlığı en yüksek, en büyük ve güvenilir eğitim kurumlarından biri olan Sınav Eğitim Kurumları; yayıncılıkta olduğu gibi dershanecilikte de çıtayı yüksek tutmuştur.

Kaliteli ve kapsamlı yayınları, seçkin eğitimcilerden oluşan nitelikli kadrosu, özgün bir sistematiğe ve planlamaya sahip yönetim anlayışı, özveriyle ve yeniliklere açık bir anlayışla çalışan dershaneleriyle her yıl yüz binlerce gencimizi geleceğe hazırlamaktadır.

Sınav Eğitim Kurumları, abonelik sistemiyle de yüz binlerce kişiye ulaşmaktadır. Ülke genelindeki dağıtım ağı ve yüzlerce bayisiyle dershane öğrencisi olmayan binlerce gencimizin sınavlara hazırlanmasına katkıda bulunmaktadır.

SEKTÖRDE ÖRNEK ALINAN MODEL

Sınav Eğitim Kurumları hep farklı olmuştur. Sınav Dergisi Dershanelerinin açıldığı birçok yerde dershaneciliğin standardı değişmiştir. Kurum tabelaları, bina cepheleri, sınıf tasarımları, ders programları, işletme anlayışı sektörde model olarak alınmıştır. 
Ulusal bir marka olma yolunda hızla ilerlerken hiçbir şekilde kavgaya ve çatışmaya girmemiş, asla yıkıcı bir rekabet anlayışı gütmemiş, başarısını, başkalarının başarısızlığıyla ölçmemiştir.

Yayınları ve dershaneleri ile ulusal marka haline gelen Sınav Eğitim Kurumları, Türkiye’ye seçkin kurumlar kazandırma çalışmalarına hız vermiş ve 20. yılında  20 yıllık eğitim deneyim ve birikimini aktarmak üzere okullaşma süreci başlatmıştır.

İDDİALI PROJE

İşte Sınav Koleji, yoğun bir çabanın ve emeğin ürünü olarak ortaya çıkmıştır. Yurt içinde ve dışında köklü eğitim kurumları ziyaret edilmiş, fizikî yapıları ve eğitim sistemleri incelenmiş, yüzlerce eğitimciden de görüş alınmıştır. Sınav Kolejinin

mimarî yapısı, eğitim sistemi, programları dâhil tüm konsepti, konunun uzmanları ve akademisyenlere danışılarak oluşturulmuştur.

Sınav Koleji, Ankara’nın en prestijli bölgelerinden birinde yaklaşık 40 bin metrekarelik büyük bir eğitim kompleksi olarak tasarlanmış; bütün mekânların ferah ve geniş olmasına dikkat edilmiştir.

Sınıflar, kapılar, pencereler, tahtalar, koridorlar, salonlar, bahçe ve etkinlik alanları mevzuatın gerektirdiği ölçülerin neredeyse iki katı büyüklüğünde yapılmıştır. Sınav Kolejinin inşasında birinci sınıf malzemeler kullanılmış ve tüm bina yüksek teknolojiyle donatılmıştır.

Böyle bir mekânda, böyle bir ortamda eğitime büyük bir avantajla başlayan öğrenciler kuşkusuz geniş bir ufka ve gelecek tasarımına sahip olacak, büyük başarılara imza atacaklardır.

Sınav Koleji, anaokulundan itibaren geleceğin özgüveni yüksek, ufku geniş, vizyon sahibi “dünya vatandaşı” seçkin bireylerini yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

EĞİTİM; CİDDİ, BÜYÜK VE

GÜVENİLİR KURUMLARIN İŞİDİR

Sınav Eğitim Kurumları; sadece sınavlara hazırlık alanında kazandığı başarı ve kalitesiyle değil ülke genelinde dershanecilik alanında gösterdiği profesyonel eğitim ve hizmet anlayışı, yaygınlık ve bilinirliği, müşteri memnuniyeti, ciddi ve örnek kurumsal kimliği, kalitesi ve güvenirliliğiyle de bir numaraya oturmuştur.

Toplumsal sorumluluk gereği vergi ödemenin kutsallığına inanan, vergisini tam ve zamanında ödemeyi ilke olarak benimseyen Sınav Eğitim Kurumları, bu tutumuyla eğitimin; ciddi, büyük ve güvenilir kurumların işi olduğunu kanıtlamıştır.

Yatırımlarıyla yıllardır en çok vergi veren kurumları arasında ilk sıralarda yer alan Sınav Eğitim Kurumları, ödediği vergilerle ülke kalkınmasına katkıda bulunduğu için bugüne kadar sayısız “Vergi Onur Ödülü” ve “Teşekkür Belgesi”nin sahibi olmuştur. En son 18 Mayıs 2011 tarihinde Sayın Başbakanın katılımıyla Ankara Ticaret Odasında düzenlenen törende “Vergi Rekortmeni Ödülü” verilen Sınav Eğitim Kurumlarının gücü, güvenirliliği ve büyüklüğü bir kez daha tescillenmiştir.

KALİTE ÖDÜLLERİNE DE “SINAV” DAMGASI

Sınav Eğitim Kurumlarının, sektörünün en başarılısı olduğu Tüm Anadolu Çalışan ve Emekliler Birliği (TAÇED) tarafından da belgelendirilmiş, TAÇED’in 2011 “Altın Başarı ve Hizmet Kalite Ödülü” eğitim sektörünün “en başarılı kurumu” ilan edilen Sınav Eğitim Kurumlarına verilmiştir.

Bugüne kadar “Tüketici Kalite Ödülü”, “Tüketici Altın Marka Ödülü”, “Tüketici Altın Adam Ödülü” ve “Tüketici Dost Ödülü” gibi birçok ödülle ödüllendirilen Sınav Eğitim Kurumları, Tüketici Akademisinin üçüncüsü düzenlenen 2011 Uluslararası AB Kalite Ödülleri Zirvesinde “AB Kalite Ödülü”nün de sahibi olmuştur.

Sektörde öncü rol üstlenen Sınav Eğitim Kurumlarının kalitesi, World Consumer Academy (Tüketici Akademisi) tarafından “2011 Avrupa Kalite Ödülü” ile tescillenmiştir.

Ürün ve hizmetleri birçok saygın kurum ve kuruluştan ödül alan Sınav Eğitim Kurumları, sektörde hizmet kalitesine en çok güvenilen marka olarak yine Tüketici Akademisi tarafından düzenlenen “25. Uluslararası Tüketici Zirvesi”nde “2012 Tüketici Kalite Ödülü”ne de değer görülmüştür.

SOSYAL SORUMLULUK

Sınav Eğitim Kurumları, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında eğitim kampanyalarını da desteklemektedir. Özellikle, yoksul ve başarılı çok sayıda öğrencinin burslu olarak okutulması ve zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli yardımı ve desteği sağlayan Sınav Eğitim Kurumları, bu eksende, geliri düşük ailelere ve zorlu koşullarda eğitim veren okullara ücretsiz kitap yardımı yapmaktadır.

 

ÖZEL BEYLİKDÜZÜ SINAV TEMEL LİSESİ Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

ÖZEL BEYLİKDÜZÜ SINAV TEMEL LİSESİ Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

ÖZEL BEYLİKDÜZÜ SINAV TEMEL LİSESİ yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

ÖZEL BEYLİKDÜZÜ SINAV TEMEL LİSESİ İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım