YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Özel Pembe Ufuklar Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
İngilizce
FransızcaYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Pembe ufuklar anaokulu bir proje kapsamında 2007 de kurucu ve proje koordinatörü ufuk zor deneyimli bir eğitici öz geçmişinde de görüldüğü gibi 35 yılık mesleki hayatı başarılarla dolu eğitimle ilgili birçok projeye imza atmış şimdi ise devletteki resmi görevini tamamlayarak bütün enerjisini pembe ufuklara adamış kısa zamanda özgün çalışmalarla okulumuz Bakırköy de bir marka oldu biz pembe ufuklar anaokulu olarak farklı bir çizgideyiz işte farklılıklarımız

 

EĞİTİM

Okul öncesi dönem,  kişinin “birey” olma sürecindeki en önemli basamaklardan bir tanesidir. Pembe ufuklar anaokulu olarak bu sürecin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Okul öncesi ile ilgili bir çok eğitim çeşidi bulunmaktadır. 2-6 yaş grubu çocuklarımızın gelişimlerine baktığımızda pek çok benzer özellikleri bulunmaktadır. Fakat bu benzer özelliklerden ayrı, bireysel farklılıklar üzerinde duran gizli veya yeterince üzerinde durulmamış özellikleri geliştirmeye yönelik programlar önem kazanmaktadır. Okulumuz her öğrencinin var olan gizli yeteneklerini geliştirmeyi hedefler. Burada önemli olan çocuğun zaten var olan yeteneğinin açığa çıkması ve bunu yardım alarak geliştirmesidir.. Her çocuğun, kendi başına yapabileceği davranışları öğrenmesini sağlayan, ahlaki ve vicdani değerleri öğreten, sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren okulumuz, çocuğun özgüveninin gelişmesine ayrıcalıklı önem vermektedir. Okul öncesi eğitim, çocuğun yaş grubuna, ihtiyaç ve gereksinimlerine uygun olmalıdır. Bunu kendine hedef edinen okulumuz çocuklarımızın belirli davranış ve becerileri kazanabilmeleri için olması gerekenden fazla zorlama yapmadan eğitim programlarını uygulamaktadır.

Yukarıda yazılanlar aslında tüm anaokullarının ortak amacı biz farklı olarak diyoruz ki! Okul öncesi eğitiminde hangi metot uygulanırsa uygulansın biz minik yavrularımızın 1. Önceliğini bakıma ve sevgiye veriyoruz. Biliyoruz ki bakım ve sevgi görmeyen yavrularımıza hiç bir eğitim modeli çare değildir. Biz eğitimde farklıyız pembe ufuklar anaokulunun yönetici kurucu öğretmen ve yardımcı personeli bir aile ortamında takım ruhuyla çalışır tüm personelimiz güler yüzlü ve sevgi doludur özveriyle çalışır bu konuda asla taviz verilmez eğitim kadrosu gerekli meslek eğitimini almış olmalarına rağmen sürekli gelişim yeniliklerinle kendilerini yenilemektedir. Branş eğitimi kendi alanlarında uzman ve kariyer sahibi öğretmenlerimiz tarafından verilir. Okulumuzda İngilizce, müzik, dans, satranç, bale, folklor, mental aritmetik ve okuma yazma dersleri uzman öğretmenlerce verilmektedir.

 VİZYON 

           Sevgi dolu bir aile ortamı içerisinde, kendine güvenen, sorumululuk taşıyabilen, kendisi ve çevresi ile barışık,düşüncelerini doğru ifade edebilen, yeteneğini ve yaratıcı gücünü kullanabilen,

          Atatürkçü düşünce çerçevesinde yenilikçi ve çağdaş düşünebilen, ahlaki değerlere sahip bugünün çocuklarını yarının büyüklerini sosyalleştirebilmektir.

 AMAÇLARIMIZ

          Eğitici oyunlar, sanat etkinlikleri, anadili etkinlikleri, dergi kitap ve drama çalışmaları ile çocuklarımızın bedensel zihinsel ve dil gelişimleri konusunda önemli katkılar sağlamaktır.

 

BİNANIN DONANIMI

İlgili kurumlarca sağlam raporlu bulunan 3 katlı müstakil binamızda hizmet veriyoruz. 600 metre bulan donanımlı oyun alanımız çevremizde hiçbir okulda mevcut değildir. Gerek oyun alanının donanımı gerekse bahçe ve çevre düzeniyle okulumuzun farklı bir güzelliği vardır tam donanımlı 6 dersliği, uyku odası, hobi odası, revir ve kütüphanesi hijyen ve donanımlı mutfağı, geniş yemekhanesi ile eksiksiz bir kurum olarak oldukça iddialıyız.

 

BESLENME

Okulumuzda açık büfe sabah kahvaltısı artı öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı verilir.

Yemek listesi her düzenli olarak paylaşılır

Beslenme ile ilgili Temel İlkeler

Markalı ürünler kullanılır son kullanma tarihlerine dikkat edilir organik ve hijyenlidir.

Kesinlikle hazır meyve suyu kullanılmaz içecek olarak sıkma meyve suyu komposto ve bitkisel çaylar tercih edilir.

Günlük kalori esasa alınır

Mutfağımız her an veli denetimine açık olup uzman aşçımız ile yardımcı personellerin sağlık raporu titizlikle takip edilir.

 

SAĞLIK HİZMETLERİ

            Uzman doktorlarca periyodik olarak sağlık taraması yapılmakta ve yapılan çalışmalar velilerimizle paylaşılmaktadır. Acil durumlar için personelimiz gereken eğitimden geçilmiştir.

 

OKUL SAATLERİ

          

Tam gün:08:00-19:00

Yarım gün sabah:08:00-13:00

Yarım gün öğlen:11:30-17:00

 

Okul saatlerini çalışan anne ve babalara göre ayarlamaktayız. Ayrıca kurumumuza ait servis araçlarıyla isteğinize bağlı saatlerde servis hizmeti vermekteyiz. Deneyimli servis şoförlerimize hostes olarak yardımcı öğretmenler nezaret etmektedir.

Özel Pembe Ufuklar Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel ücretler için lütfen iletişime geçiniz.

Yaş Grubu 3 - 6
Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Oyun Parkı

ETKİNLİKLER

Drama
Görsel Sanatlar
Jimnastik
Müzik
Satranç
Tenis
Tiyatro
Yüzme

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Özel Pembe Ufuklar Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Özel Pembe Ufuklar Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Özel Pembe Ufuklar Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım