YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN

Kartal Bilnet

İstanbul Anadolu Yakası
İngilizce
AlmancaYabancı Dil
2018 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

Bilnet Okulları Kartal


Bilnet Okulları Kartal, ana kucağından yüksek öğretim basamağına kadar geçen süreçte çağın eğitim stratejileri, teknoloji ve yöntemlerini kullanarak geleceğe yön verebilen evrensel düşünebilen ilgi yetenek ve hedeflerine uygun Atatürk ilke inkılaplarına bağlı mutlu ve üretken bireyler olarak yetiştirme vizyonuna sahiptir. Her çocuk yaratıcıdır ancak ondaki yetenekleri bulup çıkarmak iyi bir eğitim kadrosuyla mümkündür.


Bu anlayışla Anaokulu, İlkokulu, Ortaokul ve Anadolu Lisesiyle tüm Türkiye’de Bilfen Şirketler Grubu'nun bir markası olarak var olacaktır. 30 yıllık Bilfen tecrübesi eğitimdeki kalitesini ispatlamış olan Bilfen öğretmenleri ve koordinatörleri ile yapılanmış Bilnet Okulları aynı hedef ve disiplinle çalışmalarına başlamıştır. Bilnet Okulları'nda eğitim alacak olan öğrencilerin birer dünya vatandaşı olabilmeleri akademik başarıyı sosyal ve dil becerileriyle geliştirip yabancı dil anlamında dünya dili olan öncelikle İngilizceyi her öğrencimize öğretebilmek asıl hedeflerimiz arasındadır.

Bilnet Okulları bir Bilfen Kuruluşudur

Bilnet Okulları Kartal kampüsü, 2018 Eylül'de eğitim ve öğretime başlamıştır.

 

Bilnet Okulları Kartal Fiyatları



Bilnet Okulları Kartal fiyatları, eğitim felsefesi, bursluluk sınavı, erkan kayıt avantajları, kampüs hakkında detaylı bilgi ve okuldan randevu almak için lütfen bilgi formunu doldurun.

Bilnet Okulları Kartal Kampüsü Fiyatları

EĞİTİM

Bilnet Okulları'nda İlkokul Eğitimi
 

Bilnet İlkokulları'nda çocuklar okuma-yazma, okuduğunu anlama, Türkçe’yi doğru kullanma, temel matematiksel işlemler, önemli toplumsal ve doğal olaylar hakkında temel bilgiler edinirler.4 yıllık eğitim - öğretim sürecinde uzman psikologlar ve rehber öğretmenler tarafından oluşturulmuş teknoloji destekli sınıflarda her bir öğrencinin ilgi ve yeteneği ile keşfedilir. Öğrencilerin temel eğitim derslerinin yanında görsel sanatlar, spor aktiviteleri ve müzik eğitimini de hedef alan sosyal etkinliklerden faydalanması sağlanır.


İlköğretim öğrencilerimiz ödevlerini ve konu eksiklerini her gün belirlenen saatlerde öğretmenleri eşliğinde okulumuzda tamamlamaktadırlar. Ödev yapımında öğrencinin destek ihtiyacı öğretmen tarafından daha sıkı takip edilerek öğrencinin eksiği ve yanlış bilgiler edinme olasılığı ortadan kalkar.


Ayrıca dünya vatandaşı olma vizyonundan hareketle yabancı dil eğitimi verilmektedir.İngilizce dersleriyle öğrencilerimize konuştuğu dilin dışında bir dili kullanarak iletişim kurma becerisini kazandırmak ve İngilizce'yi sevdirmek amaçlanmakta, ayrıca öğrencilerimizin İngilizce dilini özgüvenle kullanıp, çağdaş dünyaya sağlıklı uyum sağlayarak yetişmelerine yönelik araştırmalar yapılarak, programlar geliştirilmektedir.

 

Bilnet Okulları'nda Ortaokul Eğitimi

 

Bilnet Ortaokulları’nda öğrencilerin dili öğrenmeleri, etkili kullanmaları ve bilgiyi yapılandırmaları, matematiksel temel kavramları ve kavramlar arasındaki ilişkileri kurarak günlük yaşamda kullanabilmeleri ve günlük yaşamda karşılaştıkları olaylarla bağdaştırabilme yetilerinin geliştirilmesi sağlanmaktadır. Ders kapsamında edindikleri bilgi ve becerilerle girişimci, sorumluluk alabilen, sorgulayan, eleştiren ve yorumlayan, milli değerlere duyarlı bireyler olarak hayata atılmaları sağlanmaktadır.

 

Ortaokulun ilk basamağı olan 5.sınıftan itibaren branşlarında uzman öğretmenlerimizle kazanımlar ve etkinliklerle derslerimiz devam ederken her öğretmenimiz her bir öğrencisini sıkı takip edebilmektedir. Eğitimin ciddi yapılması gerektiğine inanan Bilnet Okulları, ortaokul ayağında öğrencilerini 5.sınıftan 8.sınıfın sonuna kadar uzman rehberlik  servislerimizin de destekleri ile bir disiplin içerisinde tutum sergilemektedir. Başarının yolu disiplinli ve mutlu bir eğitim öğretim sürecinden geçmektedir.
 

Ortaokul öğrencilerimize bir yandan konular kazanımlar dahilinde anlatılırken bir yandan da kısa ve uzun süreli hafızayı aktif tutabilmek için tekrar amaçlı farklı örneklerle hafta arası ve hafta sonu ödevlendirmeleri yapılıp, takip eden ilk derste ilgili branş öğretmenleri tarafından tek tek çözülmektedir. Öğrencilerimizin bir konuyu öğrendikten sonra tekrar etmeleri sağlanmaktadır. Öğrencilerimizin konu veya ödev eksikleri branş öğretmenleri tarafından okulumuzda tamamlanmaktadır. Bu süreçte eksiklerini ilgili branş öğretmenleri tamamladığı için öğrencinin yanlış bilgiler edinme olasılığı ortadan kalkmaktadır. Öğrencilerimizin bu derslerinin yanı sıra sanat ve ve spor derslerini de hedef alan sosyal etkinliklerden faydalanmaları sağlanmaktadır.
 

Ayrıca dünya vatandaşı olma vizyonumuzdan hareketle yabancı dil eğitimi büyük bir önemle verilmektedir. İngilizce dersleriyle öğrencilerimize konuştuğu dilin dışında bir dili kullanarak iletişim kurmak, kendini ifade etme becerisini kazandırmak ve ingilizceyi sevdirmek amaçlanmaktadır. Öğrencilerimizin ingilizce dilini özgüvenle kullanıp, çağdaş dünyaya uyum sağlayarak yetişmelerine yönelik araştırmalar yaparak programlar geliştirilmektedir.

 

Ort. Sınıf Mevcudu 20

FİZİKSEL İMKANLAR

Açık Basketbol Sahası
Açık Voleybol Sahası
Akıllı Sınıf
Akıllı Tahta
Bahçe
Bilgisayar Laboratuvarı
Çok Amaçlı Salon
Fen ve İnnovasyon Laboratuvarı
Görsel Sanatlar Atölyesi
Kapalı Havuz
Kodlama Robotic Atölyesi
Müzik Atölyesi
Oyun Parkı
STEM Maker Lab
Teknoloji Sınıfı
Yemekhane

SPOR & SANAT KULÜPLERİ

Basketbol
Futbol
Görsel Sanatlar
Hentbol
İngilizce
İnovasyon
Kodlama
Müzik
Voleybol

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Bilnet Okulları Kartal Kampüsü Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Bilnet Okulları Kartal Kampüsü yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
11 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi
%100
A
Gerek eğitim kadrosu gerek ilgileri gerekse imkanları yönünden çok iyi bir okul,gönlümüz rahat iyiki çocuğu bilnete vermişiz karşılığını alıyoruz
23 Haziran 2019
ME
Oğlum 1 senedir gidiyor matematik sorununu çözdü derslerinde inanılmaz bir ilerleme var kartal şubesinde ilgi de çok güzel
09 Temmuz 2019
BC
Çok hoş bir ortamı ve havası var. Öğretmen kadrosunu çok sevdik, çocuğum gayet memnun. Bizimle özel olarak ilgilenen çalışanlara ve öğretmenlere çok selamlar
16 Temmuz 2019
BC
Kaliteli eğitim ve ilgi veren okul. Başarısı öğrencilerinin başarısı ile kanıtlı. Başarılarınızın devamını diliyorum
26 Temmuz 2019
MS
Bir öğrenci için geleceğini güvence ve başarı çerçevesinde geliştirebileceği en iyi kurum Kartal bilnettir.
05 Ağustos 2019
IB
Bir eğitmen olarak diyebilirim ki öğrenciler ve eğitmenler dolayısıyla veliler kartal bilnetten cok memnun
05 Ağustos 2019
CA
aile dostlarımızdan ve komşularımdan duydugum kadarıyla kartal bilnet en iyi kurum burda ki bende cocugumu yazdırdım bu sene tebrikler
05 Ağustos 2019
EV
maddi imkanlar el verdiği anda oğlumu bu okula göndereceğim eğitim ve öğretmen kalitesi hiç bir yerde yok ne devlet okularında ne diğer özel okullarda.
12 Ağustos 2019
GG
gördüğüm en iyi lokasyon ve binaya sahip okul. Eğitim kalitesinin de cok iyi oldugunu biliyorum tebrikler
25 Ağustos 2019
AK
kalite ve modern egitimi olan bir okul Başarılar dilerim.
25 Ağustos 2019
HK
İstanbulda ki sayılı kaliteli eğitim veren kurumlardan biri kartal bilnet tebrikelr
25 Ağustos 2019

Bilnet Okulları Kartal Kampüsü İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN

ETİKETLER

 
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım