YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Havva Ekşi Büken Koleji Anadolu Lisesi
İstanbul Anadolu Yakası
-
Yabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Özel Havva Ekşi Büken Anadolu Lisesi

Havva Ekşi Büken Koleji, büyük bir özveriyle çalışmalarına odaklanmayı hedef kılan bir okuldur. Öğrencimize; hak ettiği değeri vermek, tüm derslerine ileri düzeyde hakim olabilmesi için yeterli zamanı ayırabilmek, hayattan koparmadan geleceğe hazırlayabilmek için kontenjanımız seçilmiş 50 öğrenciden ibarettir.

Ders akışımız Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği program dahilindedir.

9,10,11 ve 12. Sınıf öğrencilerine hizmet verilmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı 09:00-15:30 saatleri arasında uygulanır.

Saat 16:00'da gün içerisinde işlenen derslerin etüd çalışmaları, derse giren öğretmenler tarafından küçük gruplar oluşturularak birebir takip edilir.

Her Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri saat 22:00'ye kadar ders müfredatını içeren konuların, üniversite sınavına yönelik test çalışmaları yapılır.

Çarşamba günleri öğrencilerimizi rahatlatacak sosyal aktivite programları uygulanır. ( Sosyal aktivitelerimiz ile ilgili bilgilere "Etkinliklerimiz" başlığından ulaşabilirsiniz)

Her Cumartesi üniversite sınavı içeriğine uygun saat 10:00'da YGS - LYS sınavlarımız düzenlenir. Sınav sonrasında soruların cevapları birebir çözülerek çocuklar serbest bırakılır.

Okulumuzda öğleden sonraları birebir yaptığımız ders etkinliği çalışmaları, öğrencilerimizin öğrendiği konuya karşı daha dikkatli ve dinamik olmalarını sağlar. Derste öğretmen, ders aralarında "bir dost, bir arkadaş yaklaşımı" onları oldukça motive eder.

Okulumuzdaki her bir öğretmenimiz mesleklerinin zirvesinde olan, vizyon sahibi kişilerdir. 7 yıldır değişmeyen dershane kadromuzdaki öğretmenlerimizle, aynı hedef ve heyecan doğrultusunda okul öğrencilerimize birebir destek verilir.

Kurumumuzda etüd öğretmeni yoktur. Öğleden sonraki ders etkinlik çalışmaları derse giren öğretmenler tarafından birebir yapılır.

12.sınıf öğrencilerimiz, sabah periyodunda MEB'in uyguladığı ders müfredatını aldıktan sonra tüm öğretmenlerin süzgecinden geçer, hedefini belirler ve öğleden sonraları seçtiği alan grubuna uygun öğrencilerle çalışmalara başlar. Aldığı derslerin dışında istediği bir zamana organize olarak soru çözümlerini yapar. Bu konudaki sorumluluk kendisini sürekli sıkı kontrol altında tutan eğitim koordinatörüne aittir. Öğrencilerimizin haftalık değerlendirmeleri, ödev çalışmaları, sınav tarihine odaklı yazılı çalışmaları eğitim koordinatörü tarafından organize edilir. Bu değerlendirme raporları, her ay yapılan toplantılarla düzenli olarak veliye sunulur.

Havva Ekşi Büken'in dershane takvimindeki 7 yıllık başarısı 0'dür. Hiçbir öğrencimiz ve velimiz mağdur edilmemiştir. Dokunulmamış ve keşfedilmemiş nice öğrencilerimize en iyi hizmet sunulmuş, kendi kapasitelerine uygun en iyi bölümlere yerleştirilmiştir. ("Başarılarımız" başlığı altında görebilirsiniz) Aynı inanç ve başarı okulumuzdaki öğrencilerimizi de istedikleri hedefe taşıyacaktır.

Kurucumuz Sayın Havva Ekşi Büken öğrenciyi evinde, anne babayı iş yerinde ziyaret ederek öğrencinin motivasyonunu yükseltecek çalışmalar yapar.

Kaygı ve stresi yüksek olan veli ve öğrencilerimize, eğitim koçumuz Sayın Altan Özen aracılığı ile özel seminerler verilir.

Yoğun ders programı ile öğrencilerimiz hedeflerine hazırlanırken, Halkla İlişkiler Müdürümüz Sayın Gürat Öztürk tarafından düzenlenecek sosyal etkinliklerle öğrencilerimiz hayata hazırlanacak ve motivasyonlarının en yüksek düzeyde tutulmaları sağlanacaktır.

Okulumuzun gerek iç tasarımdaki güzellik, gerekse bahçemizdeki huzur öğrencilerimize ve velilerimize keyif verir.

Bahçemizdeki kantin bölümünde bize bir yıl boyunca hizmet verecek "Gönül Abla'nın taze kekleri ve sıcak puaçaları" öğrencinin birebir isteğine uygun yapılan, sağlık dolu ve lezzetli yiyecekler ders aralarında öğrencilerimize gün boyunca "anne ve ev" sıcaklığını hissettirir.

Havva Ekşi Büken Koleji Anadolu Lisesi Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Havva Ekşi Büken Koleji Anadolu Lisesi Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Havva Ekşi Büken Koleji Anadolu Lisesi yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
1 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi
%100
Sa
öğretmenlerin ilgisi alakası bir aile adeta bir aile ortamı gibi. Çok çok iyi bir lise
11 Haziran 2019

Havva Ekşi Büken Koleji Anadolu Lisesi İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım