YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN

Dans, sportif, sanatsal ve sosyal bir bileşendir.

Tolga Han Dans Kursu
İstanbul Avrupa Yakası
Bale
Dans
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Türkiye’de dansı sevdirmek ve yaygınlaştırmak için 40 yılı aşkın bir süre binlerce kişiye dans eğitimi verdim. Eğitim CD’lerim Türkiye genelinde medya aracılığıyla dağıtıldı. Yine eğitimle ilgili olarak çeşitli internet siteleri ile TV programlarında yer aldım. Bu günlerde ise nedense biraz dans eden herkes hiçbir belgesi olmadan kendine göre kendini eğitmen olarak ilan ederek sözde dans dersi vermekte ve böylelikle kendilerine çıkar sağlamakta ve bu kişilerden eğitim alanlar da boş yere hem zaman hem para harcamaktadırlar.

Benim amacım dans dersi almak isteyenlere yardımcı olmak ve onlara eğitim almaları için doğru yolu göstermektir. Güzel dans eden veya başka bir yerde dans öğrenmiş olan herhangi bir kişinin dans eğitimi verebilmesi için dans eğitimi veren herhangi bir kurumdan belge almalı ve o kurumda iyi bir eğitmenin yanında en az 2 yıl asistanlık yaparak kendini ispatlaması gerekir. Bunun yanısıra dans dersi verecek kişinin eğitim psikolojisini öğrenmesi, eğitimde tecrübe kazanması ve sabırlı olması şarttır. Ayrıca hem bay hem bayan figürlerini de bilmelidir. İyi bir eğitmen, eğitim verdiği dansların dışındaki diğer dans çeşitlerinden de az da olsa bilgi sahibi olması gereklidir.

Dans derslerinize başlamadan önce hangi dansları öğrenmek veya geliştirmek istiyorsanız ona karar vereceksiniz daha sonra ben ne için dans dersi alıyorum sorusuna cevap verip hedefinizi belirleyeceksiniz. Genelde ilk defa dans dersi alanlar HOBİ olarak veya stres atmak için başlarlar ve daha sonra bu kişilerden bir kısmı ise sportif düşüncelerle yarışmalara hazırlanmak için danslarını geliştirmeye devam ederler. Bir kısmı ise dansı profesyonelce meslek olarak seçmek için devam ederler. Benim önerim öncelikle hobi olarak dans eğitimi alanlar ile dans ederek stres atmak isteyenleredir.

Dans dersi alacağınız yerin yalnızca dans dersi veren bir eğitim kurumu olması birinci tercih sebebiniz olmalıdır. Çünkü sadece dans eğitimi veren bu kurum ikinci bir konuyla ilgilenmediği için daha iyi bir eğitim verir ve koşullara uygun bir ortam yaratır. Ancak bu yerin size sunduğu imkanları da araştırmalısınız. Müfredatı, programı var mıdır ? Kaç tane sınıfı olan bir kurumdur ? Sınıflarının büyüklüğü ve öğrenci sayısının doluluğu nedir ? Dans öğrenirken veya öğrendikten sonra size ne gibi aktiviteler sunmakta ve dansınızı geliştirebilmeniz için nasıl bir ortam yaratmaktadır.

Bütün bunları araştırmalısınız. Dans eğitiminize başlarken kesinlikle kendinizle aynı seviyede olanlarla dans dersi almayı da unutmamalısınız.

Ders alacağınız yer için karar verirken önemli bir konuda tabiki eğitmendir. Size kim dans öğretecek ? Kariyeri nedir ? Kaç yıldır eğitmenlik yapıyor ? Bu sıfatı nereden nasıl kazanmış ? M.E.B’den veya başka bir kurumdan onaylı mı ? gibi soruların cevabını bulduktan sonra öğrenmek istediğiniz dansların kurs programı için ne kadar ücret ödeyeceksiniz ve bu ücreti nasıl ödeyeceksiniz ? Karşılığını tam olarak alacak mısınız ?

Eğer araştırmalarınızda rahat, keyifli bir ortamda stres atarak kendinizi rahat hissedeceğiniz bir yer yakalayabildiyseniz orası sizin dans öğrenebileceğiniz yerdir. Ama kesin olan birşey varsa sizde dans derslerinize gereken önemi verip düzenli olarak kursunuza devam etmelisiniz.

Dans, sportif, sanatsal ve sosyal bir bileşendir.

Tolga Han

Tolga Han Dans Kursu Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Tolga Han Dans Kursu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Tolga Han Dans Kursu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Tolga Han Dans Kursu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım