YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN

Devri Alem Koleji Kağıthane eğitim ücreti, fiyat, eğitim felsefesi, bursluluk sınavı ve erken kayıt avantajlarıyla ilgili lütfen kırmızı BİLGİ FORMU'nu doldurun. Okul yetkilileri sizi bilgilendirsin.

İstanbul Avrupa Yakası
İngilizceYabancı Dil
2017 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

Devri Alem Kolejleri

 

2017-18 Eğitim sezonuyla birlikte hizmete başlayan Devri Alem Eğitim Koleji Kağıthane, İstanbul Kağıthane’deki 14.000 m2 alan üzerine kurulu ve eğitime özel bir mimariyle tasarlanmış ilk kampüsüyle, Türkiye’nin aydınlık geleceğinde ‘sınır tanımayan bir dünya vatandaşlığı’ vizyonunu inşa etmek üzere kanatlarını açmıştır. ‘Kanat açmıştır’, çünkü; Kolejlerimiz eğitim fikrini, dünyanın her bir köşesinden topladıklarını, her bahar topraklarımıza taşıyan göçmen kuşların en neşelesi olan kırlangıçlardan almıştır.

 

Maskotu olan kırlangıcı olan Devrialem Koleji, her bir baharı festivallerle yaşatacak olan kolejlerimiz, her bir öğrencisinin ufkuna dünyanın nice güzellikler ve bilinmeyenlerle dolu devasa bir gezegen olduğunu yerleştirmek ve minicik bir parçası olduğu bu aleme katabilecek ne kadar çok şeyi olduğunu ‘kırlangıç misali’yle öğretmek ilkesini misyon edinmiştir.

 

Adını, eserleri başka dillere en sık çevirilen ve bilim kurgu fikrinin babası olarak kabul edilen *Jules Verne’nin romanlarından alan eğitim kolejlerimiz, kendi devr-i ālem’ini eş değer önem atfettiği sanatsal, sportif ve akademik eğitim, kanatları arasına geleceğini teslim eden aileler ve elbette en değerli varlıkları olan çocuklar ile birlikte nefes alarak dirhem dirhem gerçekleştirecektir.

 

Devri Alem Koleji Kağıthane eğitim ücreti, fiyat, eğitim felsefesi, bursluluk sınavı ve erken kayıt avantajlarıyla ilgili lütfen kırmızı BİLGİ FORMU'nu doldurun. Okul yetkilileri sizi bilgilendirsin.

Devri Alem Kolejleri Kağıthane İlkokulu Ortaokulu Fiyatları

EĞİTİM

Devr-i Alem Koleji Eğitim Sistemi

 

DAEK, öğrenme ortamı kavramını, fiziksel çevreden çok daha geniş bir eğitim atmosferi olarak tanımlar. Bu nedenle dijital ortamlardan, masalara, duvarlara, tüm kapalı ve açık mekanlara kadar her bir alana öğrenmeye ve öğrenmeyi hayat boyu devam ettirmeye hizmet edecek bir bakış açısı getirmektedir.

 

Modüler Branş Dersliklerimiz, ilgili dersin ya da işlenen projenin ihtiyaçlarına göre donatılmış ve sistematik olarak düzenlenebilen; münazara, U düzeni, yuvarlak masa, klasik düzen gibi özel planlamalara uygun, mobil ve dinamik öğrenme ortamlarıdır.

 

Bilimsel Laboratuvarlarımız, modern eğitim teknolojisine sahip ve tamamı dijital olarak desteklenen; teknoloji tasarım, fizik, kimya, biyoloji ve fen bilimleri branşları için özel tasarlanmış deney, pratik ve gözlem alanlarıdır.

 

Sanat Atölyelerimiz, resim, heykel, videoart, enstelasyon, teknoloji, müzik ve dans için tasarlanmış ve her biri uzman bir eğitmen tarafından öğrencilerimizin bireysel beceri ve eğilimlerine göre uzmanlaştırıldığı profesyonel çalışma ortamlarıdır.

 

Sosyal Alan ve Kulüplerimiz, eğitim sistemimizde sosyallleşme ve iletişim çalışmaları sinema&fotoğraf, çevre, basın-yayın, bilim ve girişimcilik kulüpleri ve bu kulüplere özel, departmanlar altında görev paylaşımı ve uzmanlaşma anlayışıyla yönetilmektedir.

Ort. Sınıf Mevcudu 24

FİZİKSEL İMKANLAR

Devri Alem Koleji Fiziksel İmkanlar

 

Kütüphanemiz, hem öğrencilerimizin hem de halkımızın yararlanması planlanarak akademik sistemimizin tam merkezine yerleştirilen on binlerce Türkçe ve İngilizce eser ile hizmet verecektir. Türkiye’nin sayılı lise kütüphaneleri arasında yer alacak olan projemiz, Devr-i Alem’in gurur kaynağıdır.

 

Gösteri Sanat Merkezimiz, kolejlerimizin kapılarını dünyaya sanatla açma idealleri üzerine, 550 kişilik tam donanımlı bir gösteri salonu, müzik ve güzel sanatlar akademisi ve bir performans sanatları akademisi ile hizmet verecektir.

 

Spor Akademimiz, yaklaşık 1.400 m2 kapalı alan üzerine kurulu yarı olimpik kapalı spor salonumuzda; futbol, basketbol, voleybol ve hentbol temel disiplinler olmak üzere, öğrencilerimizin özel yetenekleri doğrultusunda tüm atletizm ve spor kulvarlarında akademik eğitim vermeyi planlamıştır.

Akıllı Sınıf
Akıllı Tahta
Bahçe
Bilgisayar Laboratuvarı
Çok Amaçlı Salon
Fen ve İnnovasyon Laboratuvarı
Görsel Sanatlar Atölyesi
Kapalı Spor Salonu
Kütüphane
Müzik Atölyesi
Teknoloji Sınıfı
Yarı Olimpik Havuz
Yemekhane

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Devri Alem Kolejleri Kağıthane İlkokulu Ortaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Devri Alem Kolejleri Kağıthane İlkokulu Ortaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
1 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi
%100
OY
Sizlerle tanıştığım için çok memnunum. İyi bir başlangıç, yari yarıya başarı demektir.
30 Ocak 2019

Devri Alem Kolejleri Kağıthane İlkokulu Ortaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN

ETİKETLER

 
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım