YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Vizyon Koleji Bahçeşehir İlkokulu Ortaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
İngilizce
İspanyolcaYabancı Dil
2015 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

Vizyon Koleji Bahçeşehir
 

Vizyon Koleji eğitim sektöründe edindiğimiz 20 yıllık birikimin ve deneyimin ürünü olarak, ''Türkiye kadar güzel bir gençlik yetiştirmek'' idealiyle kuruldu.

Nitelikli bir eğitim için gerekli tüm altyapının eksiksiz sağlandığı, güçlü eğitimci kadrosu ve teknolojik okul konseptiyle Vizyon Kolejini Türkiye'ye özgün bir eğitim modeli kazandıracak biçimde hayata geçirdik.

Her öğrencimizin saygın bir birey olarak hayata hazırlanması için eğitim alanında gerekli tüm olanakları sağlarken, milli ve evrensel değerler konusunda duyarlılığı gelişmiş, sorgulayan, özgüveni yüksek mezunlar verecek atmosferi de hazırladık.

Vizyon Koleji öğrencileri anaokulundan liseye kadar akademik, sanatsal ve sportif alanlarda okulumuzda elde ettikleri bilgi, beceri ve değerlerle onları yaşam boyu başarıya taşıyacak bir vizyona da sahip olacaklar.

Vizyon Kolejinde ortaya koyduğumuz nitelikli, ilkeli ve özgür okulculuk anlayışıyla, dünya vatandaşı olmaya aday, teknolojiyi etkin biçimde kullanan, İngilizce konuşabilen, özgüveni yüksek, sanat ve sporla iç içe, doğaya karşı duyarlı bir nesli ülkemize kazandıracağız.

Eğitimcisiyle, velisi ve çalışanlarıyla bütünleşmiş, başarıya odaklanmış ve başarıyı sağlayacak azim ve kararlılığa sahip bir kurumsal yapıyı hayata geçiren Vizyon Koleji Yönetim Kurulu adına tüm öğrencilerimize "yaşam boyu başarı" dilerim.

CEM ARITULUK
Dilbilimci,
Yönetim Kurulu Başkanı & CEO

 

VİZYON KOLEJİ BAHÇEŞEHİR İLKOKULU & ORTAOKULU

 

İlkokul yılları çocukların geleceğini şekillendiren fiziksel ve zihinsel gelişmelerin yaşandığı, potansiyel ve yeteneklerin belirmeye başladığı yıllardır. Bu bağlamda ilkokul, Vizyon Koleji için sadece ortaokula öğrenci hazırlayan bir öğrenim basamağı olmaktan çok daha fazlasını ifade eder. Vizyon Koleji ilkokul planlamasında öğrencilerin davranışlarına ve ilerideki yaşamlarına ışık tutacak bilgi, beceri, tutum ve davranışları; teknolojiyle iç içe yaşayarak küçük yaştan itibaren kazanmaları hedeflenir. Okulumuzda ayrıca öğrencilerimizin akademik, sosyal ve sanatsal potansiyellerini ortaya çıkaran çalışmalarla, sağlıklı beden gelişimi ve spor kültürü oluşmasını sağlayan spor aktiviteleriyle, toplumda öne çıkabilecek becerilere sahip bireyler olarak yetişmeleri için programlar hazırlanır.
 

Potansiyel Odaklı Eğitim Modeli ( POEM)

 

Her çocuk bir bireydir ve her bireyin kendine has ‘’potansiyelleri’’ ve ‘’öğrenme stili’ vardır. Toplumda çok başarılı ve mutlu olarak kabul ve takdir edilen kişilerin çoğunun hikayesinde basit bir detay görülür. Bu kişiler doğal olarak sahip oldukları ‘’doğru potansiyeller’’ üzerinde yoğunlaşan, bu potansiyeller üzerinde çalışmaya motive olan ya da motive edilen kişilerdir. Böylesi bir eğitim alma olanağı bulan kişiler, hem severek yaptıkları ve başarılı oldukları işten hem de yaşam kalitelerinden haz duyarlar.


Vizyon Kolejinde anaokulundan 12. sınıfa kadar, aktif öğrenme kuramı tabanlı, öğrenme stilleri ve çoklu zeka kuramları ile zenginleştirilmiş olan Potansiyel Odaklı Eğitim Modeli ( POEM) uygulanır. Aktif öğrenme genel anlamı ile öğrencilerin aktif olduğu öğrenme durumudur. Öğrenen, öğrenme sürecinde aktif olarak bulunur, kendi öğrenmesini yönlendirir, yüksek düşünme ve karar verme becerilerini kullanır ve diğer öğrenenlerle iş birliği içinde olur. Öğretmen ise bu süreçte öğrenmeyi kolaylaştıran ve öğrencileriyle beraber öğrenen kişi konumundadır.
 


Teknoloji destekli interaktif eğitim aktif öğrenmeyi sağlıyor.
 

Vizyon Koleji eğitimde teknolojinin etkin kullanımın önemini savunan bir eğitim anlayışına sahiptir. Bu nedenle internet ve multimedya donanımlı dersliklerimzde, akıllı tahta (e-board) teknolojisi, tablet ve interaktif ders içerikleri aktif olarak kullanılır. Vizyon Koleji teknolojinin eğitime uygulanması kapsamında altyapısı ve ders içerikleri Türkiye’nin en büyük eğitim ve bilgi teknolojileri şirketi olan SEBİT tarafından organize edilmektedir. Bu kapsamda Vizyon Koleji SEBİT PROJECT SCHOOL akreditasyonuna sahip ilk ve tek okuldur.

 

Vizyon Koleji demek İngilizce konuşmak demektir!

 

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı haftalık ders saati çizelgesine göre zorunlu ders saatleri ilkokul 1. sınıfta 26, ilkokul 2. ve 3. sınıflarda 28'er, ilkokul 4. sınıfta ise 30 saattir. Okulumuzda haftada 40 saat ders yapılır. Birinci sınıftan başlayarak öğrencilerimiz haftada 10 saat uygulamalı İngilizce dersi alırlar. Sadece Vizyon Kolejinde uygulanmakta olan FLEXA yabancı dil öğretim modeli ile öğrencilerimiz, iletişim odaklı yoğunlaştırılmış interaktif ingilizce eğitimi alırlar. Yoğunlaştırılmış İngilizce konuşma eğitimi Vizyon Kolejinde tüm kademelerde uygulanır.

 

Ölçme ve değerlendirme çalışmaları ile başarıyı alışkanlık haline getirmeyi hedefliyoruz.

 

Okulumuzda öğrencilerimizin gelişimleri büyük bir özenle takip edilir. Öğrenmeyle değerlendirmenin iç içe olduğu ölçme ve değerlendirme çalışmalarına öğrencilerimiz de etkin olarak katılırlar. Öğrencilerimizin yaptığı her çalışma rubrikler, gözlem kayıtları, kontrol listeleri, kavram haritaları, portfolyo, boşluk doldurma, eşleme, açık uçlu sorularla hazırlanmış testler gibi alternatif araçlarla değerlendirilir. Bu değerlendirme sonuçları, ünite sonu gelişim karnesi olarak velilerimize düzenli olarak gönderilir. Ayrıca velilerimize her ay uygulanan programlarla ilgili ayrıntılı bilgi içeren bilgiler gönderilir. Bu çalışmalarla okul ve veli arasında iletişimin daha güçlenmesi hedeflenir.

 

Etkin rehberlik çalışmaları eğitim ve öğretimin niteliğini yükseltiyor.

 

Öğrencilerin temel sosyal becerileri ve bilişsel becerilerini keşfedip geliştirmeye, özgüven ve sorun çözme becerilerini kazandırmaya yönelik çalışmalar psikolojik danışmanlık ve rehberlik birimimizce yürütülür. Bu çalışmalar ile ayrıca öğrencilerimize kişisel hedeflerini belirleme ve gerçekleştirmeleri için yardımcı olunur, gelecekleri için karar almalarında yol gösterilir. Etkin zaman kullanımı ve verimli ders çalışma yollarının aktarılması ile öğrencilerimizin akademik gelişimleri de desteklenir. Aile-okul işbirliği kapsamında yapılan paylaşım toplantıları, aile okulu ve seminer programlarıyla gerek öğrencilere, gerekse ailelere yönlendirme çalışmalarında bulunulur.

 

Vizyon Koleji Bahçeşehir İlkokulu Ortaokulu Fiyatları

EĞİTİM

Vizyon Koleji Bahçeşehir

Ort. Sınıf Mevcudu 20

FİZİKSEL İMKANLAR

Akıllı Sınıf
Akıllı Tahta
Bahçe
Bilgisayar Laboratuvarı
Bilim Müzesi ve Bilim Atölyesi
Cep Sineması
Çok Amaçlı Salon
Dans Dersliği
Fen ve İnnovasyon Laboratuvarı
Görsel Sanatlar Atölyesi
Kapalı Havuz
Kapalı Spor Salonu
Kütüphane
Müzik Atölyesi
Oyun Parkı
Tenis Kortu
Yemekhane

FOTO/VİDEO

YEMEK

Vizyon Koleji kampüsünde tüm yemekler, özel olarak tasarlanmış olan mutfağımızda, profesyonel aşçılar tarafından hazırlanmakta ve servis edilmektedir. Yemek listeleri beslenme uzmanımız tarafından, yaş gruplarına uygun olarak, dengeli ve sağlıklı beslenme anlayışıyla oluşturulur. Tüm yemeklerde birinci sınıf, markalı, ve helal sertifikalı malzemeler kullanılmaktadır.

Yemek listeleri beslenme uzmanımız tarafından aylık olarak hazırlanmakta ve güncellenmektedir. Öğrencilere sunulacak olan yemek içeriklerini buradan düzenli olarak takip edebilirsiniz.

Organik Beslenme

Vizyon Koleji Bahçeşehir İlkokulu Ortaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Vizyon Koleji Bahçeşehir İlkokulu Ortaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Vizyon Koleji Bahçeşehir İlkokulu Ortaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN

ETİKETLER

 
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım