YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Beylikdüzü Aydınlar İlkokulu Ortaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
-
Yabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

Özel Beylikdüzü Aydınlar İlkokulu Ortaokulu

Misyonumuz

“Atatürk ilke ve devrimlerine “bağlı , ulusal ve evrensel değerleri benimseyen akademik ve sosyal gelişimi aynı ölçüde  önemseyen ,öğrenmeyi hedefleyen başarılı onurlu ve mutlu aydın bireyler yetiştirmektir.

 

Vizyonumuz

Türk Eğitim Sistemine değer katan; akılcı ,çağdaş ve dinamik yapısıyla hedeflerini gerçekleştiren ve Türk Eğitim sisteminin üyesi olmaktan gurur duyulan ,alanında önder bir eğitim kurumu olmaktır.

Beylikdüzü Aydınlar İlkokulu Ortaokulu Fiyatları

EĞİTİM

Aydınlar kolejinde öğrenmeyi öğreten, öğrencilerin yaratıcılıklarını ortaya çıkaran, bireysel farklılıkları geliştiren, öğrenmeyi zor olmaktan çıkarıp kolaylaştıran ve zevkli hale getiren, proje tabanlı modern öğretim yöntemleri benimsenmiştir. Eğitim ve öğretim programı öğrencilerin akademik, sosyal, kültürel, fiziksel gelişimleri ve bireysel farklılıkları göz önünde bulundurularak yapılandırılır.

Beylikdüzü Aydınlar Koleji öğrencileri; araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen, risk alan, bilgili, prensipli, duyarlı, açık fikirli, öz güveni gelişmiş, iletişim becerileri yüksek bireyler olarak yetişirler. Beylikdüzü Aydınlar Koleji’nde İlk Yıllar Programı (Primary Years Programme: PYP), Milli Eğitim Bakanlığı Müfredat Programı esas alınarak uygulanır. Öğrenciler portfolyo sunumları ile o yıl öğrendikleri yeni bilgi ve becerilerini aileleri ile paylaşırlar. Beylikdüzü Aydınlar Koleji öğrencileri 4. sınıf sonunda düzenlenen PYP Sergi Ünitesi’nde gerçek hayat konularını ve problemlerini tespit eder, bu konularla ilgili yaptıkları araştırmaları ve çözüm önerilerini okul topluluğuna sunarlar.

Çağdaş eğitim-öğretim ortamında öğrencileri çağın ötesine taşıyacak tüm etkinliklerin uygulanmasına olanak sağlayan en son teknoloji ile donatılan sınıflarda, dokunmatik LED ekranlı ve bilgisayarlı akıllı tahtalar bulunur.

Öğrenciler, çağdaş ve bilimsel gelişmeler doğrultusunda düzenlenen laboratuvarlar, sanat ve müzik atölyeleri, açık raf sistemli kütüphane ve bilgisayar destekli araştırma odaları, spor ve kültür kompleksi, yarı olimpik yüzme havuzu, açık hava spor alanları ile bilgi ve sosyal gereksinimlerini hızlı ve doğru bir şekilde karşılayabilecekleri geniş, ferah bir ortamda öğrenimlerini sürdürürler.

Temel bilgi ve becerilerin kazandırıldığı ilkokulda “Anadil Öğretimi” ne özel bir önem verilir. Bu amaçla yapılan kitap okuma, yorumlama, analiz etme ve yazma çalışmaları, müfredatta önemli bir yer tutar. Beylikdüzü Aydınlar Koleji’nde yabancı dil bir ders değil yaşam biçimi olarak algılanır. Türk ve yabancı öğretmen kadrosuyla yabancı dil eğitimi her seviyede yoğun bir program takip edilerek uygulanır.

Eğitim-öğretim uygulamalarının her aşamasında velilerle etkin bir işbirliği sağlanır. Düzenlenen seminer, toplantı ve konferanslarla veli eğitimleri gerçekleştirilir. Rehberlik Birimimiz, öğrencilerin bireysel gelişimlerini ve farklılıklarını izler, yaş dönemlerine bağlı olarak yaşanabilecek sorunları önceden engellemeyi ve doğru davranışların edinilmesini hedefler.

 

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Beylikdüzü Aydınlar İlkokulu Ortaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Beylikdüzü Aydınlar İlkokulu Ortaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Beylikdüzü Aydınlar İlkokulu Ortaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım