YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
Semiha Berksoy Opera Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası
Bale
Dans
Müzik
Tiyatro
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

SEMİHA BERKSOY OPERA VAKFI

Berksoy Sanat Akademisi’nın kuruluş sohbetleri 1994 yılına uzanır. Semiha Berksoy’un yakın dost çevresi sanatçılar; ilerde Berksoy resim koleksiyonu, eşyalar, kostümler, mektuplar, belge ve yazıların nasıl korunacağı konusunda düşüncelerini dile getirdiler. Ve sonunda bir İKON sanat insanının, Opera Primadonnasının Opera tarihimize ışık tutan sanat yaşamının korunmaya alınması ve Dünya’da tanıtımına devam edilmesi için Berksoy Sanat Akademisi’nın kurulmasına karar verildi. Değerli Grafiker Mengü Ertel, değerli yazar, şair sinema üstadı Onat Kutlar, değerli edebiyatçı Ressam Semiha Berksoy’un resimlerinin ilk eleştiri yazılarını kaleme alan ve onu Tansık olarak nitelendiren Ferit Edgü. Önemli ressamımız Bedri Baykam, her an Semiha Berksoy’un yanında ona en hayran en içten en sevgili dostu olarak bu vakfa katılmıştır. Prof. Dikmen Gürün, Semiha Berksoy’un kadim değerli dostu yakın arkadaşı ve elbet değerli büyük oyuncu ve yönetmen Genco Erkal…

Değeri dünya çapında Bilim insanı Prof. İlber Ortaylı 1964 yılından bu yana Semiha Berksoy’un ve Eşi Ercüment Siyavuşoğlu’nun hayran olduğu sevgili yakın dostu ilerde anlatılacak ve daha niceleri… Nejla Fertan; 1970 – 1980 yıllarının ünlü davalarının dirayetli ve Semiha’nın büyük destekçisi, dostu, avukatı olarak Berksoy Opera Vakfı’nın kuruluşunu gerçekleştirmiştir.

MİSYONUMUZ
Semiha Berksoy’un eserlerinin korunması ve tanıtımının devam etmesi, Günümüzde Sn.Berksoy’un Dünyanın en önemli sanat merkezleri ve müzelerde sergiler, performanslarının koordinasyonu ve arşivlenmesi, Bu çalışmaların ülkemizde tanıtım ve izleyiciyle buluşmasını sağlamak, Sanatçının Opera yaşamı, Yüksek dramatik ses performanslarının yayılarak genç sanatçılar için yararlı kaynak oluşturması, Sanat yaşamımızda böyle nadir rastlanır ve çok yönlü İKON bir sanatçının yeni kuşaklara her boyutta buluşması, Berksoy Sanat Akademisi’nın misyonunu oluşturmaktadır.

VİZYONUMUZ
Berksoy Sanat Akademisinın projeleri; Semiha Berksoy muzesı, sanat kultur merkezi, sanat akademisi ve kutuphanesinden olusmaktadır. Semiha berksoy muze konsepti içinde Opera, Tiyatro, Resim sanatdallarının ulusal ve uluslararası temsil edilecegi bir sanat kultur merkezi olusturulacaktır. Buna baglı olarak ulkemizde eksikliği fazlasıyla duyulan kapsamlı bır sanat kutuphanesı de gerceklestırılecektır.Akademik egitim programları kapsamında ulusal ve uluslararası master class, workshop , sempozyum ve semınerler gerceklestırılecektır.Her uc sanatdalında ulusal ve uluslarası yenı kusak sanatcılara kendı mesleklerınde olanak saglanacak;mesleklerınde ılerı egıtımın yanısıra uygulama ve karıyerlerınde tanınmaları saglanacaktır. cocukların egıtımınde kucuk yaslarda baslayan sanatla tanısma bırlıktelık ve gıderek sanatın ıcınde buyume artık gunumuzde  buyuk bır onem kazanmıstır. cocuklara yonelık 4-14 yas akademık egıtım programları ıcınde, cocuk korosu, yaratıcı drama ve resım atolyesı calısmaları bulunmaktadır.

Semiha Berksoy Opera Vakfı Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Semiha Berksoy Opera Vakfı Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Semiha Berksoy Opera Vakfı yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Semiha Berksoy Opera Vakfı İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım