YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
Fenerbahçe Yelken Okulu
İstanbul Anadolu Yakası
Yelken
Yüzme
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Türkiye'nin amatör spor branşlarına en fazla önem veren kulübü olan Fenerbahçe Spor Kulübü yelken sporunun gelişiminde de 1917 yılından itibaren öncü olan kulüpler arasındadır. Bünyesinde Türkiye'nin en iyi yelken antrenörlerini bulunduran Fenerbahçe Yelken Şubesi 2000 yılından itibaren 2000 üzerinde kişiye yelkeni sevdirmiş ve öğretmiştir. Bugün halen yarışmakta olan birçok yarış sınıfı teknelerin dümencileri Fenerbahçe Spor Kulübü  Yelken Şubesi alt yapısından yetişmiştir.

Yaz Okulumuz 2013 yılı yelken eğitimlerine  Haziran-Eylül ayları arasında yelken sporuna başlayan yeni sporcu adayları ile Fenerbahçe Kalamış koyunda  başlayacaktır, kurslarımız 7 – 12 yaş optimist sınıfı,    12 – 16 yaş laser sınıfı ve 9 – 15 yaş sörf sınıfı  çocuklara yönelik olarak hazırlanmıştır.

Eğitim programlarımız  3’ er haftalık 4 dönem halinde, haftanın 5 günü olarak gerçekleşecektir. Eğitim dönemlerimizin sonunda  yetenekli ve istekli öğrencilerimiz arasından seçim yapılarak kışın da hafta sonları antrenmanlara devam ederek, antrenörlerin değerlendirmeleri sonucu yarış takımlarımıza  lisanslı sporcu olarak katılmaya hak kazanacaklardır. Şu an 14 branşta  kulübümüz adına yarışan  Lisanslı sporcularımız  yurt içi ve yurt dışındaki birçok yarışlarda  başarılı dereceler elde etmektedir.



Yaz Okulu eğitimlerimiz  Dereağzı  Tesisleri'nde, hafta içleri 09.30 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
Yemek fiyata dahildir.
Kulüp üyelerine %20 indirim uygulanacaktır.
Servis sağlanacaktır. (Ücretimize dahil değildir)
Telefon ve mail yolu ile ön kayıt alınmaktadır.
Detaylı bilgi ve kayıt için: 216 542 92 51  yelken@fenerbahce.org
05-09 Ağustos tarihleri arasında Ramazan Bayramı nedeniyle 3. Dönem yaz okulumuz 1 hafta ara ile devam edecektir.


OPTİMİST SINIFI   :  07 – 12 YAŞ GRUBU           
LASER SINIFI        :  12 – 16 YAŞ GRUBU                         
RÜZGAR SÖRFÜ :  9 – 15 YAŞ GRUBU              

Yelken Şubesi olarak misyonumuz 3 yanı denizlerle çevrili ülkemizde deniz ve yelkeni insanlara, özellikle de çocuklara sevdirerek yelken sporunun gelişimini sağlamak ve  uluslar arası arenada ülkemizi temsil edecek sporcular yetiştirmektir. 

Sporcularımızın tamamını kendi bünyemizde yetiştiriyoruz. Yaz Kampı programlarımızla 7 – 12 yaş Optimist ve 12 – 16 yaş Laser sınıfında hiç yelken bilmeyen çocuklarımıza yelken öğretiyoruz. Yaz kampına gelen istekli ve yetenekli çocuklarımız  arasından da seçme yaparak, Kış Okulumuz bünyesinde antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Kış Okulu’ nun  sonunda lisanslı sporcu olmaya aday çocuklarımızı seçip, onları B ve C takımlarında yetiştiriyoruz ve bünyemize katıyoruz. 2012 Olimpiyatlarına bu çalışma programı doğrultusunda kendi bünyemizde yetiştirdiğimiz 2 sporcu gönderdik, 2016 Olimpiyatları’ na 3 sporcu gönderme hedefi ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden yetişen sporcularımız kulübümüzü ve ülkemizi yurt içi ve yurt dışında başarı ile temsil ediyorlar; sayısız Türkiye, Avrupa, Balkan ve Dünya Şampiyonlukları ile bizleri gururlandırıyorlar. 

2007 senesi itibariyle sportif aktivitelerimizin yanı sıra yetişkinlere de yelkeni sevdirmek için yelken şubemiz bünyesinde  Bireysel ve Kurumsal Eğitimler vermeye başladık. Bu doğrultuda Garanti Bankası, Vodafone, Ford Otosan, Boğaziçi Üniversitesi, Citibank, Roche İlaçları, Migros gibi Türkiye’ nin sayılı firmalarına yelken eğitimi verdik ve vermeye devam ediyoruz. Yılda yaklaşık 600 – 700 yetişkini de bu aktivitelerle yelkenle tanıştırıyoruz. 

BİREYSEL YELKEN EĞİTİMLERİ
Yelken Eğitimlerimiz 12 ay boyunca, haftanın 7 günü, 09.00 – 20.00 saatleri arasında, günde 2 saat denize çıkacağınız şekilde, sizin istediğiniz gün ve saatlerde rezervasyon sistemi ile düzenlenmektedir. Eğitimlere FB Spor Kulübü Dereağzı Tesisleri’ nden çıkıyoruz. Eğitimler Kalamış – Moda – Adalar parkurunda veriliyor.

Temel Yelken Eğitimi
10 saat pratik eğitim / 1 saat teorik eğitim / 1 saat pratik test

Amaç
Yelkene yeni başlayan ya da tecrübesi çok az olan öğrencilerimize, bir yelkenli tekneyi yelkenle kullanma becerisinin kazandırılması.

Eğitim Teknesi
Eğitim amaçlı dizayn edilmiş Gorbon 6,20 , Cheese 6,5 veya BENETEAU 25

Kurs Öncesi Deneyim
Herhangi bir deneyim gerekmemektedir.

Bir Sonraki Adım
Temel sertifikaya sahip öğrencilerimiz İleri sertifika programımıza katılma hakkı kazanırlar.
Yelkencilik bilgisine önceden sahip olan kişiler eğitmenlerimiz tarafından Temel beceriyi ölçme testine alınarak, başarılı olmaları halinde İleri eğitimimizden başlama hakkı kazanırlar.

İleri Yelken Eğitimi
10 saat pratik eğitim / 1 saat teorik eğitim / 1 saat pratik test

Amaç

Eğitmene ihtiyaç duymaksızın, yelkenli bir tekneyle denize açılma, tekneyi balonla performanslı kullanma, acil durumlara müdahale edebilme yeteneğinin kazandırıldığı eğitim programıdır.

Eğitim Teknesi
Eğitim amaçlı dizayn edilmiş Gorbon 6,20 , Cheese 6,5 veya BENETEAU 25

Kurs Öncesi Deneyim
Temel sertifika veya dengi bir sertifika sahibi olmak.

Bir Sonraki Adım
İleri sertifika sahibi öğrencilerimiz, günübirlik veya uzun gezilerimize katılarak bilgilerini taze tutabilirler, tekne parkurumuzdaki teknelerle tecrübelerini arttırabilirler, FB Yelken Takımı ile yarışlara katılabilirler.

Rüzgar Sörfü Eğitimi
Eğitimler hafta içi ve hafta sonu katılımcıların istedikleri gün ve saatler doğrultusunda rezervasyon sistemi ile düzenleniyor. Eğitimlere Faruk Ilgaz veya Dereağzı Tesislerimiz’ den çıkılıyor. Eğitimler günde 1 veya 2 saatlik periyodlar halinde rezervasyon sistemi ile düzenleniyor.

Çalışmalarımız ile ilgili daha detaylı bilgi almak için bizleri arayabilirsiniz.

Fenerbahçe Yelken Okulu Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Fenerbahçe Yelken Okulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Yelken Okulu  yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Fenerbahçe Yelken Okulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım