YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN

Üç Renk Kolejleri Maltepe İlkokulu Ortaokulu

İstanbul Anadolu Yakası
İngilizce
Almanca
İspanyolca
RusçaYabancı Dil
2016 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

Üç Renk Koleji Maltepe İlkokulu Ortaokulu

 

Üç Renk Kolejleri, Ulu Önder Atatürk'ün ilke ve inkilapları doğrultusunda, "Geleceğin Okulu" öğretisini kendine yol gösterici edinerek, topluma fayda sağlayan, insanlara lider ruhlu ve toplum nezdinde örnek bireyler olmasını sağlamayı amaç edinmiş eğitim kurumudur.

 

VİZYONUMUZ

 

Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

 

MİSYONUMUZ

 

Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

 

DEĞERLERİMİZ

 

Mutlu, sağlıklı, özgüvenli, başarılı, araştıran-sorgulayan, yaratıcı, öz disiplin sahibi, ulusal ve uluslararası değerleri kavrayıp benimsemiş, insan haklarına saygılı, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, diğer insanların gereksinimlerine ve çevresel konulara duyarlı, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş bireyler yetiştiririz.


Öğrencilerimizin bireyselliğini önemser, onları her yönüyle tanır, onların çok yönlü gelişimlerini hedefleriz.


Öğrencilerimize ana dilimizin yanı sıra İngilizce ve ikinci yabancı dili de, sosyal ve akademik yaşamlarında doğru ve etkin olarak kullanabilecekleri düzeyde öğretiriz.


Sahip olduğumuz eğitim kurumları ile eğitimin sürekliliği ilkesini gerçekleştiririz.


Sunacağımız eğitimin kalitesinin, çalışanlarımızın kalitesi ile başladığına inanan bir kurum olarak; kurumlarımızda adil, güvenli, sevgi, saygı, açık iletişim ve empatik yaklaşıma dayalı insan ilişkilerini önemseriz.


Üç Renk Kolejleri eğitim kadrosu ve çalışanları olarak özverili çalışmayı, sürekli gelişmeyi, işbirliği ve dayanışma içinde olmayı ve olumlu bir kurum iklimi oluşturmayı önemseriz.


Çalışanlarımızın yenilikçi görüşlerine değer verir, gelişimlerini destekler, başarılarını takdir ederiz.


Kişisel ve toplumsal sorumlulukları almaya her zaman gönüllüyüz ve bunun ülke için taşıdığı önemin bilincindeyiz.


Ulusal ve uluslararası değerleri özümseyip bütünleştirir, bunların ışığında yeni değerlerin geliştirilmesinde model oluruz.


Bilim, kültür, sanat ve spor etkinliklerine, ulusal ve uluslararası düzeyde katılmak ve bu etkinliklerde başarılı olmak öncelikli hedeflerimizdendir.

 

Üç Renk Koleji ilkokul, ortaokul ücretleri, taban puanları, fiyatlar, bursluluk sınavı başvurusu ve okuldan randevu almak için sağdaki formu doldurunuz.

Üç Renk Kolejleri Maltepe İlkokulu Ortaokulu Fiyatları

EĞİTİM

İyi yabancı dil eğitimi

 

Ortaokulda haftada 10 saat, Lise hazırlık sınıfında 25 saat, diğer sınıflarımızda 10 saat İngilizce eğitimi alan öğrencilerimize, Almanca,Rusça, İspanyolca dillerini 2. ek yabancı dil olarak öğrenmelerine imkan sunuyoruz.

 

Öğrenci değişim programı sayesinde Almanya-Hollanda-Belarus ve İspanya ya göndererek hem kültürel anlamda hem yabancı dillerini geliştirmeleri anlamında kazanım sağlamalarını amaçlıyoruz.

 

Çocuğunuzun Yeteneklerini Keşfedin

 

Her öğrencimizin üye olabileceği sosyal öğrenci kulüplerimizle (yemek kulübü, modern dans kulübü, zeka oyunları kulübü, spor oyunları klubü gibi) yeteneklerini keşfetmelerini sağlıyoruz.

 

TEOG'a Hazırlık

 

Liseye hazırlık olarak düşünülen ortaöğretim okul yaşantısında, öğrencilerin hedeflerine emin adımlarla yürümelerine ortam ve olanak sağlayan eğitim sistemi olmalıdır. Üniversite başarısı ise bir lisenin başarısını gösterir. İyi bir lise tercihinde amaç, doğru üniversiteye yerleşmektir. Okulun bu süreci destekleme adına yaptığı çalışmalar, öğrenci danışmanlık sistemi, etütler, sınavlar, sistematik geri bildirim ve doğru kariyer yönlendirmesi çok önemlidir.

 

Öğrencilerimizi hafta içi ders çıkış sonrası ve hafta sonu etüd programları ve hazırlık kurslarıyla destekliyoruz.

 

 

Ort. Sınıf Mevcudu 16

FİZİKSEL İMKANLAR

 

Fiziki yapının yeterliliği eğitimin kalitesini arttırmaktadır. Öğrencinin derslerde öğretmenle daha fazla akademik temasta bulunabilmesi adına sınıflar kalabalık olmamalıdır. Öğrencinin öğrendiğini uygulayıp pekiştirebileceği laboratuvarlar olmalıdır. Derslikler konforlu yüksek tavanlı ferah ve ışık alan odalar olmalıdır. Öğrencilerin sosyal özelliklerini geliştirebileceği sanat ve spor alanlarının olması iyi bir eğitim için çok önemlidir. 

 

 

Dersliklerimiz 24 öğrenci kapasitelidir. Tüm dersliklerimizde, derslerimiz teknolojinin ulaştığı en yüksek noktada, etkileşimli, görsel ve işitsel araçlarla destekli biçimde işlenmektedir. Okulumuzda Fizik, Kimya ve Biyoloji branşlarına ait laboratuarlar bulunmaktadır. Bu branşlara ait dersler, ağırlıklı olarak laboratuar ortamında işlenmektedir. Laboratuarlarımız çağdaş deney araçları ve derse yardımcı materyalden oluşmaktadır. Okul kütüphanemiz çağdaş bir ders çalışma, okuma ve dinlenme alanı olarak tasarlanmıştır. Okulumuzun kütüphanesinde, öğrencilerimizin sessiz ve rahat bir ortamda ders çalışabilmeleri, ödevlerini yapabilmeleri, projelerini yürütebilmeleri için gereken altyapı sağlanmıştır. Okulumuzda toplantı, seminer, hizmet içi eğitim, konferans gibi etkinlikler toplantı salonmuzda yapılmaktadır. Ses sistemleri ile donatılmış salonumuzda, öğrencilerimize bilgilendirici toplantılar yapılmakta; velilerimiz için okulun işleyişi ile öğretim hakkında aydınlatma ve bilgilendirme etkinlikleri gerçekleştirilmektedir

 

38-49 m2 aralığında geniş sınıflarımız,Laboratuar ve spor kompleksleriyle (yüzme,basketbol, tenis, voleybol, futbol vs) ortak çalışma alanları sunuyoruz.

Akıllı Sınıf
Bilgisayar Laboratuvarı
Kapalı Havuz
Kapalı Spor Salonu
Kütüphane
Tenis Kortu
Yemekhane

SPOR & SANAT KULÜPLERİ

 

Bir öğrenci sadece okula  bir şeyler öğrenmek için değil, kendisini ispatlamak, arkadaşlıklar edinmek, sosyalleşmek için gider. Çocuğunuzun kendini ifade edebileceği mutlu olabileceği sanatsal, sportif, kültürel ve dil kulüpleri olmalı okulda. Ayrıca ilgi, yetenek ve motivasyonuna uygun meslekler belirlenip kariyer rehberliği yapılmalıdır.

 

Her öğrencimizin üye olabileceği sosyal öğrenci kulüplerimizle (yemek kulübü,modern dans kulübü, zeka oyunları kulübü, spor oyunları klubü gibi) yeteneklerini keşfetmelerini sağlıyoruz. 

Basketbol
Futbol
Modern Dans
Tenis
Voleybol
Zeka Oyunları

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Üç Renk Kolejleri Maltepe İlkokulu Ortaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Üç Renk Kolejleri Maltepe İlkokulu Ortaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Üç Renk Kolejleri Maltepe İlkokulu Ortaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım