YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
İlk Emir İlkokulu Ortaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
-
Yabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

Özel İlk Emir İlkokulu Ortaokulu

Vizyon ve Hedeflerimiz

İnsanlık tarihine bir göz attığımızda, büyük medeniyetlerin temel taşlarını, üstün zeka ve yetenekteki bireylerin önderliğinde gelişen; ilim, teknik, düşünce ve benzeri alanlarda erişilen başarıların oluşturduğunu görüyoruz.

Nitekim kendi tarihimize baktığımızda, ecdadımızın ENDERUN eğitim sistemiyle üstün zekalı/yetenekli talebelere yönelik zamanın en mükemmel eğitimini verdiğini, bu sayede güçlü, şahsiyetli, sağlam karakterli, üst düzey analitik düşünebilen devlet erkanı (Sadrazam, Vezir, Beylerbeyi, Sancakbeyi) yetiştirdiğini ve asırlar boyunca Osmanlı Devletini bu idari mekanizmayla yönettiğini ve dünyaya hükmettiğini biliyoruz.

Yükselme dönemlerindeki MEDRESE sistemi, yıl bitirmeye değil, kitap ve ders bitirmeye ayarlanarak, HALAKA usulüyle ders müzakeresini esas almış, başarıyı tescilleyen talebesine icazetini takdim etmiş, boşuna zaman kaybına asla müsaade etmemiştir.

Ülkemizde bu gün gelinen aşamada, Milli Eğitim Bakanlığımız, mevcut eğitim sisteminin üzerinde, farklı bir bakış açısıyla, son on yıldır üstün zekalı/yetenekli öğrencilere yönelik stratejik çalışmalar yapmış, dünyadaki bu konuya ait uygulamaları doğru okumuş, bu meyanda oluşturulacak sistemin temellerini atmaya başlamıştır. Başta, büyük şehirler olmak üzere yurdun dört bir yanında BİLSEM’ler (Bilim Sanat Eğitim Merkezleri) bu çalışmanın ilk meyveleridir.

İşte bu gelişmelerden hareketle, ALBAYRAK VAKFI olarak, üstün zekalı ve yeteneklilere yönelik; güncellenmiş ve çok özel bir EĞİTİM sisteminin hayata geçirilmesi gerektiğine inanıyoruz.

Düşünce zenginliği ve ufkuyla batıda Rönesans’ın başlamasına zemin teşkil etmiş İslam Tefekkür birikimi bir tarafta dururken, yaklaşık son iki asırdır dünyaya ışık vermek şöyle dursun, kendi iç meselelerini çözemez hale gelen Müslümanların; İmam-ı Âzam Ebu Hanife, İmam Şafi, İmam-ı Hambel ve İmam-ı Malik gibi orijinal hukuk metodolojisini oluşturup zamanın idrakine sunabilecek İSLAM ALİMLERİNE, Gazali, Biruni, Farabi, İbn-i Sina, İbn-i Heysem, İbn-i Rüşd, gibi bütün insanlığın problemlerini müsbet yönde çözmeye yardımcı olacak MÜSLÜMAN İLİM ADAMLARI ve MÜTEFEKKİRLERİNE ihtiyaçları vardır.

Bu gaye ve üst düzey sorumluluk bilinciyle, asrın alim ve mütefekkirlerini yetiştirmek üzere ALBAYRAK VAKFI olarak İLK EMİR KOLEJİ projemizi hayata geçiriyoruz.

MİSYONUMUZ

Ülkemiz başta olmak üzere, tüm islam alemindeki ÜSTÜN ZEKALI/YETENEKLİ (dahi) çocukların kabiliyet ve özelliklerini iyi tanımlayarak, sahip oldukları potansiyellerini kullanmalarında tüm imkanları seferber ederek, çağın en gelişmiş eğitim metotları ve eğitim teknolojisi donanımlarıyla destekleyerek, özgür iradesini araştırmacı ruhuyla perçinleyen,, ahlak ve estetik değerlere sahip , geleceğin İSLAM ALİMLERİNİ ve MÜSLÜMAN BİLİM ADAMLARINI yetiştirmektir

VİZYONUMUZ

Misyon ve değer yargılarımıza uygun kriterlerle seçerek alacağımız üstün zekalı öğrencilerin zeka ve yeteneklerine uygun, farklılaştırılmış ve zenginleştirilmiş müfredat ve bu müfredatı hedeflenen kalitede işleyecek akademik birikim ve uygulama uzmanlığına sahip eğitim kadrosuyla, ÖZEL ve ESNEK bir eğitim veren dünya standartlarında bir kurum haline gelmektir.

 

İlk Emir İlkokulu Ortaokulu Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

İlk Emir İlkokulu Ortaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

İlk Emir İlkokulu Ortaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

İlk Emir İlkokulu Ortaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım