YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
Dostluk Spor Kulübü
İstanbul Avrupa Yakası
Basketbol
Voleybol
Yüzme
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Bizde erkekler kadar bu işi yaparız” diyen, Moda’lı bir grup genç kız “Futbol Kulübü Derneği” ve Dostluk Spor Kulübünü kurdular.(19 Nisan 1973)

Uzun yıllar sadece futbol takımı olarak hizmet veren Dostluk Spor Kulübü 1999 tarihinde Basketbol, Yüzme, Voleybol ve Tenis branşlarını da bünyesine kattı. Çeşitli başarılara imza atan Dostluk Spor Kulübü Futbol ve diğer branşlarda günümüzde halen onurlu ve başarılı mevcudiyetini korumaktadır.Dostluk Spor Kulübü olarak 2000 yılı itibariyle faaliyet gösterdiği branşında birçok başarıya imza atmıştır. Bu başarılarından dolayı birinci lig takımlarına ve milli takımlara birçok sporcu vermiştir. Dostluk Spor Kulübü halen çalışmalarını Bakırköy ilçesinde sürdürmektedir.

Dostlukspor bünyesinden çıkardığı milli oyuncularla basketbol, futbol, voleybol, yüzme branşlarında ülkemize hizmet etmiş ve spor camiasında ‘’sporcu fabrikası’’ gibi çok değerli bir unvan kazanmıştır. Yönetim mekanizmasında barındırdığı önemli sporcu geçmişi olan yöneticileriyle, antrenörleriyle, alt yapıya büyük önem vermiştir. Yetiştirdiği birçok sporcuyu branşlarının dev takımlarına vererek onların kariyerlerinde en güçlü basamak olmuştur.

Dostlukspor, kurulduğu yıldan itibaren 90’lı yıllara kadar bayan futbolla adını duyurmuş ve Türk sporuna hizmet etmiştir. Daha sonra kurduğu basketbol branşıyla, bayan basketbol ve erkek basketbolda günümüze kadar değerli oyuncular yetiştirmiştir. Dostlukspor’un basketboldaki başarıların ve alt yapıdaki üstün becerisinin altında yatan sır, yetenekli antrenörlerinin varlığıdır. Oyunculuk döneminde başta Galatasaray olmak üzere, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi dev kulüplerde forma giymiş, başarılara imza atmış olan şuanın deneyimli antrenörü ve Dostlukspor Kulübü’nün başkanı Mahmut Güngör, yılların antrenörlük ve spor okulu işletmeciliği ve hocalığı deneyimiyle ülke sporuna yetenekli, zeki ve ahlaklı sporcular yetiştirmektedir. Mahmut Güngör, özellikle Bakırköyspor basketbol antrenörlüğü döneminde birçok başarıya imza atmış ve takımına şampiyonluklar kazandırmıştır.

 

Dostluk Spor Kulübü Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Dostluk Spor Kulübü Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Dostluk Spor Kulübü yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Dostluk Spor Kulübü İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım