YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
Türk Hava Yolları Florya Spor Okulu
İstanbul Avrupa Yakası
Futbol
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Türk Hava Yolları Florya Futbol Okulu

 

Türk Hava Yolları Spor Kulübü şeması içerisinde Futbol Okulunun özel bir yeri vardır. Çünkü Türk Hava Yolları için Futbol Okulu bir eğitim yuvasıdır. En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın topluma faydalı gençler olarak yetişmesi için oluşturduğumuz eğitim programı "iyi futbolcudan önce topluma sağlıklı bireyler" yetiştirmeyi amaçlamaktadır. "Futbol Okulu"muz kelimenin tam anlamıyla bir okuldur.

 

Türk Hava Yolları Futbol Okulunda her yaş grubunun fizyolojik özelliklerini dikkate alırız. Çocuklarımızın fiziksel yapısına göre hazırlanmış antrenman programı onları gereksiz yere yormayı değil gelişimine katkı sağlamayı amaçlar. Antrenörlerimiz bilimsel ilkelerle hazırlanmış bu programlar dışında çocuklarımıza düzenli ve doğru beslenme alışkanlıkları kazandırarak onların bedensel gelişimlerinin en üst düzeyde gerçekleşmesi için çalışırlar. Türk Hava Yolları Futbol Okulunun öncelikli amacı sağlıklı bedenler yetiştirmektir.

 

Türk Hava Yolları Futbol Okulunda çocuklarımızın okul eğitimine katkıda bulunmayı amaçlarız. Bu yüzden bizler için onların zihinsel gelişimleri en az bedensel gelişimleri kadar önemlidir. Bu amaçla eğitim programımız onların teknik becerilerini taktik zekası ile bütünleştirmeyi hedefler. Bu hedef doğrultusunda yürüttüğümüz eğitim programı onlara bireysel becerilerini grup çalışmalarına katabilmek, çabuk ve doğru karar verebilmek, hızlı ve doğru tepkiler vermek ve yaratıcılıklarını geliştirmek konularında yardımcı olur. Türk Hava Yolları Futbol Okulunun bir diğer amacı sağlıklı zihinler yetiştirmektir.

Türk Hava Yolları Florya Spor Okulu Fiyatları

EĞİTİM

Türk Hava Yolları Futbol Okulunda eğitimcilerimizin yaklaşımında çocuklarımızın psikolojik yapılarını güçlendirmek öncelikli bir yere sahiptir. Bu amaçla eğitimcilerimiz futbolun her şeyden önce bir spor olduğu ilkesini unutmaz ve çocuklarımızın da bu oyunu oynarken eğlenmeleri için her şeyi yaparlar. Futbol Okulunda çocuklarımıza öğretilen bu oyunun nasıl oynanacağıdır. Bu yüzden onların hırsla değil cıvıl cıvıl koşmalarını isteriz. Tercihimiz onları tedirgin ve gergin sporcular haline getirmektense, çocuklarımızın futboldan mutluluk ve heyecan duymalarıdır. Yıllardır edindiğimiz tecrübe bize futbol okulunda çocuklarımızın sadece iyi futbol oynamayı değil duygularını da kontrol etmeyi öğrendiklerini göstermiştir. Öte yandan okulumuzda becerileri gelişen çocuklarımızın kendilerine güvenleri artar, takım olma bilinci kazanırken çevreleriyle iletişim kurma becerileri de gelişir. Bütün bunlar onların kendileriyle ve çevreleriyle barışık gençler olmalarını sağlamaktadır. Türk Hava Yolları Futbol Okulu çocuklarımızın duygusal gelişimlerini ebeveynleri kadar önemser.

Türk Hava Yolları Futbol Oklunda çocuklarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerini de ihmal etmez. Burası öncelikli olarak bir okuldur. Bu yüzden eğitimcilerimiz rekabetten çok dayanışmayı önemser ve bu ilke doğrultusunda çocuklarımızı eğitmeyi amaçlar. Futbolun bir takım oyunu olduğu prensibinden hareketle çocuklarımıza verdiğimiz eğitim onlarda işbölümü, paylaşma ve becerileri yüksek ve kültürlü gençler yetiştirmek için kişisel gelişim programları hazırlar ve yürütür.

Türk Hava Yolları alt yapısı için, 2000.1999 .1998 doğumlulara eğitimin verildiği Futbol Okulu temel birimdir. Yeteneklerine ve fizik yapılarına göre düzenlenen gruplarda eğitilen çocuklarımız kulübümüz alt yapısı için en önemli oyuncu kaynağıdır. On iki ay devam eden düzenli, amaçlı, hedefleri olan eğitim takvimiyle futbol okulu alt yapımıza bir çok oyuncu kazandırmıştır.

Türk Hava Yolları Alt Yapısında futbolcularımıza kazandırdığımız futbol ve hayat becerileri onların ilkeli birer sporcu olmasını sağlamaktadır. Bu yüzden çocuklarının geleceğini futbolda gören ailelerimizin gönülleri rahat olmalıdır. Çocuklarımız ve gençlerimiz, Türk Hava Yolları'nda, emin ellerde yetişeceklerdir.

Sosyal birey, Sosyal toplum ve toplumsal barışa katkıda bulunan, toplumsal olaylara duyarlı, bu olaylar karşısında fikir ve çözüm Üreten, grup yaşamı, dayanışma, işbölümü, paylaşma ve yardımlaşma duygularını ileterek SOSYAL GELİŞİMLERİNİ sağlayabilmek, Sporun dostluk, kardeşlik ve evrensel ilkeleri doğrultusunda bir yaşam biçimi edinen, sanatsal etkinlikleri takip eden alışkanlıklar kazandırılarak sporcumuzun KÜLTÜREL yönünü geliştirebilmek. Sporun Faır-Play ruhu içinde yapılmasını düşünerek AHLÂK duygusunu aşılamak. Belirtilen yüklemelerle donatılan, sağlam kafa ve vücuda sahip gençler gelecekte iş yaşamlarında çok başarılı olarak ülke yönetimine büyük katkılarda bulunacaklardır.

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Türk Hava Yolları Florya Spor Okulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Türk Hava Yolları Florya Spor Okulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Türk Hava Yolları Florya Spor Okulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım