YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN

Penta kişiye özel eğitim ve koçluk,16 farklı öğrenme stilini içeren, öğrencinin kişisel, akademik ve mesleki özelliklerini ortaya koyduğumuz, bir yetenek analizinin ardından koçluk hizmeti vermektedir

Penta Kişiye Özel Eğitim - Koçluk
İstanbul Anadolu Yakası
Kişisel Gelişim
Öğrenci Gelişimi
Öğrenci Koçluğu
Yurtdışında Dil
Yurtdışında Lise
2018 Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

Penta Kişiye Özel Eğitim & Öğrenci Koçluğu


Çocuğunuz Hangi Konularda Başarılı, Hangi Konularda Desteğe İhtiyacı Var?


Penta kişiye özel eğitim ve koçluk danışmanlığı olarak, çocuğunuza özel detaylı bir yetenek analizi yapıyor ve sonrasında ortaya çıkacak sonuçlara göre öğrencinin gelişime ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda özel eğitim ve koçluk hizmeti vermekteyiz.

Yetenek testinden sonra çocuğunuzun yaşam kalitesi, yetkinlikleri ve akademik başarısını arttıracak çözüm önerileri için seanslar düzenlemekteyiz. Bu seanslar ihtiyaca göre ;

- Bireysel Danışmanlık

- Yetişkin Danışmanlığı

- Aile Danışmanlığı

- Çocuk-Ergen-Genç Danışmanlığı

- Öğrenci Koçluğu

- Akademik Takviye Programı

- Etüt Programı


şeklinde çözümler olabilmektedir.

 

Çocuğunuz Kariyer Planlaması Önemli
 

Konusunda uzman Profesörler tarafından yorumlanan ve analiz edilen testler sonucunda tespit edilen mesleki ve kariyer rehberliği ile ilgili ihtiyaçlar için gerekli yol haritası görüşmeler doğrultusunda oluşturulmaktadır.

Profesyonel Öğrenci Koçluğu'nda, öğrencinin tüm yaşam alanlarına doğru dokunuş için gerekli tüm çalışmalar yapılmaktadır. Tüm bu kompleks çalışmalar, belli bir strateji ve sistematik bir çalışma ile planlanmakta ve profesyonel yaklaşımla icra edilmektedir. 
 

Detaylı bilgi ve randevu için lüten bilgi formunu doldurun.

 

Misyonumuz

Uzman Kadromuz ile doğru, şeffaf, güvenilir ve etik değerlere uygun, çözüm odaklı hizmet vermektir.
 

- Nitelikli eğitim için bireysel ve kurumsal etkili sistematik çözümler üretmek;

- Rehberlik hizmetlerini daha bilimsel temelli gerçekleştirmek;

- Rehberlik hizmetlerini tüm eğitim paydaşlarına yaygınlaştırmak;

- Yeni nesil digital rehberlik hizmetlerine öncülük etmek

 

Vizyonumuz

Sektörde öncü, hizmetinde örnek ve danışanların ilk tercih ettiği danışmanlık firması olarak, farklı, özgün, dinamik tavrı ve profesyonel kadrosuyla başarısını yükselterek daimi kılmaktır.
 

Değerlerimiz

- Sevgi

- Bilgi

- İlgi

 

Penta Kişiye Özel Eğitim - Koçluk Fiyatları

EĞİTİM

Öğrenci Yetenek Zeka Testi

 

Penta Ölçüm Testi

 

Penta Psikolojik Test Sistemi ile 80 farklı ölçüm ve envanter, 16 farklı öğrenme stili ile çocuğunuzun yetenek ve yatkınlıkları ortaya çıkartılır.

Bu ölçüm testiyle çocuğunuzun varsa kişisel problem alanlarını belirleyip, ihtiyaç duydukları kişisel, psiko-sosyal rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri tamamen yerli, yenilikçi ve hızlı ölçüm araçlarımızla, hiçbir okul sisteminin kullanamadığı zenginlikte sunmaktayız.

 

Penta, tüm ölçme araçları Türkiye’de geliştirilmiş olup, geçerlilik ve güvenirlik çalışmaları 20.000 öğrenci üzerinde uygulanmıştır.

 

Ölçüm Testi Neleri Ortaya Çıkartmayı Hedefler?
 

- Sosyal Çekingenlik

- Öz Saygı

- Öz Farkındalılık

- Öz Yetkinlik

- Denetim Odağı

- Sorumlu Davranma

- Depresyon

- Korku

- Hiperaktiflik ve Dikkat Eksikliği

 

Test Hangi Yaşlara Uygulanabilir?
 

Penta ölçüm testi ilkokul 3. sınıf ile Lise son sınıf arasındaki öğrenci grubuna uygulanabilir.
 

- İlkokul 3-4 Sınıflar

- Ortaokul 5-6-7-8 Sınıflar

- Lise 9-10-11-12 Sınıflar

 

 

Penta Ölçüm Testi

 

 

Kariyer Koçluğu


Bilimsel yöntemler ve uzmanlar eşliğinde çocuğunuzu daha iyi tanıyıp, potansiyelinin farkına varmak, amaç ve hedefler belirleyip başarılı bir kariyer için sağlam adımlar atmasına yardımcı olmaktayız.

 

 

Dikkatsizlik, Dikkat Güçlendirme ve Okuma Koçluğu


İlkokul 2. sınıftan itibaren çocukların dikkat ve okuma becerilerine yönelik çalışmaları takip etmek ve sonuçlandırmak, dikkat sorunu ve okuma becerileri konusunda verimli sonuçlar elde edilmesini sağlamaktadır.

 

 

Akademik Koçluk
 

"Öğrenmeyi öğrenme" ile ilgili çalışmalar yaparak, çocuğunuzun öğrenme süreçlerini daha iyi tanımasına yardımcı olmaktayız. Kendi çalışma planlarını oluşturmada yol göstermek, akademik koçluk sürecinin bir parçasıdır.

 

 

Penta Öğrenci Koçluğu

 

 

Özel Ders Koçluğu

 

Özel Ders Desteği ile öğrencilerin akademik olarak karşılaştıkları zorlukları aşmalarına destek olmak ve engelleri ortadan kaldırmak için, profesyonel ekip ve en iyi sonucu almayı sağlayacak sistemle, eğitim sürecine katkı sağlamakta ve bunu yaparken öğrencilerin öz güven gelişimine de destek olmaktayız.


Cep telefonu, tablet, internet kısaca dijital dünyanın gelişmesiyle öğrencileri evde ders çalıştırmak veliler için giderek zorlaşıyor. Öğrenciler de evde anlamadıkları konuları soracak kimse bulamadıklarından ders motivasyonları kayboluyor. Penta Koçluk Merkezi olarak öğrencilerin özel derslerini aldıktan sonra veya diğer günlerde öğretmen gözetiminde bireysel ders çalıştırılırlar. Bu sayede özel derste öğrendikleri konuları pekiştirir ve anlamadıkları noktaları uzmanlarımıza sorabilirler.

 

 

Yaşam Koçluğu


Sizin ve çocuğunuzun yaşamdan istediklerinizi ve öncelikleri belirlemenizde, hedefler koyup bunlara nasıl ulaşacağınızı görmenizde, bunu yaparken de çözüm odaklı çalışıp ilerlemenizde, yan yana yolculuk yapabileceğiniz ekip, PENTA Koçluk profesyonel ekibi olacaktır.

 

 

Yabancı Dil Programı
 

Yabancı dil öğrenme ve ikinci dil edinimi Penta Koçluk Eğim ve Danışmanlık Merkezinde uygulanır ve okul öncesinden başlayarak ilkokul yılları boyunca devam eder.

 

 

Çocuk, Ergen ve Yetişkin Danışmanlığı

 

Çocuk psikolojisi ergenlik ve gençlik devresine kadar devam eden bir süreçtir.

Bu süreçte çocuklarla ve gençlerle iletişim kurmak ve onların psikolojik sorunları ile ilgilenmek, tüm yaşamlarını olumlu etkileyecek, mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yaşlanmalarını sağlayacaktır. Çocuklukta ve ergenlikte yaşanan psikolojik sorunlar zamanında tedavi edilmezse geri dönüşü imkânsız bir hale gelir.

 

Çocuklarda Yaşanan Psikolojik Sorunlar


Penta Koçluk Merkezi olarak çocuklarda Öğrenme Güçlüğü, Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite, Sosyal Fobi, Özgül Fobi, Kekemelik, Alt Islatma, Tik Bozukluğu, Depresyon, Uyku Bozukluğu, Davranış Bozukluğu, Okulda Yaşanan Sıkıntılar hakkında çocuklarımıza yardımcı olmaktayız.
 

 

Ergenlik ve Gençlikte Yaşanan Psikolojik̇ Sorunlar


Ergenlik ve gençlikte yaşanan, Depresyon, Panik Atak, Sosyal Fobi, Dikkat Eksikliği, Özgüven Eksikliği, Davranış Bozukluğu, Okula Uyumsuzluk, Otorite Krizi, Hırçınlık, Alınganlık, İçe kapanıklık gibi psikolojik̇ sorunların çözümü için de danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

 

 

Penta Koçluk Yurtdışı Eğitim

 

Yurtdışında Dil Eğitimi, Portfolyo Hazırlık Eğitimi

 

Yurtdışında eğitim görmeyi hedefleyen öğrencilerimize, portfolyolarının hazırlanması ve süreçte bilmeleri gereken her türlü ayrıntıya hakim olmalarını sağlayacak profesyonel eğitim danışmanlığı vermekteyiz.
 

PENTA olarak yurtdışında direkt olarak öğrencilerimizle ilgilenecek partnerlerimiz bulunmaktadır. Bunun yanında Almanya, Kanada, İngiltere, Amerika ve Avustralya gibi ülkelerde okul yetkililerimiz öğrencilerimize birebir yardımcı olmaktadır.

Ayrıca öğrencilerimizi "Buddy" (arkadaş) programı gibi programlara kayıt etmekteyiz. Bu sayede öğrencilerimiz eğitim alacakları ülkeye gitmeden önce; okul, konaklama gibi konularda yardım almak adına üniversitelerin mevcut öğrencilerinden biriyle tanışma imkanı yakalamaktadır. Böylece kültür şoku veya yabancılık çekme olasılığınızı minimum düzeye indirmekteyiz.

 

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Penta Kişiye Özel Eğitim - Koçluk Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Penta Kişiye Özel Eğitim - Koçluk yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Penta Kişiye Özel Eğitim - Koçluk İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN

ETİKETLER

 
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım