YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN

Florya Uğur Koleji anaokulu fiyatları, eğitim felsefesi, erken kayıt avantajları hakkında bilgi almak için bilgi formunu doldurun.

 Uğur Koleji Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
İngilizce
Almanca
İspanyolcaYabancı Dil
1990 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

Florya Uğur Koleji Anaokulu

 

Okulumuz Türkiye Cumhuriyeti’ne çağdaş, yaratıcı, demokratik gençler yetiştirmek üzere Türk milletine hayırlı ve uğurlu olması düşüncesiyle 28 Mayıs 1990 tarihinde Sayın Y. Kemal KOÇAK tarafından kurulmuştur.

Toplam 22.000 m² kapalı alana sahip olan Uğur Koleji Florya Yerleşkesi 2000 öğrenci kapasitesi ile anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim öğretim hayatına devam etmektedir. Uğur Koleji Florya Yerleşkesinde toplamda 112 sınıf, 4 adet fen laboratuarı, 1 adet kapalı yüzme havuzu, 1 adet kapalı spor salonu, 1 adet açık alana kurulu halı saha,  3 adet müzik dersliği, 3 adet resim atölyesi, 3 adet bilgisayar laboratuarı, 15000 kitap kapasiteli kütüphane, 1 adet 300 kişilik konferans salonu, 3 adet öğrenci yemekhanesi, 2 adet kantin bulunmaktadır.
 

Kurumlarımızda; seçkin, deneyimli yönetim kadroları ve her biri kendi alanında uzman, Atatürkçü düşünce sahibi öğretmenleriyle, eğitim ve öğretimi etkin kılarak çağa yön verecek genç kuşaklar yetiştirilmektedir.
 

Florya Uğur Koleji anaokulu fiyatları, eğitim felsefesi ve erken kayıt avantajları hakkında bilgi almak için bilgi formunu doldurun.

Uğur Koleji Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

EĞİTİM

YAPILANDIRMACI ÖĞRENME MODELİ


Uğur Kolejinde tüm öğrencilerimizin merak eden, düşünen ve araştıran bireyler olmasını sağlamak için “Yapılandırmacı Öğrenme Modeli” ile ilerlemekteyiz.

 

Bire Bir Eğitim

Uğur Kolejinde öğrencilerin analizleri ve ihtiyaçları doğrultusunda ortaya çıkan eksiklikleri, öğren­ci öğretmen bire bir çalışma saatleri planlanarak giderilmektedir.


GELECEĞİN BAŞARI HİKAYELERİNE İLHAM KAYNAĞI OLACAK BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ
 

Anaokulumuzda MEB müfredatı, çoklu zeka teorisi ile entegre edilerek yürütülür. Düşünen, araştıran, sorgulayan bireyler yetiştirmeyi hedefleyerek öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerine göre gelişim alanlarına yönelik öğrenme ortamları oluşturarak, aktif öğrenmeleri sağlanır. Öğrencilerin beceri ve yeterliliklerini geliştirebilecek, çocuk merkezli bir program uygulanır.


Fen ve Matematikte Büyük Araştırmalar - Gems Programı
 

GEMS Programı (Great Explorations in Math and Science) ile öğrencilerimizin temel fen ve matematik kavramlarını anlama­ları, günlük yaşamlarında ihtiyaç duydukları sorgulama alışkan­lığını edinmeleri sağlanır.


Değerleriniz, Değerlerimizdir


Anaokulumuzda değerler eğitimi programı düzenli ve sistemli bir program dahilinde okul öncesi eğitim müfredatına entegre edilerek uygulanmaktadır. Değerler eğitiminin önemine inanan anaokulumuz, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmeyi amaçlam­aktadır. Bu bağlamda öğrencilerimizin kişilik ve sosyal gelişimine yön veren değerler belirlenmekte ve bu değerler, yapılan plan­lama dâhilinde eğitsel oyun, işbirliğine dayalı grup çalışmaları, çoklu zekâ, örnek olay incelemesi ve dramatizasyon yöntemleri kullanılarak öğrencilerimize kazandırılmaktadır.


Aile Katılımı


Uğur Koleji Anaokulumuzda daha etkin ve daha kalıcı bir eğitim öğretim ortamı hazırlamak için aile katılımı önemli bir yer tutmaktadır. Ailelerin katılım etkinlikleri ile ailelerimizi eğitim programımıza dahil etmeyi, öğretimi daha etkili hale getirmeyi, çocuğun evdeki öğrenme ortamlarını zenginleştirmeyi ve daha işlevsel hale getirmeyi ayrıca aile içi iletişimi kuvvetlendirmeyi amaçlamaktayız.


İlkokula Adım Adım
 

Kavram gelişimini destekleme, sayma, eşleştirme, sınıflama gibi matematiğe temel teşkil eden becerilerini geliştirme, el - göz koordinasyonu ile çizgileri doğru yönde çizme, konum ve yönlerle ilgili farkındalıklarını arttırma, görsel ve işitsel becerilerini geliştirme çalışmalarıyla öğrencilerimiz, ilkokula hazır hale getirilmektedir.

 

Kodlama Dersleriyle Öğrencilerimize 21. yy Becerileri Kazandırıyoruz


Anaokulu öğrencilerimizi dijital çağa hazırlamak, yaratıcılık, problem çözme, algoritmik düşünme gibi 21.yy. becerilerini kazandırmak için anaokulundan itibaren kodlama eğitimi vermekteyiz. Bu kapsamda kullandığımız Code.org, The foos, Kodable gibi oyun tabanlı kodlama platformlarıyla öğrencilerin bilişsel becerilerini güçlendiriyoruz.

 

Branş Dersleri
 

Okul öncesi eğitim programına ek olarak İngilizce, görsel sanatlar, beden eğitimi, satranç, bilişim teknolojileri ve yüzme dersleri verilir. Bununla beraber kütüphanede ve fen laboratuvarlarında uygulamalı dersler yapılır. Bu dersler branş öğretmenleri tarafından verilir.

 

Gezerek Öğreniyoruz


Her yaş grubunun gelişim özellikleri ve ihtiyaçları doğrul­tusunda geziler düzenlenir. Bu gezilerde öğrencilerimize grupla hareket etmenin prensipleri öğretilir, öğrencilerin dış mekanlardan faydalanarak sosyalleşmeleri sağlanır. Eğle­nirken öğrenmeleri hedeflenir.

 

Rehberlik Hizmetlerimiz
 

Uğur Koleji Anaokulunda rehber­lik çalışmaları öğrencilerin okula başladıkları ilk günden itibaren, her bir öğrencinin duygusal, sosyal ve bilişsel süreçlerinin takibi ile başlar ve öğrencinin ihtiyaçları doğrultusun­da bireysel destek çalışmaları ile yürütülür.

Ort. Sınıf Mevcudu 20
Yaş Grubu 3 - 6
Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

Güvenilir Ulaşım
 

Öğrencilerimiz okulumuza ait özel servis araçları ile evlerinden servis hostesleri tarafından teslim alınır ve güvenli bir şekilde okula ulaştırılır. Okul çıkış saatlerinde ise öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri tarafından servislere teslim edilerek aynı araçlarla ev­lerine ulaştırılır.

Akıllı Sınıf
Bahçe
Bilgisayar Laboratuvarı
Çok Amaçlı Salon
Fen ve İnnovasyon Laboratuvarı
Görsel Sanatlar Atölyesi
Kapalı Havuz
Kapalı Spor Salonu
Kodlama Robotic Atölyesi
Kütüphane
Müzik Atölyesi
Oyun Parkı
Yarı Olimpik Havuz
Yemekhane

ETKİNLİKLER

Kulüp Aktivitelerimiz
 

Öğrencilerimizin, ilgileri ve yetenekleri doğrultusunda gelişmelerini sağlayan bale, drama, serbest jimnastik, halk oyunları, müzik gibi branşların yer aldığı kulüp çalışmaları yapılır. Bu çalışmalarla öğrencilerimizin kendine güveni artarken, farklı alanlara ilgi duymaları da sağlanır.

Bale
Drama
Futbol
Görsel Sanatlar
Halk Dansları
Jimnastik
Müzik
Yüzme

FOTO/VİDEO

YEMEK

Sağlıklı Beslenme
 

Çocuklarımızın eğitimi önemli olduğu kadar düzgün bir şekilde beslenmesi de bizim için çok önemli.

Çocuklarımızın, günlük kalori ihtiyaçları gıda mühendisleri tarafından hesaplanarak menüler hazırlanır. Öğrenciler­imize sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç ayrı öğün sunulur.

Yemek listeleri aylık olarak hazırlanır ve velilerimize dağıtılır

Organik Beslenme

Uğur Koleji Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Uğur Koleji Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Uğur Koleji Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN

ETİKETLER

 
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım