YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Beşiktaş Erkan Ulu İlkokulu Ortaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
-
Yabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

Özel Beşiktaş Erkan Ulu İlkokulu - Ortaokulu

Tarihçemiz
Erkan Ulu, kişisel olarak 1982 yılından itibaren anadolu liseleri ve kolejlere bizzat öğrenci yetiştiren , sadece sınavlara değil hayata hazırlamayı öncelik edinmiş biri olarak eğitim dünyasında haklı bir yer edindi. Bu süreçte Türkçe, matematik, fen bilgisi, sosyal bilgiler ve hatta din dersi de veren biri olarak kendisine “Aspirin Hoca” lakabının takılmasına yol açtı.

1982-1997 yılları arasındaki ilkokul 4 ve 5. sınıflarla yapılan çalışmalar OKS’nin devreye girmesi ve ilköğretimin 8 yıla çıkması ile birlikte 1997 yılından itibaren 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile çalışmaya başladı.

2005 yılına kadar kişisel olarak verdiği grup dersleri, bu tarihten sonra oğlu Tunç Ulu’nun da katılımıyla daha da güçlendi.

2000-2008 yılları arasında Nişantaşı’nda yapılan çalışmalar 2008 yılından itibaren Fulya’da Otim Binası’na geçerek Erkan Ulu Eğitim Merkezinin açılması ile farklı bir kulvara kaydı. SBS süreci ile birlikte 4. sınıftan 8. sınıfa kadar olan öğrencilere okul sonrası gerek okula destek gerekse de SBS ‘ye hazırlık çalışmaları yapıldı. Öğretmen kadromuzun zenginleşmesi ve aynı vizyonda harmanlanmış eğitim kadromuzun yetişmesi bu zaman dilimine denk gelir.
2011 yılında yeni bir atılımla teknolojik eğitime yatırım yapan Erkan Ulu Eğitim Merkezi iPad ile eğitim yapan ilk kurum olma özelliğini taşımaktadır. Yaklaşık 10 yıldır akıllı tahta ile, 5 yıldır da iPad ile eğitim yapan kurumumuz bu alanda teknolojiyi eğitim dünyasında verimli kullanma ve bir amaçtan ziyade bir araça dönüştürme yolunda oldukça yol kat etmiştir.

2013 yılından itibaren de TEOG sisteminin devreye girmesi ile Erkan Ulu Eğitim Merkezi bu sınavlara hazırlanan öğrencilere yoğun okul sonrası destek çalışması verdi.
Sınavla öğrenci alan Erkan Ulu Eğitim Merkezi uzun yıllar verdiği yüksek düzeydeki akademik altyapı ve tempolu eğitim ile hem öğrencilerinin üst sıralardaki okullara girmesine destek oldu hem de onların girdikleri okullarda fark yaratan ve rahat bir lise hayatı geçirmelerine yardımcı olacak altyapıyı onlara vermeyi hedefledi.

2015 yılında dershanelerin dönüşüm süreci ile birlikte Erkan Ulu Eğitim Merkezi, Erkan Ulu Özel Ortaokulu’na dönüşerek uzun yıllardan beri gerçekleştirmek istediği okul projesine adım atma fırsatını yakaladı.
2015-2016 yılında okul olarak ilk eğitim-öğretim yılını tamamlayacak olan Erkan Ulu Özel Ortaokulu 5. sınıflardan 8. sınıflara kadar olan öğrencilere eğitim vermektedir.

Yıllarca öğrencilerinin %70’i en yüksek puana sahip ilk 5 okula giren Erkan Ulu Eğitim Merkezi; bu alandaki tecrübesini okul ortamında, yeterli zaman diliminde, konusuna hâkim yüksek performansta öğretmen kadrosu ile ortaokul öğrencilerine aktarmayı hedeflemektedir.

 

Gayrettepe’den Fulya’ya giden Ayazmadere Caddesi üzerinde, Fulya Acıbadem Hastanesine ve Polat Tower’a 100 m mesafede,  Beyaz TV ve Boyner Seri Sonu Mağazasının (BSSD) yanında.

Beşiktaş Erkan Ulu İlkokulu Ortaokulu Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Beşiktaş Erkan Ulu İlkokulu Ortaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Beşiktaş Erkan Ulu İlkokulu Ortaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
1 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi
%100
AK
Mükemmel bir Egitim ve Ögretim kurumudur. Çocuklarımıza tam bir sayısal ve sözel alt yapı verir. Onları her anlamda hayata hazırlar. Tümüyle referans verebilirim.
01 Eylül 2017

Beşiktaş Erkan Ulu İlkokulu Ortaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım