YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN

Form Kolejleri eğitim ücreti, fiyat, eğitim felsefesi, bursluluk sınavı ve erken kayıt avantajlarıyla ilgili lütfen BİLGİ FORMU'nu doldurun. Okul yetkilileri sizi bilgilendirecektir.

İstanbul Avrupa Yakası
İngilizceYabancı Dil
2017 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

Form Kolejleri İstanbul Sultangazi

 

Form Kolejleri, 2017 -18 eğitim sezonunda; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise seviyesinde, biri İstanbul Sultangazi diğeri de Form Koleji İzmir Bornova’da hizmete giren iki eğitim kampüsüyle, özel eğitim sektörünün en yeni kurumsal zincir yatırımıdır.

 

Geleneksel eğitim yaklaşımlarına karşın füturistik bir sistem anlayışını zihinlere yerleştirirken, bu olguyu mimari olarak da inşa eden Form Kolejleri, “Geleceği Okumak” sloganı altında kurumsallaştırdığı vizyonu ile yarınlara dokunmaktadır.

 

Çünkü, eğitimin mutlak hedefi yarınlardır. İletişim çağının inanılmaz hızıyla senkronize olmuş zihinsel gelişim endeksleriyle bildiğimizden çok farklı bir yarına hazırlanan nesillerin, en temel handikapları olan bireysel bir varoluş çabası içerisinde, sanal olarak sosyalleşirken toplumsal reel bağlarının giderek zayıflamasıdır.

 

Eğitimin en temel görevi olan “çağdaş bir topluma tam uyumlu ve sağlıklı bireyler yetiştirmek” amacıyla kurulan ve füzyon yani birleşme kavramı altında tüm eğitim sistemini kurgulayan Form Koleji; Akademik Füzyon, Sosyal Füzyon, Tematik Füzyon ve Sanal Füzyon gelişim programlarıyla özgün ve alternatif bir gelecek sunmaktadır.

 

Form Koleji Sultangazi fiyatları, eğitim felsefesi, bursluluk sınavı ve erken kayıt avantajlarıyla ilgili lütfen BİLGİ FORMU'nu doldurun. Okul yetkilileri sizi bilgilendirecektir. 

İstanbul Form Koleji Kampüsü Fiyatları

EĞİTİM

360 Derece Ölçme ve Değerlendirme


Öğrenim süreci boyunca her bir öğrencimizin; bilişsel, akademik psikolojik ve sosyal gelişimlerinin özgün ölçme ve değerlendirme araçlarıyla tespit edilerek, bireysel gelişim raporlarının hazırlanması, güncellenmesi, veli ve öğretmenlerle düzenli olarak paylaşılması süreçlerini içerir. Her bir öğrencimizin bireysel öğrenme profilini ortaya koyan sistem sayesinde, kişiye özel eğitim programı sağlanır.

Akademik Program


Ana sınıfı seviyesinde; önyargıların henüz gelişmediği, merak, neşe, yaratıcılık ve doğallık seviyelerinin en üst düzeyde olduğu dönem olarak kabul edilir ve holistik (bütüncül) eğitim yaklaşımı uygulanır. Holistik Program çerçevesinde bireysel merak ve hareket kavramları temel alınarak; bilim, sanat ve spor etkinlikleriyle desteklenir. Mentorluk sistemi altında; bölgesel, sosyal farklılıklar ve hayata dokunan projelerle öğrencinin hayatla bütünselliği, iletişim odaklı yöntemlerle geliştirilir.


İlkokula hazırlık seviyesi


sosyal, duygusal, dil ve zihinsel becerilerinin, GEMS, Müzik/Orf, Oyun/Drama, Okuma/Yazma, Sanat, Hareket ve Dil etkinlikleriyle geliştirildiği program sürecidir.

 

İlkokul seviyesi


ruhsal, kültürel, zihinsel ve akademik becerilerin, haftada 44 saatlik tematik ve holistik eğitim programı ile akademik kazanımların değerlendirilerek her bir branş özelinde projelerle desteklenen ve her aşamada oryantasyona tabi bir program sürecidir.

 

Ortaokul seviyesi


ulusal sınavlara ilk hazırlık dönemi olarak da kabul edilen 5-8. sınıf öğrencilerimiz için haftada 44 saatlik bir program çerçevesinde sosyal, akademik ve psikolojik alt yapı gelişimini hedefler. Program 7. ve 8. sınıflarda özelleştirilmekle birlikte, tüm ortaokul bütünsel bir hazırlık dönemi olarak ele alınır.

 

Lise seviyesi


üniversite sınavlarının yanı sıra öğrencilerimizin hayata hazırlık süreci olarak da ele alınır, tüm gelişim programlarımız aracılığı ile özgüven ve kendini ifade yetileri desteklenir.

 

Yabancı Dil Programı


Akademik içeriği Pearson ELT tarafından sağlanan yabancı dil eğitim programı ilkokul1. sınıftan itibaren; şarkılar, oyunlar, kuklalar, videolar, flash kartlar ve akıllı tahtalarla tüm eğitim seviyelerinde devam eder.

 

Sınav Hazırlık Programı


7. 8. ve 11. 12. sınıf itibariyle ekstra branş, etüt ve deneme sınavları ile desteklenen, TEOG ve LYS özel yoğunlaştırılmış hazırlık programı sürecidir.

Ort. Sınıf Mevcudu 24

FİZİKSEL İMKANLAR

Form Koleji İstanbul Fiziksel İmkanlar
 

Sınıflarımız dijital eğitim teknolojileri ile donatılmış, ancak bu yaş grubu öğrencilerimizin motor becerilerinin gelişmesine de olanak sağlayacak materyaller ve inovatif sistemler ile çözümler üretilmiştir. Kinestetik sınıf yaklaşımı ile bu dönem öğrencilerin ihtiyaç duyduğu hareket kavramı, sınıf ortamımızın temelini oluşturmaktadır. Sınıflar öğretim etkinliğine göre farklı düzenler oluşturacak şekilde kurgulanmıştır. Her bir öğrenci için dolap çözümleri üretilmiştir.


Ayrıca öğrencilerimizin portfolyo dosyasında yer alacak ürünlerin sergilenmesi için sınıf içi alanlar üretilmiştir.

 

Laboratuvar ve Atölyeler


Öğretim etkinliklerinin uygulamaya dönüşmesi için tasarlanan alanlar, sosyal ve matematik becerileri geliştirmelerine yönelik aktivite çalışmalarına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

 

Sosyal Alan, Spor Merkezi ve Konferans Salonu


Bu alanlar, öğrencilerimizin topluma uyum becerilerini geliştirebilecekleri sağlıklı ve güvenli sosyal ortamlardır. Öğrencilerimiz yaş ve gelişim özelliklerine göre farklı spor dallarına yönlendirilmektedir.

 

Multifonksiyonel Beceri Atölyeleri


MEB müfredatı ile uyumlu bir şekilde farklı derslerde akademik olarak öğrenilen konuların yaşam becerilerine transfer edilmesi için gerekli donanımların yer aldığı yaratıcı atölye alanlarıdır.

 

Bu alanlarda, ahşap atölyelerinden bisiklet tamirine kadar sayısız deneyim yaşatılacaktır. Her bir aktivite tüm öğrencilerimizin katılımına açıktır.

Akıllı Sınıf
Akıllı Tahta
Bahçe
Bilgisayar Laboratuvarı
Çok Amaçlı Salon
Fen ve İnnovasyon Laboratuvarı
Görsel Sanatlar Atölyesi
Kapalı Spor Salonu
Kütüphane
Müzik Atölyesi
Oyun Parkı
Teknoloji Sınıfı
Yemekhane

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

İstanbul Form Koleji Kampüsü Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

İstanbul Form Koleji Kampüsü yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

İstanbul Form Koleji Kampüsü İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN

ETİKETLER

 

BU OKULU İNCELEYEN ŞU OKULLARI DA İNCELEDİ


Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım