YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Pendik Biltek İlkokulu Ortaokulu
İstanbul Anadolu Yakası
-
Yabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

Özel Pendik Biltek İlkokulu Ortaokulu

TARİHÇEMİZ

Biltek Okulları 5 yıllık altyapı çalışmalarından sonra insani değerlere önem veren, bilgili, görgülü, erdemli ve başarılı bireyler yetiştirmek üzere 2002 yılında eğitim ve öğretim hayatına başlamıştır. 

Özel Biltek İlköğretim Okulu, 2002- 2003  Eğitim-Öğretim yılında ana sınıfı ve I. Kademe (1.2.3.4.ve 5.) sınıflarıyla faaliyete girmiş, 2003- 2004 Eğitim-Öğretim yılında ise ilköğretim II. Kademe (6. 7. ve 8.)  sınıflar ile eğitim hayatına devam etmiştir.


Özel Biltek Lisesi, 2003- 2004 Eğitim-Öğretim yılında Yabancı Dil Ağırlıklı Lise (Süper Lise) olarak açılmış, 2008’de Özel Biltek Anadolu Lisesi adını almıştır. Genel lisemiz ise 2007- 2008 Eğitim-Öğretim yılında eğitim hayatına başlamıştır.


Biltek Okulları, her biri alanında uzman kalifiye eğitim kadrosuyla, geleceğin dünyasına yön verecek olan nesiller yetiştirmeye kararlıdır. Bu bağlamda, son teknoloji ile donatılmış 24 kişilik özel sınıflarıyla, uygulamalı derslere özel derslikleriyle, kütüphanesiyle, Fen Bilgisi laboratuarlarıyla (Fizik, Kimya, Biyoloji ve Fen Bilgisi Laboratuarları), kapalı ve açık spor salonlarıyla, konferans salonuyla, kafeteryasıyla, nezih yemekhanesiyle ve öğrencilerine sunduğu kusursuz hizmetleri ve imkânlarıyla yeni bin yılın nesillerini yetiştirmeye devam etmektedir.


Biltek Okulları, akademik alanda başarılı olduğu kadar bünyesinde yürüttüğü “Değerler Eğitimi” çalışmaları ile de erdemli nesillerin yetiştirildiği, bilginin sevgiyle nakşedildiği kurumlardır. 
Başarıya dair hedeflerini daha geniş kitlelere ulaştırmak için Biltek, kurumsallaşma ve büyüme çalışmalarına istikrarlı bir şekilde devam etmektedir.

 

Misyonumuz

Biltek Eğitim ve Bilim Kurumları olarak misyonumuz; yurdumuz ve dünyamızdaki gelişmelerden yararlanarak, insanî değerleri yüceltmeye çalışan, yaptığı işin bilim ve sanat değeri taşıdığının farkında olan bir ekiple; öğretim modeli oluşturarak, doğuştan sahip olduğu potansiyelini en yüksek düzeyde kullanabilen, tutum ve davranışları bakımından erdemli, bilgili, şefkatli, başarılı, kültürlü, görgülü, bilinçli ve "kendisi" olarak ortaya çıkabilen bireyler yetiştirmektir.

 

Vizyonumuz

Biltek Eğitim ve Bilim Kurumları olarak vizyonumuz; bilgi çağının gerektirdiği birikim, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımı sağlanarak, yurdumuz ve dünyamızın aydın kadrolarına evrensel ölçülerde kaliteli bireyler yetiştirerek; ulusal ve uluslar arası alanda temel eğitim kurumlarına örnek ve önder olan, geleceğin zeki fertlerini yetiştirmektir. Bu yüzden Biltek Eğitim ve Bilim Kurumları, merkezinde insan olan eğitim modelini birinci sıraya koymuştur. Fiziksel olanaklarla yakalanan kaliteyi, bireysel ilgi ile öğrenci üzerinde pekiştirmeyi ilke edinmiştir.

Pendik Biltek İlkokulu Ortaokulu Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Pendik Biltek İlkokulu Ortaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Pendik Biltek İlkokulu Ortaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Pendik Biltek İlkokulu Ortaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım