YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
Jokerstore Kadıköy
İstanbul Anadolu Yakası
Müzik
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Jokerstore Müzik Dersleri ve Prova & Kayıt Stüdyoları olarak müzik eğitimi, şirketlere yönelik kurumsal müzik atölyeleri, stüdyoculuk (prova ve kayıt) ve müzik organizasyon alanında on bir yılı aşkın bir süredir faaliyet göstermekteyiz.

Firma yöneticileri üçü de profesyonel müzisyen olan Emrah Sarıtunalılar, İrem Derlen Sarıtunalılar ve Tolga Tohumcu’dur.

İlk olarak 2002 yılı Nisan ayında bir stüdyo ve davul odası ile hizmete başlayan firmamız, kısa zaman içinde büyüyerek kapasitesini iki stüdyoya çıkarmıştır.

Şubat 2004’te İstanbul’un en merkezi noktalarından Beyoğlu’nda hizmet vermeye başlayan müzik eğitim departmanımız derslerin rutin ve ticari yapıdan uzak bir sunumda, son derece sıcak ve pozitif bir diyalog eşliğinde gerçekleştiği bir ortam sunmaktadır.

Ekim 2011 itibariyle Kadıköy yakasında açılan şubemizle İstanbul’un her iki yakasında da müzik eğitimi alanında hizmet vermeye devam ediyoruz.

Jokerstore Müzik Dersleri’nde her öğrenciye dersler esnasında eğitmenlerle birebir / özel iletişim kurma olanağı sağlanmaktadır. Batı standartlarında bir müzik eğitimi verilmekte, geniş kapsamlı ders programları öğrencilerimizin müzikal eğilimleri ve kişisel özellikleri göz önünde bulundurularak hazırlanmaktadır.

İkili eğitmen sistemi ile farklı enstrümanların öğrencilerini belirli periyotlarla buluşturan ‘workshoplar’, özel ve toplu armoni dersleri ve müzik teorisi dersleri, müzik gruplarının grupça eğitmenlerle çalışma yapma imkanı, öğrencilerin dışarıda ve içeride müzikle ilgili her konuda desteklenmesi, dayanışma anlayışı, ensemble çalışmalar, şan dersi (klasik, pop, rock, jazz vokal) solfej, bas gitar, elektro gitar, klasik gitar, akustik gitar, jazz gitar, davul/bateri, perküsyon, jazz/caz piyano, klasik piyano (çocuklar ve yetişkinler için), keman (çocuklar ve yetişkinler için), viyolonsel/çello, yan flüt, saksafon, klarnet, trompet, tonmaysterlik (ses ve kayıt teknolojileri) dersleri, Ritim Atölyesi, Müzik Tarihi Atölyesi, Şarkı Söyleme Atölyesi, Repertuar Atölyesi, Şirketlere Yönelik Kurumsal Müzik Atölyeleri, Koro Atölyesi / Çalışmaları, Grup Koçluğu (Orkestra Koçluğu / Çalışmaları), Müzik Terapisi / Müzikle Tedavi ve daha birçokları... Jokerstore Müzik Dersleri'nin öğrencilerine sunduğu avantajlar arasında..

Devlet Konservatuvarları’nın Şan-Opera, Koro Şarkıcılığı, Müzikal ve her türlü Enstrümanbölümlerine, Eğitim fakültelerinin ‘Müzik Öğretmenliği’ bölümlerine,Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Haliç Üniversitesi ‘Müzik Bölümü’ giriş sınavlarına hazırlanan öğrenciler, Jokerstore Müzik Dersleri'nde bu müzik okullarının ve konservatuarların sınav sistemlerine yönelik başarı amaçlı bir eğitim alabilir ve ‘portfolyo’ çalışması yapabilirler.

İster profesyonel bir müzisyen, ister bir müzik okuluna hazırlanmak isteyen bir öğrenci, ister boş zamanlarını hobi amaçlı müzik eğitimi ile değerlendirmek isteyen bir amatör olun; birçok ileri ve yenilikçi özelliği, “Amaç Müzik’’ sloganı ile yola çıkan Jokerstore Müzik Dersleri’nde bulmanız mümkün...

Jokerstore Müzik Dersleri & Prova ve Kayıt Stüdyoları; müzik eğitimindeki ilerilikçi yaklaşımı ve hizmet anlayışı ile amatör ve profesyonel müzisyenlerle buluşmaya devam edecek...

Jokerstore Kadıköy Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Jokerstore Kadıköy Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Jokerstore Kadıköy yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Jokerstore Kadıköy İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım