YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
Marmara Spor Akedemi Şişli
İstanbul Avrupa Yakası
Basketbol
Futbol
Jimnastik
Yüzme
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Marmara spor organizasyonları olarak 1995 yılından beri birçok alanda hizmet vermekteyiz. Başlıcaca hizmet alanımız spor akademilerine hazırlık kurslarıdır.
 

Bunun yanında çeşitli spor organizasyonları yaz ve kış spor okulları Fenerbahçe futbol okulları Trabzonspor futbol okulları her yaş grubuna yönelik yüzme okulları başlıca faaliyet alanlarımızdır.
 

Bütün bu faaliyetlerde akademisyen kadromuzla beraber yılların vermiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimiyle hizmet vermekteyiz .
 

MSD Spor Akademisi'nden mezun olan birçok genç arkadaşımız ülkemizin değişik yerlerinde beden eğitimi öğretmeni, antrenör, spor uzmanı, çeşitli kurum ve kuruluşlarda spor direktörü lüks işletme ve otellerde masör ve masöz olarak hizmet etmektedir.
 

Ayrıca sualtı sporları, sualtı ragbisi, sualtı hokeyi paletli yüzme ve tüplü dalış kursları yine uzman hocalarımız tarafından verilmektedir.

Marmara Spor Akedemi Şişli Fiyatları

EĞİTİM

Spor gün geçtikçe hayatımızın vazgeçilmezi haline gelmektedir. Bunun nedeni ise insanların daha sağlıklı yaşam sürmek istemesidir. Yetişkin insanlar çocuklarının daha iyi ortamlarda yetişebilmesi ve sağlıklı birer birey olması için çocuklarının spor eğitimi almasını isterler. Özellikle son yıllarda obezite çocuklar için büyük bir sorun haline gelmektedir. Çocuklar çoğu zamanını ya televizyon ya da internet başında saatlerce oturarak geçirmektedir. Bu hareketsizliğin yanında fast food ile beslenen çocuklarda obezite sıklıkla görülmektedir. Artık neredeyse her çocuk obezite olma riskini taşır hale geldi. Çocuklarımızı bu hastalıktan kurtarmanın en iyi yolu ise onları spora yönlendirmeli ve onlara sporu sevdirmeliyiz. Çocuklar internette oyun oynamak, sosyal medyada gereksiz yere zaman harcamak ya da televizyon izlemek yerine sporu hayatının merkezine oturtulmasını sağlamalıyız. Bu sayede obeziteden çocuklarımızı korumuş oluruz. Onları spor yapabilecekleri kurumlara yönlendirmeliyiz. Bu konu bizim ana hedeflerimiz den biri olması gerekir.

Çocuklarımızın iyi bir eğitim almasını istiyorsak, uzman kişilerle çalışmaları daha doğru olacaktır. Biraz araştırma yapıldığında göze Marmara spor organizasyonları kurumu göze çarpmaktadır. Bu kurum alanında uzman kişilerce kurulmuş bir eğitmen kadrosuna sahiptir. Bu kurumun hedeflerinden birkaçı da şunlardır; vatanını milletini seven, sağlıklı karakterli, genç sporcular yetiştirmektir. Bildiğiniz gibi şimdiki gençlerimiz ve çocuklarımız geleceğin sporcuları olacaklar. Onları ne kadar iyi yetiştirirsek ülkemize o kadar katkı sağlamış oluruz. Ülkemizin tanıtımında sporun yadsınamaz bir katkısı vardır. Sporda ne kadar başarılı olursak o kadar ülkemizi dünyaya tanıtmış oluruz. Hatta biraz daha ileriye baktığımızda çocuklarımız geleceğin anne ve babaları olacaklar. Ne kadar sporu seven ve yapan nesiller yetiştirirsek o kadar sağlıklı nesil yetiştirmiş oluruz. Spor bu yüzden bir ülkenin geleceğinin temel taşlarından biridir.

Bu kurum sadece sporcu yetiştirmekle kalmıyor, hedeflerini daha da yukarılara taşıyarak geleceğin uzman antrenörlerini, teknik direktörlerini, idarecilerini hatta geleceğin sağlık bakanlarını yetiştirmeyi amaçlıyorlar. Buradan da anlaşılacağı üzere bu kurum işinde oldukça tecrübeli ve hırslıdır. Geleceğin teknik adamları ya da yöneticileri işini ne kadar sever ve bu oranda işini iyi bilirse vatanına milletine o kadar hizmet etmiş olur. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. Sporda başarılar yakalamak istiyorsak uzman ve kökten yetişmiş insanlara ihtiyacımız vardır. Bu kurum içerisinde yetiştirdiği işinde uzman insanlar ve yöneticiler sayesinde bu alandaki ihtiyacı kapatmaktadır. Bu kurumun asıl amacı ve hedefi ise spora ve sporcuya hizmettir..

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Marmara Spor Akedemi Şişli Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Marmara Spor Akedemi Şişli yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Marmara Spor Akedemi Şişli İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım