YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
Brazilian Soccer Schools
İstanbul Anadolu Yakası
Futbol
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Brezilyalı gibi oynamayı öğren!

Brezilya Futbol Okulları, 5-16 yaş arası çocuk ve gençlere en iyi futbol eğitimini verebilmek için kurulmuştur. Oyunun daha beceri dolu oynanması, eğlenceli olması ve göze hoş gelmesi en büyük tutkumuzdur.

BSS organizasyonunun, İngiltere merkez olmak üzere Dünya’nın dört bir yanında, 30’u aşkın ülkede futbol okulları bulunmaktadır ve hızla büyümektedir.

Akademik olarak kanıtlanmış ve başarısı denenmiş bir yaklaşım kullanarak futbolu her yönü ile kapsar. Programımız çocukların futbolu eğlenerek ve severek oynamalarını sağlamaktadır.

Brazilian Soccer Schools® mükemmel futbolcuları yetiştirmek için bir platform oluşturmayı kendine amaç edinmiştir.

BSS eğitim sistemi futbolda çabuk düşünmeyi ve çabuk oynamayı öğreten Futebol de Salão'yu (Brezilya Salon Futbolu) temel alır. Futebol de Salão, Zico, Ronaldinho ve Alex de Souza gibi onlarca büyük yıldızın futbola başladığı oyundur. Hatta bu oyuncuların büyük çoğunluğu 14-15 yaşlarına kadar normal futbol oynamamıştır.

Eğitim programamızı çocuklar için aşağıdaki yararları sağlar:

  • Tüm çocukları aktif tutar ve her çocuğun kendi hızında ilerlemesini sağlar.
  • Küçük Futebol de Salão topunu kontrol etmek daha kolaydır ve mükemmel bir güven kazandırır.
  • Eğlenceli ve heyecan vericidir. Gözle görülür ilerleme sağlar ve her kabiliyette çocuk üzerinde sonuç verir. 
  • Antrenmanlar denge, ritim, koordinasyon, hızlı ve güçlü hareket kabiliyetini destekler.
  • Müziğin (samba) kullanımı her yaşta kız ve erkek çocuk için eğlenceli bir çalışma ortamı yaratıp hızlı bir gelişim sağlar.

Brazilian Soccer Schools Fiyatları

EĞİTİM

Brazilian Soccer Schools geleneksel futbol altyapı sistemlerinden pek çok fark ile ayrılır. BSS yöntemleri ile tanışmış öğrenci ve velilerin de tespit ettikleri bu farklar çocukların futbol eğitiminde benzersiz bir sistem oluşturmaktadır.

"Amaç Brezilya’yı kopyalamak değil. Bu anlamsız olurdu. Daha iyisini yapmak." Simon Darcy Clifford

Futebol de Salão ve Topu

1930’lu yıllarda Güney Amerika’da doğmuştur. Önceleri hentbol topu ile sert zeminde oynanmaya başlamış kısa sürede kıtada popüler olmuştur. Brezilya’da ise bu popülerlik en üst noktaya ulaşmış 50’liler de kuralları ve turnuvaları resmiyet kazanmıştır.

Oyun 2 numaralı top ile standart haline kavuşmuş, hemen tüm büyük Brezilya’lı oyuncuların futbolu öğrendiği platform halini almıştır. 

"Futebol de Salão futbolun temel taşıdır." Alex de Souza

80’lerde ise FIFA oyunun popülerliğinden etkilenerek bünyesine almış ancak bu küçük top televizyonda görülemeyeceği gerekçesi ile değiştirilmiş ve 4 numara toplar ile yola devam edilmiştir. Böylece dar alan futbolunun İspanyol versiyonu ‘futsal’ (Anlam itibariyle Futebol de Salão ile aynı yani Salon Futbolu demektir.) FIFA tarafından kullanılmaya başlanmıştır. 

Bu değişiklik  genç oyuncuların gelişim için değil,  televizyon gelirleri düşüncesi ile yapılmıştır.  Neyse ki Brezilya’da çocuklar 90’ların ortalarına kadar küçük toplar ile futbol eğitimi almaya devam etmiştir.

"Futebol de Salão gerçekten futbola başladığım oyundur. Bu aşık olduğum ve çok eğlendiğim oyunun geri dönüşü ICFDS ve Brazilian Soccer Schools sayesinde gerçekleşebilir." Ronaldo

Tüm Yıla Yayınlan Müfredat ve Brazilian Soccer Schools Arkasındaki Bilim

Beceri edinimi futbol için esastır. Oyuncuların futbol eğitim yaşamı boyunca sürekli yeni beceriler geliştirmek ve mevcut olanları iyileştirmek için çalışıyoruz. Futbolda başarı oyuncuların algısal, bilişsel veya motor becerilerinin gelişimine bağlıdır.

Bu çerçevede Brazilian Soccer Schools sezonluk değil tüm yılı kapsayan bir müfredat ile çalışır. Her ayın ağırlık konusu tıpkı okul müfredatları gibi önceden belirlenmiştir.

Aşağıdaki rakamlar İngiliz Futbol Federasyonu (FA) ve FIFA spor bilimleri bölümlerinden edinilmiştir. Bu istatistikler Brazilian Soccer Schools eğitim metodolojisinin bir bölümünü açıklamaya yardımcı olur.

Alıştırma, tekrarlama ve ilerleme Brazilian Soccer Schools müfredatının merkezinde yer alır. Topa dokunma sayısı ham bir ölçü olabilir ancak oyuna özgü dokunma sayısı beceri edinme için temel oluşturmaktadır. Brazilian Soccer Schools olarak Futebol de Salão kullanmamızın nedenleri vardır ve bu bulgular Futebol de Salão’nun normal futbol için en iyi geliştirme ortamı olduğunu tartışmasız onaylar:

Topun oyunda kalma süresi: Futebol de Salão sadece geleneksel İngiliz 5’e 5 oyununda daha fazladır ki bu oyunda sahayı çevreleyen sınırlar duvarlar ile kaplıdır. Bir Futebol de Salão oyuncusu top ile daha fazla zaman geçirmekte ve bu Futsal, 7’ye 7 yada 11’e 11 oynan oyunlardan çok daha büyük aerobik ve anaerobik faydalar doğurmaktadır. Newcastle Northumbria Üniversitesi (2001) tarafından yapılan bir araştırma bu bulguyu desteklemektedir. Üniversitenin araştırma sonuçlarına göre aerobik ve anaerobik yoğunluk bakımından 1 BSS antrenmanı 8 İngiliz profesyonel akademi anternmanı ile ancak karşılanabilmektedir.

 

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Brazilian Soccer Schools Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Brazilian Soccer Schools yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Brazilian Soccer Schools İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım